Як зробити помаду стійкою протягом усього дня

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 18 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
СВОТЧИ  Суперстойкая матовая помада THE ONE Colour Unlimited Ultra Fix 41796 - 41809 Орифлэйм
Відеоролик: СВОТЧИ Суперстойкая матовая помада THE ONE Colour Unlimited Ultra Fix 41796 - 41809 Орифлэйм

Зміст

Колір ваших губ є ключем до ідеального макіяжу, але немає нічого більш подразнюючої, ніж відмінно підібраний колір помади, який змивається кожні кілька годин. У цій статті розглядаються види продукції, яку краще вибирати, а також способи застосування і збереження кольору вашої помади протягом всього дня.

кроки

Метод 1 з 3: Вибір правильної продукції

  1. 1 Вибирайте матову формулу. Не всі губні помади однакові. Візажисти стверджують, що матові помади більш довговічні, далі йдуть кремові, а рідкі блиски для губ стираються в першу чергу.
    • Навряд чи ви знайдете блиск для губ, який тримається на губах весь день. Формула блиску розроблена саме для того, щоб надати їм лискучий і гладкий зовнішній вигляд. Він може бути зручним і виглядати на губах шикарно, але його необхідно буде наносити повторно протягом дня.
  2. 2 Придбайте праймер для губ. Цей продукт спеціально розроблений для того, щоб підготувати губи до помади і утримувати колір як можна довше. Безліч компаній виробляють праймери.
    • Деякі візажисти використовують консилер або тон, щоб добитися схожого ефекту. Цей варіант має додаткову перевагу, так як натуральний колір ваших губ при цьому буде повністю прихований і відтінок помади проявить себе повністю.
  3. 3 Використовуйте контурний олівець для губ. Це безбарвний продукт, який забезпечує бар'єр по краях ваших губ.
    • Наносите його на шкіру поза контуром ваших губ, щоб помада не розмазувалася.
    • Подібний ефект виникає, коли помада потрапляє в тонкі складки по краю губ. З віком ці лінії стають більш вираженими.
  4. 4 Використовуйте кисть для помади, щоб мати можливість наносити її максимально акуратно. Щоб помада довше трималася на губах, нанесіть її в кілька тонких шарів. Бажано це робити за допомогою кисті для губ, яка забезпечить контроль над процесом.
    • Кисть допоможе вам нанести продукт акуратно і точно. Вона також забезпечує рівномірність шару помади, в порівнянні з тим варіантом, коли ви фарбуєте губи прямо з тюбика.
  5. 5 Використовуйте кілька продуктів, щоб досягти найбільш тривалого ефекту. Експерти рекомендують використовувати олівець для губ перед нанесенням помади, або ж в якості альтернативи наносити шар блиску для губ поверх помади. Після того як верхній шар стирається, нижній залишається на місці. Обов'язково використовуйте схожі відтінки!

