Як зробити шкіру обличчя пружною

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 22 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Идеальная Кожа: 7 Секретов 💄#НеделяКрасоты
Відеоролик: Идеальная Кожа: 7 Секретов 💄#НеделяКрасоты

Зміст

Обвисла шкіра і зморшки часто з'являються внаслідок різкої або раптової втрати ваги, старіння або через певного способу життя, в результаті якого шкіра втрачає еластичність і насиченість колагеном. Ви можете зробити шкіру обличчя пружною і скоротити поява зморшок, якщо будете виконувати серію вправ йоги для обличчя або заведете одну або кілька корисних звичок, які допоможуть боротися зі старінням.

кроки

Метод 1 з 2: Виконуємо йогу для особи

  1. 1 Виконуйте вправу "Левова морда", як мінімум, одну хвилину. Ця вправа зміцнює і приводить в тонус всі м'язи на обличчі, що допоможе вам виглядати молодше.
    • Закрийте очі і повільно вдихніть, при цьому якомога сильніше стискаючи м'язи обличчя.
    • Видихніть і висуньте язик якомога далі.
    • Широко відкрийте очі і підніміть брови.
  2. 2 Робіть вправи для чола. Це допоможе скоротити великі і дрібні зморшки, зміцнивши м'язи чола.
    • Покладіть руки на віскі.
    • Растопирьте пальці і відставте великі пальці за голову, біля нижньої ліній волосся.
    • Мізинці повинні лежати на кінчиках брів.
    • Акуратно потягніть шкіру назад, у напрямку до лінії росту волосся. Продовжуйте, поки шкіра не стане туго натягнутою.
    • Як можна вище підніміть брови.
    • Замріть в цій позиції на 5 секунд, а потім спробуйте ще п'ять разів.
  3. 3 Надайте пружності обвислим, в'ялим щоках за допомогою пальців. Ось кілька вправ, які ви можете спробувати:
    • Дивіться прямо перед собою і помістіть вказівні пальці на середини скул.
    • Міцно натисніть, опустіть щоки вниз і зробіть невеликі кругові рухи вказівними пальцями.
    • Витягніть губи, склавши їх буквою "О", а потім втягніть і широко посміхніться.
  4. 4 Надайте пружності брів і шкірі навколо очей. Ця вправа має майже тим же ефектом, що і хірургічна підтяжка брів.
    • Покладіть вказівні пальці під очі, повернувши кожен палець у напрямку до носа.
    • Накрийте зуби губами і злегка відкрийте рот.
    • Дивіться в полоток близько 30 секунд, швидко моргаючи верхніми століттями.

Метод 2 з 2: Опановуємо корисними антивіковими прийомами

  1. 1 Пийте більше води. Вода зволожує шкіру і підвищує її еластичність. В результаті шкіра стає більш гладкою і пружною. Поставте собі за мету випивати як мінімум вісім склянок води в день. Також замініть газовані напої, кава і солодкі соки на воду.
  2. 2 Киньте палити. Куріння прискорює процес старіння, знищуючи колаген та еластин, а також позбавляючи шкіру кисню. Якнайшвидше кидайте курити. Можна проконсультуватися зі своїм лікуючим лікарем на тему способів відмови від куріння.
  3. 3 Споживайте більше вітамінів, мінералів і антиоксидантів. Корисні цільні продукти, такі як овочі та фрукти, насичені антиоксидантами і вітамінами, які природним шляхом стягують шкіру, відновлюючи в ній еластин і колаген. Поліпшите свій режим харчування, споживаючи більше фруктів, овочів, горіхів, пісних джерел білка і бобових.
  4. 4 Більше спите. Сон просто необхідний для росту і регенерації клітин шкіри. Він допомагає позбутися від пошкоджених, відмерлих клітин, через які шкіра стає обвислій і в'ялою. Почніть спати близько восьми годин щоночі, щоб поліпшити зовнішній вигляд своєї шкіри.
  5. 5 Робіть масаж шкіри обличчя з оливковою олією холодного віджиму. В оливковій олії містяться вітаміни і антиоксиданти, які природним шляхом зволожують шкіру, роблячи її більш підтягнутою і пружною.
    • Масажуйте обличчя оливковою олією протягом однієї хвилини, а потім змийте водою.
  6. 6 Наносите маски для обличчя, зроблені з природних інгредієнтів. У масках, що продаються в магазині, часто містяться хімікати, подразники і інші речовини, які позбавляють шкіру природних олій і лише посилюють проблему зі зморшками. В натуральних інгредієнтах, в свою чергу, є поживні речовини, які необхідні, щоб шкіра була природно пружна і підтягнута.
    • Очистіть банан і розімніть вилкою. Рівним шаром нанесіть на обличчя і змийте через 20 хвилин.
    • Змішайте яєчний білок і 2-3 краплі лимонного соку, нанесіть суміш на обличчя і змийте, як тільки вона повністю висохне.
  7. 7 Намагайтеся не піддавати особа прямого впливу сонячних променів протягом довгого часу. Якщо особа буде перебувати під сонцем більше 15-20 хвилин, воно розщепить колаген і висушить натуральні масла і вологу з шкіри, через що у вас з'являться зморшки. Обмежте час перебування на сонці або носіть капелюх, щоб захистити шкіру.
  8. 8 Вивчіть варіанти підтяжки шкіри, проконсультувавшись з косметичним хірургом або косметологом. Такі методи, як лазерна терапія або хірургічна підтяжка обличчя, допоможуть зробити шкіру більш пружною і скоротять кількість зморшок. Присвятіть собі день в спа-салоні або проконсультуйтеся з косметичним хірургом, щоб дізнатися більше способів зробити шкіру обличчя підтягнутою.