Як видалити губну помаду

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
ЛАЙФХАК | ГУБНАЯ ПОМАДА СВОИМИ РУКАМИ - МЕНЯЕМ ЦВЕТ
Відеоролик: ЛАЙФХАК | ГУБНАЯ ПОМАДА СВОИМИ РУКАМИ - МЕНЯЕМ ЦВЕТ

Зміст

1 Промокніть пляма помади чистим рушником або серветкою, щоб видалити зайву фарбу, якщо тканину можна прати в машині. Ви також можете спробувати зішкребти надлишок губної помади кредитною карткою. Частина плями залишиться на тканині, і вам доведеться вжити додаткових заходів для його видалення.
  • 2 Розпорошите на пляму трохи води. Чи не замочуйте тканину в занадто великій кількості води.
  • 3 Акуратно втирайте в пляма краплю засобу для миття посуду з властивостями видалення жиру і залиште на 10-15 хвилин. Засіб має видаляти жир, щоб розщепити жирну основу губної помади.
  • 4 Втирайте засіб для миття посуду в пляма губної помади махровим рушником, працюючи круговими рухами з краю в центр.
  • 5 Промокніть насухо чистою частиною рушники. Повторіть по мірі необхідності.
  • Метод 2 з 4: Спирт

    1. 1 Покладіть забарвлену тканину, яку можна прати, плямою вниз на тверду поверхню.
    2. 2 Акуратно промокніть спиртом з виворітного боку, використовуючи ватяний тампон або ватяну паличку. Повністю просочіть тканину.
    3. 3 Нанесіть на зворотну сторону плями холодну воду. Продовжуйте обробляти тканину з виворітного боку і очистіть пляма чистим махровим рушником. Працюйте круговими рухами з краю в центр.
    4. 4 Насухо промокніть виворітну сторону тканини чистої частиною рушники, щоб видалити пляму. Переверніть тканину і висушіть лицьову сторону. Можливо, вам доведеться повторити цей процес, щоб повністю видалити пляму.

    Метод 3 з 4: Плями на оббивці

    1. 1 Нанесіть невелику кількість лаку для волосся безпосередньо на оббивну тканину. Зачекайте кілька хвилин, щоб лак для волосся проник в тканину.Зітріть, насухо промокніть рушником і повторіть при необхідності. Видалити губну помаду з оббивки може бути важко, так як ви не можете зняти тканину і обробити її, але ви все ж можете повністю видалити помаду, багаторазово повторивши процес.
    2. 2 Якщо вам не вдалося вивести пляму губної помади за допомогою лаку для волосся, змішайте в в пляшці з розпилювачем в рівних частинах аміак і воду. Розпорошите на тканину і почекайте одну-дві хвилини. Очистіть пляма махровим рушником або губкою і при необхідності повторіть.

    Метод 4 з 4: Комерційні засоби для виведення плям

    1. 1 Виберіть безпечний для тканини, яку вам необхідно очистити, комерційний засіб для виведення плям. Засоби для виведення плям випускаються у вигляді миючих засобів, спреїв і аерозолів. Виберіть тип продукту, який найбільш підходить для ваших потреб. Читайте уважно етикетки, щоб визначити, який тип продукту краще підходить для видалення губної помади з вашого типу тканини.
    2. 2 Перевірте плямовивідник на непомітній ділянці тканини, щоб переконатися, що він не змінить її колір і не знебарвить. Якщо це сталося, відразу ж змийте засіб і не використовуйте його.
    3. 3 Визначте безпеку засобу для виведення плям для вашої тканини. Якщо все в порядку, коректний на етикетці, щоб очистити пляма губної помади без шкоди цілісності тканини.

    Поради

    • Якщо домашні та комерційні кошти не впоралися з плямою навіть після повторного застосування, віднесіть предмет в хімчистку. У них багато способів видалення жирних плям.

    попередження

    • Чи не виводьте пляма губної помади з тканини, не прочитавши інформацію на ярлику речі. Якщо там вказана тільки суха чистка, не намагайтеся впоратися з плямою самостійно.