Як приготувати солодке масло з печива

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 25 Травень 2021
Дата Оновлення: 21 Червень 2024
Anonim
Вкусняшка из СССР. Сладкая КАРТОШКА, Пирожное Которое Помнят ВСЕ.
Відеоролик: Вкусняшка из СССР. Сладкая КАРТОШКА, Пирожное Которое Помнят ВСЕ.

Зміст

Вперше солодке масло з печива почали застосовувати в Бельгії в якості начинки для вафель, але зараз його популярність досягла найвіддаленіших куточків Земної кулі, і тепер його використовують не тільки як доповнення до сніданку з вафель. Останнім часом великі торгові мережі, такі як Діксі і Магніт, почали продавати власні рецепти солодкого масла. Хоча продукція цих фірм має чудові смакові якості, ви маєте можливість на власному досвіді переконатися в тому, що приготувати самостійно таке масло можна швидко, легко і недорого.

інгредієнти

Для солодкого масла з чотирьох інгредієнтів

  • 230 грам упакованого печива
  • 170 грам рослинного масла або 1/2 упаковки (60 грам) вершкового
  • 1/2 склянки (170 грам) цукрової пудри або 1/2 склянки (170 грам) згущеного молока з цукром
  • Приблизно 1/4 склянки (85 грам) води (при необхідності)

Для десертного масла з трьох інгредієнтів

  • 2 склянки (700 грам) подрібненого печива
  • 2 столових ложки (30 грам) коричневого цукру
  • 1/4 склянки (85 грам) збитих вершків

кроки

Метод 1 з 2: Приготуйте десертне масло з чотирьох інгредієнтів

  1. 1 Візьміть розсипчасте печиво. Перевага цього масла полягає в тому, що його можна приготувати практично з будь-якого печива. Можете використовувати своє улюблене печиво. Бажано вибрати печиво, яке можна легко подрібнити, щоб мати можливість швидко приготувати з нього м'яку пасту.
    • Наприклад, снікердудлс, цукрове печиво, пісочне горіхове і вівсяне стануть відмінним інгредієнтом для рецепта. Фіг Ньютон, кремові печива, жувальні і шоколадні краще для цього не використовувати.
  2. 2 Подрібніть улюблене печиво. Необхідно дістати 230 грам печива з упаковки і викласти їх на марлю, паперовий рушник або на обробну дошку. Покладіть зверху ще один шар тканини, а потім подрібніть печиво на дрібні шматочки. Можна зробити це за допомогою рук, давилки для картоплі, молотка для м'яса або будь-якого іншого зручного пристосування.
    • Якщо ви використовуєте печиво з начинкою, наприклад Натер Баттерс або Орео, перед подрібненням необхідно дістати весь наповнювач.
  3. 3 Подрібнюйте печиво в кухонному комбайні. Як тільки печиво досягне консистенції хлібних крихт, можете додати його в блендер і розтерти в дрібний порошок. Використовуйте режим "Пульс" та щільно закрийте кришку блендера, щоб уникнути безладу на кухні.
  4. 4 Додайте рослинне або вершкове масло. Залежно від особистих переваг, використовуйте ½ склянки рослинного масла (170 г) або ½ упаковки (50 г) вершкового. Повільно вливайте олію, а при використанні вершкового його необхідно заздалегідь нагріти і розтопити. Таким чином, масло рівномірно змішається з печивом. Готовий продукт повинен мати пастоподібну консистенцію.
    • Більшість кулінарних книг та інтернет-блогерів рекомендують використовувати для рецепта несолоне масло, але це залежить тільки від особистих переваг.
  5. 5 Насипте цукрову пудру або додайте згущене молоко з цукром в отриману масу. Залежно від особистих переваг необхідно прийняти рішення про використання цукрової пудри або згущеного молока в якості інгредієнта. У будь-якому випадку, відміряйте ½ склянки (170 грам). При використанні цукру необхідно уважно стежити за тим, щоб він не залишався на стінках чаші блендера і гарантовано потрапив в суміш повністю.
    • Якщо суміш занадто суха, додайте трохи води, поки вона не досягне потрібної консистенції. Якщо ви сумніваєтеся, спробуйте намазати трохи отриманого масла на крекер або шматочок хліба.
  6. 6 Перекладіть масло в банку з кришкою. Лопаткою або великою ложкою соскребите все масло в склянку або пластикову банку, яку можна щільно закрити кришкою. Перед подачею до столу поставте масло на 30 хвилин в холодильник.
    • Залишки масла не стануть для вас проблемою! Поставте його в холодильник і зберігайте не більше одного тижня.

Метод 2 з 2: Приготуйте масло з трьох інгредієнтів

  1. 1 Купуйте звичайне розсипчасте печиво. Для масла можна використовувати будь-який печиво, але звичайне цукрове для цієї мети підійде найкраще. Незалежно від обраного печива, не забудьте його спочатку спробувати! Якщо спочатку вам не сподобався його смак, то, швидше за все, приготоване масло теж не викличе почуття захоплення.
  2. 2 Розкришіть печиво. За допомогою рук або кухонних приладів роздавите печиво, щоб отримати дві склянки (680 грам) крихти. Можна додати менше або більше печива, і доповнити його необхідною кількістю коричневого цукру і збитих вершків.
    • Залишки в печиво великих шматочків вівса, родзинок або шоколадних чіпсів не є проблемою, якщо ви не проти побачити їх в олії.
  3. 3 Подрібнюйте печиво і коричневий цукор в блендері. Змішайте дві столові ложки (30 грам) коричневого цукру в кухонному комбайні, щоб надати суміші однорідної і борошнистої консистенції. Суміш вийде крупнозернистою, якщо змішувати інгредієнти вручну.
    • Якщо під час зберігання на верхній полиці кухонної шафи коричневий цукор затвердів, спробуйте покласти в пакет шматочок хліба і знову закрити на деякий час. Найімовірніше, коричневий цукор знову стане розсипчастим.
  4. 4 Додайте в блендер збиті вершки. Отримавши суміш печива і цукру, додайте ¼ склянки (85 грам) збитих вершків в працюючий блендер. Продовжуйте перемішувати, поки суміш не досягне однорідної, крему.
    • Підійдуть збиті вершки будь-якого виробника, але щоб отримати масло з більш насиченим смаком, віддайте перевагу 39% вершків, замість 30%.
  5. 5 Зберігати отримане масло слід в закритій ємності в холодильнику. Не переживайте про залишки, якщо ви приготували масло для вечірки або сімейної вечері. Зберігайте залишки в охолодженому місці всередині пластикового або скляного контейнера з кришкою, якщо не плануєте використовувати його негайно.

Що вам знадобиться

  • Мірний стакан
  • блендер
  • Банку з кришкою
  • Місце в холодильнику