Як дивитися безкоштовні фільми на iPad

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 26 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Топ 10 фишек iPad, которых НУЖНО знать!
Відеоролик: Топ 10 фишек iPad, которых НУЖНО знать!

Зміст

iPad - красиве пристрій. Чудовий дисплей і тривалий час автономної роботи роблять iPad відмінним інструментом для перегляду фільмів. Проблема в тому, що скачування фільмів коштує недешево. Але якщо у вас безліч DVD-дисків з фільмами, ви можете конвертувати їх у формат, який можна відтворювати на вашому iPad, використовуючи безкоштовне програмне забезпечення. Ви також можете конвертувати будь-який скачаний фільм в формат, підтримуваний iPad. Більш того, є кілька безкоштовних додатків, які дозволять вам дивитися потокове відео абсолютно безкоштовно (і легально).

кроки

Метод 1 з 3: Копіювання фільмів з DVD-дисків в iTunes

  1. 1 Скачайте і встановіть Handbrake. Це безкоштовний конвертер відеофайлів, який дозволить вам скопіювати фільми з DVD-дисків на комп'ютер, а потім перетворити їх у формат, сумісний з iPad. Ця програма підтримує Windows, Mac OS і Linux. Ви можете завантажити її з сайту handbrake.fr.
  2. 2 Скачайте файл libdvdcss, щоб обійти шифрування DVD. Інформація на більшості DVD-дисків з фільмами зашифрована, щоб запобігти їх копіювання. Файл libdvdcss дозволить програмі Handbrake обійти це обмеження на копіювання фільмів з DVD-дисків. Ви можете завантажити цей файл з сайту download.videolan.org/pub/libdvdcss/1.2.12/. Виберіть версію файлу, що відповідає вашій операційній системі.
  3. 3 Скопіюйте завантажений файл libdvdcss в папку Handbrake.
    • Windows. Скопіюйте файл libdvdcss-2 в папку C: Program Files Handbrake або в папку, в яку ви встановили Handbrake.
    • Mac OS X. Запустіть libdvdcss.pkg, щоб автоматично встановити файл в потрібному місці.
  4. 4 Вставте DVD-диск з фільмом в привід вашого комп'ютера. Ви можете копіювати фільми, які придбали, але не поширюйте їх, щоб не зіткнутися з проблемами.
  5. 5 Запустіть програму Handbrake. Не хвилюйтеся про складні налаштуваннях - для конвертації фільмів можна використовувати стандартні параметри.
  6. 6 Натисніть «Джерело» і виберіть «Відео DVD». Handbrake просканує DVD-диск, вставлений в привід комп'ютера.
  7. 7 Виділіть потрібний заголовок. Якщо на DVD-диску записані широкоформатний і повноекранна версії фільму, ви можете вибрати потрібну версію в меню «Назва». Розділ «Розмір» на вкладці «Фільм» допоможе вам не переплутати версії фільму.
  8. 8 Задайте місце розташування перетвореного файлу. Для цього натисніть «Огляд» поруч з полем «Мета», щоб вибрати папку, в яку скопіюється конвертований відеофайл.
  9. 9 У списку «Встановлені» виберіть «iPad». Це автоматично налаштує процес конвертації на перетворення в формат, підтримуваний iPad. Якщо ви не бачите списку «Встановлені», натисніть «Перемикання між попередніми налаштуваннями».
  10. 10 Натисніть «Запустити», щоб почати копіювання та конвертування фільму з DVD-диска. Це займе деякий час. За ходом виконання процесу можна спостерігати в нижній частині вікна Handbrake.
  11. 11 Додайте фільм в медіатеку iTunes. Так ви отримаєте можливість синхронізувати його з вашим iPad.
    • Натисніть «Файл» (Windows) або відкрийте меню iTunes (Mac OS) і виберіть «Додати файл в медіатеку». Знайдіть файл фільму, який ви тільки що скопіювали з диска і конвертували в потрібний формат.
  12. 12 Відкрийте розділ «Фільми» медіатеки iTunes і перейдіть на вкладку «Домашнє відео». З'являться фільми, які ви імпортували в iTunes.
    • Для переміщення фільму в розділ «Фільми» клацніть правою кнопкою миші по фільму і виберіть «Інформація». На вкладці «Параметри» у спливаючому меню виберіть категорію, в яку ви хочете перемістити фільм.
  13. 13 Синхронізація фільм з вашим iPad. Прочитайте цю статтю для отримання докладної інформації про синхронізацію відеофайлів з iPad.

