Як отримати бажане (за допомогою наміри)

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 4 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Електронний цифровий підпис – Ключ Приват24
Відеоролик: Електронний цифровий підпис – Ключ Приват24

Зміст

Отримати від життя все бажане так само легко, як сказати собі, що у вас це вже є.Це звучить трохи дивно, але всі ваші думки або свідомо повторювані бажання можуть втілитися в життя! Якщо мислити позитивно і представляти свій успіх, то ви зможете впливати на своє життя силою думки. Зверніть увагу, що дана стаття заснована на вірі в силу Всесвіту.

кроки

Частина 1 з 3: Сконцентруйтеся на бажанні

  1. 1 Очистіть свідомість. Спробуйте не думати ні про що. Це надасть заспокійливу дію на ваш організм і свідомість. Вам необхідно душевний спокій, щоб правильно зосередитися на своєму бажанні.
    • Послухайте музику або використовуйте музику для медитації. Увімкніть свою улюблену спокійну пісню, сядьте в зручне положення і спробуйте очистити свідомість. Постарайтеся не заснути!
    • Прогуляйтеся. Фізична активність також заспокоює свідомість. Під час прогулянки слід зосередитися на диханні і поточний момент або зануритися в навколишнє оточення. Не дозволяйте свідомості блукати під час вашої прогулянки.
  2. 2 Зосередьтеся на предмет в своїй уяві і "попросите" всесвіт про це. Іноді своє прохання можна сформулювати в письмовому вигляді.
    • Наприклад, якщо ви хочете отримати підвищення, то можна написати наступне: "Мені хотілося б отримати підвищення на роботі". Після цього прочитайте текст про себе або вголос стільки раз, скільки вам потрібно, щоб зосередитися на ньому.
  3. 3 Визначте, які почуття викликає ваше бажання. Якщо ви збираєтеся витратити велику кількість розумових сил в спробах отримати що-небудь, то потрібно впевнитися, що ваше бажання буде доречно і корисно.
    • Якщо предмет вашого бажання приносить радість, то це хороше бажання! Зосередьтеся на позитивних відчуттях, пов'язаних з цим предметом.
    • Якщо предмет вашого бажання не викликає особливих емоцій, то це не обов'язково погане бажання. Багато хто вважає, що нейтральні почуття від предмета бажання допоможуть зосередити увагу.
    • Якщо предмет вашого бажання викликає більше негативних емоцій, ніж позитивних, то може виявитися, що ваше бажання не принесе щастя. Якщо все йде саме так, то потрібно придумати нові цілі в житті. Але якщо ви впевнені, що вам потрібен предмет, який викликає негативні почуття, то спробуйте направити свої думки в позитивно русло. Наприклад, при кожній негативній думки робіть свідоме зусилля, щоб перетворити її в позитивний настрій.

Частина 2 з 3: Зосередьте увагу

  1. 1 Відчуйте радість від наявності предмета, ніби він у вас вже є. Сядьте в спокійному місці і створіть уявний образ того, як ви тримаєте такий предмет в своїх руках. Якщо ваше бажання є не предмет, а стан (наприклад, здоров'я і підтягнутість), то уявіть себе в такому стані. Намалюйте максимально повну картину. На що це схоже? Що саме ви відчуваєте? Які у вас відчуття? Що ви будете з цим робити? Такий процес називається візуалізацією. Він також використовується і в інших діях.
    • Наприклад, якщо ви хочете отримати підвищення, то вам слід представити своє життя після такого підвищення. Уявіть, як ви щоранку їдете на роботу, в якій офіс заходите. Чим ви будете займатися? Ким ви будете керувати і які завдання ставити перед підлеглими?
  2. 2 Думайте про те, чого ви бажаєте. Придумайте винахідливі способи нагадувати собі про свої цілі, щоб ви могли візуалізувати успіх протягом дня. Тільки не перетворюйте цей процес в рутинну роботу! Ваші думки повинні бути вільні від негативних емоцій. Якщо потрібно, то ви можете зробити перерву і очистити свідомість.
    • Створіть дошку бажань. Вирізуйте зображення з журналів або створюйте власні малюнки і документи, які можна приклеювати на картонний стенд. Поставте дошку бажань в такому місці, де ви будете бачити її кожен день, щоб якомога частіше представляти предмет свого бажання. Наприклад, можна скласти "лист про прийняття" вашого бажаного підвищення і прикріпити його до дошки бажань.
    • Напишіть короткий лист, в якому подякуйте всесвіт за виконання свого бажання. Наприклад: "Я дуже вдячний за те, що зміг отримати підвищення на роботі". Так ви зможете відчути, ніби вже отримали бажане.
  3. 3 Чи не підживлюйте негативні емоції. Якщо в якийсь момент ваше бажання засмучує вас, то припиніть це візуалізувати. Замість цього уявіть всі позитивні емоції, які пов'язані з вашим бажанням. Наприклад, якщо ви не отримали підвищення при останньої реальної можливості, то думайте про це не як про невдачу, а як про перспективу отримати більш підходящу для вас посаду в майбутньому.

