Як зрозуміти по листуванню в інтернеті, чи подобаєтеся ви хлопцю

Автор: Joan Hall
Дата Створення: 26 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Зік Шереметьєв: 7 беззаперечних ознак, що ти подобаєшся хлопцю
Відеоролик: Зік Шереметьєв: 7 беззаперечних ознак, що ти подобаєшся хлопцю

Зміст

Зазвичай загравання очевидно, коли воно відбувається в реальному житті, але в інтернеті набагато складніше зрозуміти наміри хлопця. Для того, щоб зрозуміти по інтернет-листуванні, чи подобаєтеся ви хлопцю, потрібно проаналізувати його повідомлення і його спосіб спілкування з вами через соціальну мережу або месенджер. Якщо ви познайомилися через сайт знайомств, ви набагато точніше зрозумієте, чи подобаєтеся ви йому, якщо зустрінетеся з ним і дізнаєтеся один одного краще. Поведінка хлопця багато розповість про його почуття до вас.

кроки

Метод 1 з 3: Спілкування через повідомлення

  1. 1 Зверніть увагу, як часто він з вами переписується. Хлопець, якому ви подобаєтеся, буде постійно сидіти онлайн, щоб поспілкуватися з вами. Наприклад, він може іноді писати вам просто так, навіть якщо ви не онлайн.Можливо, ви раптом розумієте, що витрачаєте на переписку з цим хлопцем цілі години і навіть ночами! Це ознака того, що йому подобається спілкуватися з вами, і він завжди виділяє на це час.
  2. 2 Зверніть увагу на те, як швидко він відповідає на ваші повідомлення. Якщо ви відправляєте йому повідомлення, і він не відповідає вам більше години, хоча ви знаєте, що він онлайн, можливо, він просто ввічливий з вами. Але якщо він відразу ж відповідає вам на повідомлення і потім продовжує розмову, швидше за все, ви йому подобаєтеся.
    • Крім того, хлопець, якому ви подобаєтеся, буде писати вам, як тільки ви з'явитеся онлайн в будь-якій соціальній мережі (Вконтакте, Facebook) або мессенджере.
  3. 3 Проаналізуйте якість повідомлень, які він вам відправляє. Деякі відповідають на повідомлення тільки з ввічливості. Якщо так, повідомлення будуть короткими і «сухими», одно-два слова без натяку на продовження розмови. З іншого боку, якщо ви подобаєтеся хлопцю, він буде намагатися дізнатися вас, питати про що-небудь, ділитися своїми враженнями про день і так далі.
    • Якщо ви йому цікаві, він запитає: «Як пройшов твій день?» або «Що робиш на вихідних?». Такі питання показують, що йому цікава ваша життя.
  4. 4 Шукайте ознаки флірту. Часто хлопці фліртують, коли дівчина їм подобається. Ознаки флірту по інтернету: компліменти, легкі жарти, використання знаків оклику, смайлики.
    • Він може написати щось на кшталт: «Ти так привабливо виглядаєш на головному фото».
  5. 5 Не робіть висновки, спираючись лише на один розмову. Ніколи не покладайте всі свої надії і страхи лише на один-два розмови по Інтернету. Багато людей «онлайн» в мессенджерах навіть тоді, коли у них немає часу на листування. Його короткі відповіді можуть означати, що він просто зайнятий.
    • Але якщо такі відповіді набувають постійного характеру, швидше за все, це знак того, що ви йому не подобаєтеся.

Метод 2 з 3: Спілкування через соціальні мережі

  1. 1 Зверніть увагу, залишає він якісь позначки під вашими записами. Цей хлопець «лайкати» кожен запис, яку ви публікуєте ВКонтакте або в Instagram? Можливо, він постійно коментує ваші записи? Це явна ознака того, що йому хочеться спілкуватися з вами, тому що ви йому подобаєтеся.
    • Також подивіться, залишає він коментарі до повідомлень інших людей. Якщо він завжди і всім коментує записи, швидше за все, він просто дуже активний користувач соціальних мереж.
    • Але якщо цей хлопець ставить «лайки» і залишає коментарі тільки до ваших записів, це ознака того, що ви йому цікаві.
  2. 2 Відповідайте на його коментарі. Після того, як він публічно прокоментував вашу фотографію або запис, дайте відповідь йому. Якщо він намагається таким чином почати з вами розмову, це означає, що ви йому подобаєтеся. Або, як мінімум, йому подобається спілкуватися з вами.
    • Наприклад, він може написати: «Відмінне фото! Де це ти?"
    • Ви могли б відповісти: «Я була в Ванкувері минулого тижня. Таке гарне місто! Ти був там?"
  3. 3 Зверніть увагу, коментує (лайкать) він ваші старі фото. Якщо ви тільки що познайомилися з хлопцем, а він «лайкати» або коментує ваші старі фото і записи, це явна ознака того, що ви йому цікаві. Значить, він не пошкодував часу подивитися ваші старі фотографії, тому що йому хочеться дізнатися вас краще (ну, або йому просто подобається дивитися на вас)!
  4. 4 Перевірте, додав він вас в інших соціальних мережах. Якщо ви подобаєтеся хлопцю, він постарається додати вас в різних соціальних мережах. Наприклад, він може додати вас у друзі ВКонтакте або в Facebook, а потім підписатися на вас в Instagram і Twitter.
    • Якщо хлопець додав вас в різних соціальних мережах, швидше за все, це знак того, що йому хочеться читати ваші записи і дивитися ваші фотографії, щоб краще вас дізнатися.