Метод 2 з 3: Завантаження фільмів і їх копіювання в iPad

  1. 1 Знайдіть фільми, які можна скачати безкоштовно і легально. Більшість відомих фільмів не можна завантажити безкоштовно, але є сайти, де ви можете зробити це на законних підставах:
    • Archive.org (archive.org/details/movies) - сайт з величезною колекцією фільмів, які можна скачати безкоштовно. При скачуванні фільмів з цього сайту вибирайте версію «h.246».
    • YouTube's Free Movies (youtube.com/user/movies/videos?sort=dd&view=26&shelf_id=12) - це колекція фільмів, які завантажені на YouTube і які можна дивитися безкоштовно. Якщо ви хочете скачати такі фільми, використовуйте YouTube Downloader.
    • Classic Cinema Online (classiccinemaonline.com) - сайт з колекцією старих фільмів, які можна скачати безкоштовно. Виберіть фільм і натисніть «Завантажити», щоб скачати фільм в форматі AVI. Цей формат потрібно перетворити в інший (дивіться нижче).
  2. 2 Скачайте фільм з торрент-трекера. Це законно тільки в тому випадку, якщо ви вже купували цей фільм (наприклад, на DVD-диску). Формат фільмів, завантажених з торрент-трекерів, потрібно перетворити в інший формат (дивіться нижче). Прочитайте цю статтю для отримання докладної інформації про скачування файлів з торрент-трекерів.
  3. 3 Використовуйте Handbrake для перетворення викачаних фільмів в формат, підтримуваний iPad. Пам'ятайте, що формат більшості викачаних файлів не підтримується iPad.
    • Скачайте і встановіть програму Handbrake з сайту handbrake.fr.
    • Запустіть Handbrake і натисніть «Джерело». Виберіть скачаний відеофайл на комп'ютері.
    • Задайте місце розташування перетвореного файлу. Для цього натисніть «Огляд» поруч з полем «Мета», щоб вибрати папку, в яку скопіюється конвертований відеофайл, і ввести ім'я відеофайлу.
    • У списку «Встановлені» виберіть «iPad». Якщо ви не бачите списку «Встановлені», натисніть «Перемикання між попередніми налаштуваннями».
    • Натисніть «Запустити», щоб почати конвертування фільму. Це займе деякий час. За ходом виконання процесу можна спостерігати в нижній частині вікна Handbrake.
  4. 4 Імпорт перетворений фільм в iTunes. Так ви отримаєте можливість синхронізувати його з вашим iPad.
    • Натисніть «Файл» (Windows) або відкрийте меню iTunes (Mac OS) і виберіть «Додати в медіатеку». Знайдіть файл фільму, який ви конвертували в потрібний формат.
    • Відкрийте розділ «Фільми» медіатеки iTunes. Або натисніть на значок у вигляді відрізка плівки у верхній частині вікна iTunes.
    • Перейдіть на вкладку «Домашнє відео». З'являться фільми, які ви імпортували в iTunes. Для переміщення фільму в розділ «Фільми» клацніть правою кнопкою миші по фільму і виберіть «Інформація». На вкладці «Параметри» у спливаючому меню виберіть категорію, в яку ви хочете перемістити фільм.
  5. 5 Синхронізація фільм з вашим iPad. Прочитайте цю статтю для отримання докладної інформації про синхронізацію відеофайлів з iPad.

Метод 3 з 3: Використання додатків для перегляду потокового відео

  1. 1 Скачайте додаток для перегляду потокового відео. Є безліч таких додатків, наприклад, Hulu і Netflix, але більшість з них платні. На щастя, існують кілька додатків, які дозволять вам переглядати потокове відео абсолютно безкоштовно (за рахунок додавання рекламних пауз). Ось деякі з таких додатків:
    • Crackle - це безкоштовний додаток включає сотні фільмів, що містять рекламні паузи. Якщо ви хочете безкоштовно подивитися популярні фільми, то зупиніть ваш вибір саме на цьому додатку.
    • NFB Films - це додаток підтримується Національним рада з кінематографії Канади і включає тисячі фільмів і кліпів, які можна дивитися безкоштовно.
    • PlayBox - це додаток, через яке можна дивитися тисячі фільмів і телевізійних шоу. Ви можете завантажити будь-які шоу або фільми.
  2. 2 Перегляньте список фільмів, доступних в певному додатку. Такий список часто оновлюється, тому ви завжди знайдете в ньому нові фільми, які зможете подивитися.
  3. 3 Розпочніть відтворення фільм. Ви можете зробити це за допомогою обраної програми і тільки в тому випадку, якщо ваш пристрій підключено до інтернету. Вам не потрібно завантажувати фільм, щоб почати його перегляд.