Як користуватися засобом для очищення тіла

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 17 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Чистка дымохода и котла засіб для чистки димоходів
Відеоролик: Чистка дымохода и котла засіб для чистки димоходів

Зміст

Рідкий засіб для очищення тіла - хороший спосіб вимити тіло під час прийому душу або ванни. У більшості очищувальних засобів шовковиста і м'яка текстура, яка приємно відчувається на шкірі. Почніть з вибору кошти, в якому є натуральні масла і немає ароматів або сульфатів. Після цього можна нанести невелику кількість засобу для миття мочалкою, щоб відлущити шкіру і очистити тіло. Завжди зволожуйте шкіру після використання засобу для миття тіла, щоб шкіра залишалася м'якою і зволоженою.

кроки

Частина 1 з 3: Вибираємо засіб для очищення тіла

  1. 1 Шукайте кошти, які містять зволожуючі інгредієнти. Перевірте інгредієнти на етикетці засобу для чищення на наявність зволожуючих масел, наприклад, нерафінованої кокосового або арганового масла. Масло ши і звичайне кокосове масло також добре підходять для зволоження шкіри. Засіб для очищення тіла з зволожуючими інгредієнтами дозволить зберегти вашу шкіру м'якою і зволоженою.
    • Уникайте засобів, що містять хімічні речовини, добавки і агресивні інгредієнти.
  2. 2 Зробіть вибір на користь кошти без сульфатів і ароматів. Засоби для очищення тіла з ароматами і ароматизаторами можуть висушити шкіру і викликати її роздратування. Сульфати, наприклад, лауретсульфат натрію, лаурилсульфата натрію і кокамідопропілбетаїн, можуть видалити з шкіри її природний захисний шар. Тримайтеся подалі від очищувальних засобів, які містять ці інгредієнти.
  3. 3 Уникайте засобів для очищення тіла, які сильно піняться. Піна, що утворюється при змішуванні засобу для чищення та води, може змити природну шкірну мастило (шкірне сало) і зробити шкіру дуже сухою. Виберіть засіб, який трохи піниться і милиться. Уникайте засобів, які утворюють дуже багато піни при змішуванні з водою.
    • Вам також слід уникати засобів, які рекламують як «пінисті», оскільки вони будуть створювати багато піни при використанні.

Частина 2 з 3: Наносимо очищаючий засіб

  1. 1 В душі або ванні використовуйте невелику кількість засобу для очищення тіла. Видавіть краплю кошти розміром з монету, оскільки для миття всього тіла не потрібно великої кількості.Не використовуйте занадто багато засоби відразу, оскільки це може викликати роздратування або сухість шкіри.
    • Приймайте теплий душ або ванну при використанні засобу для чищення, щоб змочити і очистити все тіло.
  2. 2 Нанесіть очищуючий засіб на тіло за допомогою мочалки. Мокрою мочалкою нанесіть засіб з голови до ніг. Ніжно потріть тіло мочалкою, щоб очистити шкіру і видалити мертві клітини шкіри.
    • Не наносіть засіб для очищення тіла тільки руками, оскільки таким чином набагато важче вимити все тіло.
    • Регулярно промивайте мочалку, щоб запобігти накопиченню на ній мікробів і бактерій. Ви також можете змінювати мочалку раз в тиждень.
    • Не використовуйте для нанесення засобу для чищення мочалку з люффи, оскільки в ній можуть жити бактерії і мікроби, що збільшує можливість виникнення акне.
  3. 3 Не наносіть засіб, призначений для очищення тіла, на обличчя. Засіб для очищення тіла підходить тільки для тіла. Для особи використовуйте спеціальний засіб для очищення обличчя. Використання на обличчі кошти для тіла може збільшити ризик розвитку подразнення і появи сухих плям на шкірі.
  4. 4 Змийте очищуючий засіб теплою водою. Після того як ви вимиєте тіло очищує засобом, змийте його теплою водою з душу або ванни. Переконайтеся, що повністю змили засіб з шкіри. Залишки мила на шкірі можуть викликати її роздратування і сухість.
  5. 5 Насухо промокніть тіло. Чистим рушником м'яко промокніть тіло, поки воно повністю не висохне. Не тріть тіло насухо, тому що це може викликати роздратування шкіри.

Частина 3 з 3: Підтримуємо правильний режим

  1. 1 Нанесіть зволожуючий засіб після використання засобу для чищення. Тримайте шкіру зволоженою, завдаючи зволожуючий засіб відразу ж, як ви обсохнули після душу або ванни. Так волога буде утримуватися в шкірі, що дозволить уникнути появи сухих плям.
    • переконайтеся, що ви використовуєте зволожуючий засіб, який містить зволожуючі інгредієнти: масло ши, кокосове масло і овес.
    • Наносите зволожуючий засіб на ділянки, які схильні до сухості, наприклад, на коліна, лікті, ступні і руки.
  2. 2 Якщо поточний очищуючий засіб сушить шкіру, змініть його на більш м'який засіб. Якщо ви помітили, що ваш засіб для очищення тіла викликає сухі плями або роздратування шкіри, спробуйте змінити його на засіб для чутливої ​​шкіри. Шукайте засіб для очищення тіла, в якому більше натуральних або зволожуючих інгредієнтів.
  3. 3 Поговоріть з дерматологом, якщо у вас виникли проблеми зі шкірою. Якщо шкіра стає роздратованою, сухий або почервонілий після використання засобу для очищення тіла, зверніться до дерматолога за консультацією. У вас може бути алергія на певні інгредієнти засобу для чищення, або ваша шкіра надто чутлива для використання звичайного мила.
    • Дерматолог може порекомендувати певну марку мила або виписати рецептурні засіб для вирішення проблем зі шкірою.

Поради

  • Для більшої гігієнічності виберіть гель замість мила. На поверхні шматка мила можуть перебувати бактерії і мікроби.