Метод 2 з 3: Нанесіть помаду

  1. 1 Підготуйте губи за допомогою м'якого пілінгу. Це дозволить позбутися від відмерлих частинок шкіри на поверхні ваших губ, які призводять до скочування помади. Також пілінг допоможе створити "гладкий полотно" для помади, що дозволить рівномірно нанести продукт.
    • Використовуйте скраб для губ. Велика кількість даної продукції виробляється під різними брендами. Ви також можете приготувати скраб самостійно, використовуючи для цього цукор і мед.
    • Акуратно помасажуйте губи м'якою зубною щіткою. Не тріть надто сильно, адже вам потрібно тільки видалити верхній шар мертвої шкіри.
    • Використовуйте м'яку мочалку і за допомогою кругових рухів позбудьтеся від відмерлих частинок шкіри.
  2. 2 Нанесіть зволожуючий бальзам для губ. Це допоможе наситити їх вологою. Якщо ви будете наносити помаду на сухі і потріскані губи, що особливо стосується продукту з матовою формулою, вони можуть виглядати плямистими і шаруються.
    • Використовуйте бальзам з воскової консистенцією, адже жирний або маслянистий будуть прати вашу помаду.
    • Почекайте деякий час, після того як використовуєте бальзам для губ, перш ніж переходити до наступного кроку. Фарбуйте губи бальзамом в першу чергу, а потім займайтеся іншою частиною особи, поки бальзам буде вбиратися.
  3. 3 Використовуйте олівець для губ в якості основи. Контур, як правило, має більш суху консистенцію в порівнянні з помадою, так як необхідний для закріплення помади на губах.
    • Почніть з контуру навколо губ. Використовуйте для цього кінчик стержня контурного олівця.
    • Намалюйте "лук Купідона", накресливши Х по центру верхньої губи.
    • Заповніть всю губу контуром. Цей крок дуже важливий, так в цьому випадку не буде видно лінії контуру, якщо верхній шар помади зітреться. Використовуйте бічну сторону стрижня олівця, щоб повністю затушувати губу.
  4. 4 Нанесіть тонкий шар помади. Ви можете наносити її прямо з тюбика або використовувати для цього спеціальну кисть.
  5. 5 Промакніте губи паперовими серветками. Використовуючи складений шматочок паперу, відкрийте рот і покладіть його між верхньою і нижньою губою, а потім щільно їх стисніть. Це допоможе позбутися від будь-яких надлишків продукту і відбитків помади на зубах або одязі.
  6. 6 Для закріплення помади нанесіть тонкий шар пудри. Професійні візажисти використовують цей трюк, щоб закріпити помаду і зберегти її колір.
    • Візьміть однослойную паперову серветку.
    • Розмістіть серветку перед вашими губами, і нанесіть на неї легку, прозору пудру за допомогою великої пухнастою кисті. робіть це поверх шару паперу.
    • Ви можете використовувати пудру безпосередньо на губи, якщо у вас немає серветок під рукою.
  7. 7 Нанесіть ще один тонкий шар помади. Повторіть попередні кроки, промокніть і закріпіть помаду повторно. Це додасть макіяжу губ виняткову стійкість. І, нарешті, ви можете використовувати закріплює спрей, якщо він є у вашому арсеналі.

Метод 3 з 3: Підтримуйте колір ваших губ протягом дня

  1. 1 Наносите помаду повторно після їжі або пиття. Колір ваших губ буде неминуче стиратися протягом дня.
    • Завжди носіть з собою помаду, щоб мати можливість нанести тонкий шар після їжі і зберегти колір губ.
    • Носіть з собою кишенькове дзеркало, щоб перевіряти, чи не смазалась ваша помада. Не забудьте стежити за тим, щоб помада не віддруковувалася на зубах.
  2. 2 Дуже обережно повторно наносите бальзам для губ. Ви можете помітити, що губи вимагають зволоження протягом дня, особливо якщо використовуєте матову помаду. Проте, масла в складі бальзаму руйнують пігмент, стираючи його.
    • Якщо ви помітили, що ваші губи сохнуть протягом дня, вибирайте помади з зволожуючою формулою і не забувайте зволожувати губи кожен раз, перед тим як фарбувати їх помадою.
    • Намагайтеся не облизувати губи. Крім того, що це змаже колір, губи почнуть сохнути ще більше з плином часу.
    • І, нарешті, якщо ви використовуєте бальзам для губ, дайте йому вбратися протягом декількох хвилин, а потім промокніть надлишки паперовими серветками і нанесіть ще один шар помади. Це дасть губам необхідну вологу і збереже колір помади.
  3. 3 Експериментуйте з різними продуктами, поки не знайдете ті, які найкраще підходять саме для вас. Після того як ви навчитеся використовувати продукти, почніть пробувати різні їх комбінації, щоб з'ясувати яка з помад найбільш довговічна.

Поради

  • Щовечора зволожуйте губи.

Що вам знадобиться

  • Губна помада
  • контурний олівець
  • пудра
  • Кисть для пудри
  • серветки