Як полірувати автомобіль

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 15 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Удаление царапин и Полировка автомобиля
Відеоролик: Удаление царапин и Полировка автомобиля

Зміст

Полірування машини - це процес, що полягає в безпосередньому видаленні невеликого шару фарби з зовнішньої поверхні кузова машини, тим самим відкриваючи свіжіший шар фарби. Цей процес відновлює оригінальний блиск автомобіля і покращує загальний зовнішній вигляд транспортного засобу. При пропуску невеликих зазубрин і подряпин може з'явитися іржа, що призведе до погіршення красивого зовнішнього вигляду автомобіля і зменшення його ціни. Полірування автомобіля кожні 2-3 місяці додасть йому більш естетичний вигляд і допоможе довше перебувати в справному стані.

кроки

Метод 1 з 3: Ретельно вимийте автомобіль

  1. 1 Виклик автомобіль в тінистому місці. Переконайтеся в тому, що поверхня автомобіля прохолодна. Це допоможе запобігти появі на поверхні кузова мильних розлучень.
  2. 2 Помістіть мило в відро відповідного розміру (хв. 4 літри). Додайте воду до наповнення відра і дочекайтеся появи піни. Використовуйте тільки спеціальне мило для миття автомобілів. Перед процедурою дізнайтеся про необхідну кількість мила, зазначеному на упаковці.
  3. 3 Візьміть велику губку і занурте її в мильну воду. Вийміть губку і вичавіть близько половини води, помістіть губку на кузов машини і починайте мити.
  4. 4 Рухайте губку круговими рухами по кузову машини, приділяючи особливу увагу щілинах і тріщинах, в яких може накопичуватися бруд.
  5. 5 Починайте мити автомобіль зверху, поступово пересуваючись вниз. Як тільки автомобіль буде повністю вимитий, видаліть залишки мила з кузова.

Метод 2 з 3: Виберіть шлифмашину для полірування

  1. 1 Вибирайте високошвидкісну шлифмашину для досягнення кращого результату. Така шлифмашина повністю ліквідує подряпини і плями, надаючи поверхні діамантовий блиск. Однак, рекомендується тренуватися, щоб оволодіти вмінням полірування. Неправильне використання шліфувальні машини може пошкодити фарбу і залишити щербини і подряпини.
  2. 2 Використовуйте ексцентрикову полірувальну машинку для досягнення прекрасних результатів з найменшими зусиллями. Така машинка легка у використанні і не вимагає тренування умінь. Не всі пошкодження будуть виправлені, але в кінцевому результаті ви отримаєте прекрасний блиск кузова. Ексцентрикова полірувальна машинка використовує значно менше з'єднань, ніж високошвидкісна шліфмашина, тому є більш дешевим варіантом. Досягнутий результат протримається не так довго, як з високошвидкісної шлифмашинкой.
  3. 3 Використовуйте ручну полірування, якщо витрачаються кошти мають значення. Однак, ручне полірування - більш трудомісткий процес, і отримані результати менш ефективні. Ручне полірування займає більше часу, ніж полірування високошвидкісний шлифмашинкой або ексцентрикової полировальной машинкою і кінцевий результат протримається не так довго. Ручне полірування не вимагає наявності обладнання, але вимагає багато витратного матеріалу і часу. В результаті можуть з'явитися деякі нерівності в поліровці.
  4. 4 Придбайте спеціальні полірувальні або складові суміші, які допоможуть досягти бажаного результату. Складові суміші використовуйте при наявності глибоких подряпин. Полірувальні суміші використовуйте в тому випадку, якщо поверхня фарби в хорошому стані і потрібно тільки навести блиск. Вибір суміші також залежить від моделі автомобіля, року випуску і загального стану. Можна використовувати відразу дві суміші одночасно. Не нехтуйте порадами друзів або шанованих автолюбителів.

Метод 3 з 3: Полірування

  1. 1 Видаліть вологу з автомобіля замшею або чистим, м'яким рушником. Переконайтеся, що вся волога видалена з поверхні автомобіля.
  2. 2 Нанесіть достатню кількість полировальной або складовою суміші на поверхню автомобіля. Починайте з капота, щоб легко оцінити результати роботи.
  3. 3 Помістіть полірувальну машинку на полірувальну суміш і робіть їй кругові рухи для рівномірного нанесення суміші. Рухи повинні бути круговими і дрібними для полірування кожної ділянки автомобіля.
    • При використанні потужних полірувальних машинок, включіть машинку і круговими рухами втирайте суміш в поверхню до появи блиску.
    • При ручному поліруванні, прикладайте максимальне зусилля при втиранні суміші в поверхню.
  4. 4 Продовжуйте полірування, поки не з'явиться потрібний блиск.
  5. 5 Повторіть процес полірування поверхні, поки не досягнете бажаного результату.

Поради

  • Полірування машини займає близько 3-х годин, тому правильно розраховуйте свій час.
  • Щоб уникнути потрапляння суміші в подряпини, дверні щілини або щілини на капоті, використовуйте захисну стрічку на місцях з'єднань.

попередження

  • Не використовуйте домашні миючі засоби для миття автомобіля. Інгредієнти таких миючих засобів дуже грубі і можуть пошкодити поверхню фарби кузова автомобіля.
  • Перед поліруванням перевірте поверхню кузова автомобіля і полірувальну машинку на наявність бруду або частинок піску. Будь-які частинки піску або бруду можуть подряпати поверхню фарби кузова.

Що вам знадобиться

  • Ексцентрикова полірувальна машинка, високошвидкісна шліфмашина або ручна полірувальна машина
  • відро
  • Мило для миття автомобіля
  • Велика губка
  • вода
  • Захисна стрічка
  • Замша або чисте, м'яке рушник