Метод 3 з 3: Спілкування через сайт знайомств

  1. 1 Зверніть увагу, чи намагається хлопець більше про вас дізнатися. Якщо ви познайомилися з хлопцем в інтернеті, швидше за все, він точно захоче дізнатися вас ближче.Чи задає він питання про ваше життя? Якщо він уважно читає і коментує ваші відповіді, це може бути ознакою того, що ви йому сподобалися.
    • Він може запитати вас про роботу, захоплення, про вашу сім'ю - це лише спроба краще вас дізнатися. Якщо він проявляє інтерес до вашого життя, ви йому точно сподобалися.
    • Але якщо він задає вам особисті або недоречні запитання, цікавиться вашою адресою або тим, проживаєте ви одна, швидше за все, у нього інші мотиви.
  2. 2 Запропонуйте йому зустрітися особисто. Якщо він запрошує вас на побачення або просто випити кави, це ознака того, що ви йому подобаєтеся, і йому не терпиться дізнатися вас особисто. Деякі хлопці сором'язливі і боязкі, і їм складно запросити дівчину на побачення. Якщо хлопець вам подобається, можна взяти ініціативу в свої руки і запитати: «Може, як-небудь сходимо куди-небудь випити?» Якщо хлопець відреагував швидко і з ентузіазмом, це означає, що ви теж йому подобаєтеся.
    • З іншого боку, він може сказати: «Із задоволенням, я тільки подивлюсь, коли у мене є вільний час ..» Якщо після цього він вам більше не напише, ви його точно не цікавитеся.
  3. 3 Будьте прямолінійні і запитайте, чи подобаєтеся ви йому. Через деякий час, можливо, стане утомливо стежити за знаками того, чи цікавиться він вами. Але ви завжди можете бути прямолінійні і просто запитати його, що він до вас відчуває. Наприклад, можна сказати: «Я відчуваю, що нас дійсно багато що пов'язує, і ти мені починаєш подобатися. Ти відчуваєш те ж саме? » Таким чином, ви поставите його перед прямим питанням, і вам більше не потрібно буде гадати про його почуття і наміри.
  4. 4 Перевірте його профіль на сайті знайомств. Поле того, як ви зустрінетеся і сходіть пару раз на побачення, вам може бути цікаво, чи призведе ця зустріч до чого-небудь. Це можна зрозуміти, перевіривши, видалив він свою анкету на сайті знайомств. Якщо так і є, це ознака того, що він вже зустрів того, кого шукав (тобто вас), і інші зустрічі його більше не цікавлять.

Поради

  • В крайньому випадку, можна знайти в інтернеті тест, який допоможе визначити, чи подобаєтеся ви хлопцю, з яким спілкуєтеся, чи ні.
  • Деякі хлопці здаються дуже доброзичливими і чарівними. Але одного лише флірту недостатньо, щоб зрозуміти, чи дійсно ви йому цікаві.

попередження

  • Якщо хлопець запитає вас про щось, про що вам не хочеться говорити, просто скажіть йому: «Я не хочу про це говорити». Якщо ви дійсно подобаєтеся хлопцю, він шанобливо поставиться до вашого рішення не ділитися з ним особистою інформацією.
  • Якщо ви збираєтеся зустрітися особисто з хлопцем, з яким познайомилися на сайті знайомств, виберіть громадське місце, де багато людей. Насправді, знайомство через інтернет дуже популярно, але все ж є ймовірність того, що ви зустрінете не ту людину, з яким, як вам здавалося, спілкувалися. Завжди краще вжити заходів обережності.
  • Якщо ви неповнолітній, ваші батьки або опікуни можуть переглядати ваше онлайн-спілкування. Пам'ятайте, що в інтернеті багато шахраїв, тому вам потрібно переконатися в тому, що ваше спілкування безпечно.