Частина 3 з 3: Використовуйте представляються можливості

  1. 1 Повірте, що всесвіт надасть вам нові можливості, а ваша візуалізація матиме позитивний вплив на ваше життя. Виглядайте нові можливості, особливо в тих місцях, де ви зазвичай їх не чекаєте. Починайте розмови з людьми, яких ви зазвичай уникаєте, або приймайте пропозиції, від яких зазвичай відмовляєтеся. Можливо, що всесвіт хоче показати шлях до вашої мети!
    • Наприклад, якщо ви намагаєтеся отримати підвищення, а вам пропонують таку роботу, від якої ви зазвичай відмовляєтеся, то спробуйте прийняти таку пропозицію. Можливо, що незнайомий проект допоможе вам заробити довгоочікуване підвищення!
    • Запасіться терпінням. Серйозні зміни не відбуваються відразу. Іноді потрібні роки умоглядних намірів, щоб побачити бажані зміни. Повірте, що всесвіт сама подбає про деталі і приведе вас до мети.
  2. 2 Довіряйте інтуїції. Якщо ви відчуваєте необхідність зробити щось незвичайне, то сміливо дійте. Можливо, що всесвіт таким чином підштовхує вас в потрібному напрямку. Так, якщо ви кожен день ходите в один і той же кафе під час обіду, але потім різко відчуваєте бажання піти в інше місце, то дотримуйтесь такого імпульсу. Цілком можливо, що ви зустрінете людину, яка допоможе досягти поставлених цілей!
  3. 3 Будьте вдячні за те, що у вас вже є. Так ви захиститеся від негативних емоцій, які абсолютно не потрібні, якщо ви намагаєтеся отримати бажане за допомогою візуалізації своєї мети. Подібні емоції можуть зробити негативний вплив на результат ваших зусиль або навіть перешкодити отримати бажане!

Поради

  • Чим більше ви думаєте, тим потужніше ваш намір. Прикладайте якомога більше зусиль, коли уявляєте бажане, щоб отримати максимальний результат.
  • Умоглядні зусилля не є виправданням лінощів. Потрібно не тільки представляти свої цілі, але і працювати для їх досягнення. Якщо ви не намагаєтеся, то навіщо це всесвіту?
  • Якщо представляти негативні аспекти, то ви впустіть негатив у своє життя. Якщо ви бажаєте зла іншим, то це означає, що ви не шукайте свого щастя. Замість цього краще почніть уявляти позитивні зміни у своєму житті!

попередження

  • Уявні зусилля можуть залучати не тільки ваші позитивні бажання. Якщо думати про щось погане, то воно також може статися.
  • Зрозумійте, що великі цілі на кшталт будинків, споріднених душ або транспортних засобів не можуть з'явитися миттєво. Запасіться терпінням і не втрачайте можливостей наблизитися до своєї мети.

Схожі статті

  • Як використовувати самонавіювання
  • Як зробити дошку візуалізації
  • Як використовувати закон тяжіння
  • Як залучити удачу в своє життя
  • Як випустити астральну проекцію
  • Як позбутися від невдачі
  • Як видалити чорні магічні заклинання
  • Як порахувати число свого імені в нумерології