Як знову сподобатися хлопцю, який злиться на вас

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 25 Червень 2024
Anonim
ГАДАНИЕ НА БУМАГЕ "ТАЙНАЯ ЛЮБОВЬ"✨Guessing "Who secretly loves you"
Відеоролик: ГАДАНИЕ НА БУМАГЕ "ТАЙНАЯ ЛЮБОВЬ"✨Guessing "Who secretly loves you"

Зміст

Отже, ви думаєте, що перестали подобатися хлопцю (можливо, одного або коханій людині). Ймовірно, він почав ігнорувати вас або відхиляти ваші запрошення сходити куди-небудь. Так що ж вам робити? Якщо вам важко підійти до нього особисто, можете спробувати повернути його за допомогою повідомлень. Можна скористатися відомими стратегіями (продовжуйте читати, щоб дізнатися про них більше), але спочатку переконайтеся, що ви дійсно хочете повернути ці відносини.

кроки

Метод 1 з 3: З'ясуйте, що пішло не так

  1. 1 Подумай, що могло статися. Можливо, він не розмовляє з вами і не проводить з вами час тому, що він або злиться на якийсь ваш вчинок, або завів нових друзів і зайнятий іншими речами.
    • Якщо він поміняв своє ставлення до вас, тому що більше не зацікавлений у дружбі з вами (або в стосунках, або ще в чому-небудь), ви мало що можете зробити, щоб змінити ситуацію. В такому випадку справа в ньому, а не в вас.
    • Якщо вам здається, що він злиться, подумайте, чому. Люди зляться, коли їм здається, що ви зробили щось, що негативно позначилося на них. Тому перший крок на шляху до примирення - це з'ясувати, чим ви спровокували таку реакцію.
    • Пам'ятайте: часом те, що здається нам незначним вчинком або рішенням, може мати великий вплив на інших, тому подумайте не тільки про те, що ви зробили останнім часом, але і про те, які ваші дії могли негативно позначитися на хлопця.
    • Коли ви зрозумієте, чому ви його засмутили, ви зможете почати працювати над вирішенням ситуації.
  2. 2 Поставте себе на його місце. Ключ до того, щоб хтось перестав злитися або засмучуватися, - це показати людині, що ви розумієте його точку зору і усвідомлюєте, як ваш вчинок вплинув на нього.
    • Поставте себе на його місце і уявіть, як ваші імовірно розчаровують дії позначилися на ньому. З співпереживанням поставтеся до цих емоціям і підступах до хлопця, тримаючи це співпереживання в розумі.
    • Наприклад, з вашого боку ситуація виглядає так: ви просто не встигли вчасно забрати його, тому що на дорогах було шалене рух, а на півдорозі ви усвідомили, що забули свій телефон. У цьому немає нічого страшного, просто так вийшло. Однак спробуйте поглянути на ситуацію з боку хлопця: він повинен був стояти на узбіччі протягом 45 хвилин на холоді і в темряві, хоча він три рази сказав, в який час ви повинні приїхати, і ви обіцяли, що будете вчасно.
  3. 3 Проявіть участь. Як тільки ви зрозумієте, що могло його засмутити, прикладіть іскріння зусилля, щоб виявити співпереживання його почуттів.
    • Якщо ви запізнилися, то крім роздумів про те, як це могло б виглядати з його точки зору, уявіть, що він відчував. Наприклад, йому може здаватися, що ви не ставите його на перше місце, що вас не хвилювало його дискомфорт і його плани на певний час, і що ви порушили обіцянку. Подумайте, як би ви ставилися до цих речей, і розділіть його почуття.

Метод 2 з 3: Вибачтеся

  1. 1 Вибачитеся. Вибачитеся якомога раніше і неодноразово. Визнайте, що були неправі (якщо були) і візьміть на себе відповідальність за свій вчинок.
    • Скажіть йому, що були неправі і що ви не зробите цього (що б це не було) знову. І більше так не робіть.
    • Чи не вибачайтеся повсякденного фразою: "Мені шкода, що ти так засмутився". Це перекладає відповідальність на нього і звучить так, як ніби ви не жалкуєте про свої дії, а просто хочете, щоб він не злився через це.
    • Якщо він відповість (потенційно обгрунтованим) сердитим повідомленням, вибачитеся ще раз. Продовжуйте вибачатися, якщо він продовжує надсилати сердиті повідомлення. Просто скажіть що-небудь на зразок: "Вибач, я була неправа".
  2. 2 Покажіть, що ви розумієте, як ваші дії позначилися на ньому. Навряд чи хлопець перестане злитися, якщо ви просто вибачитеся або спробуєте пояснити, що ви діяли з добрими намірами.
    • Недостатньо сказати, що ви шкодуєте. Вам потрібно показати, що ви усвідомлюєте негативні наслідки своїх дій по відношенню до хлопця, і що ви щиро жалкуєте про це.
    • Якщо він відчує, що ви дійсно розумієте, чому ваші дії засмутили його, він, швидше за все, прийме ваші виправдання і почне пом'якшуватися.
    • Навіть якщо ви не вважаєте, що його почуття або реакція обгрунтовані, все одно вибачитеся. Якщо ви хочете знову завоювати його симпатію, потрібно, щоб він побачив, що ви розумієте його почуття.
  3. 3 Чи не загострюйте ситуацію. Слів жалю буде недостатньо, щоб він знову вас полюбив, якщо потім ви почнете говорити речі, які загострять ситуацію.
    • Наприклад, не кажіть, що його реакція була нерозумною або необґрунтованої. Це змусить його відчути, що ви не дуже-то і жалкуєте і не до кінця розумієте ситуацію, і він знову образиться.
    • Не заводьте мова про його вчинках, які засмутили вас в минулому. Перетворення розмови у взаємні закиди про те, хто кому що зробив, не допоможе розрядити обстановку. Все тільки затягнеться, і хлопець навряд чи пробачить вас.
  4. 4 Запитайте, що ви можете зробити, щоб загладити свою провину. Так ви покажете, що ви слухаєте його і щиро хочете знати, що, з його точки зору, поліпшить ситуацію.
    • Наприклад, можна сказати щось на кшталт: "Я знаю, що тобі довелося чекати мене 45 хвилин. Напевно, тобі здається, що ти для мене не важливий. Як я можу загладити свою провину?".
  5. 5 Примусьте його посміхнутися. Гумор обеззброює. Якщо ви зможете змусити його засміятися або хоча б злегка посміхнутися, лід потроху рушить.
    • Спробуйте підійти до ситуації з гумором і самоіронією. Якщо гумор обеззброює, то самоіронія подвійно підсилює ефект. Так що спробуйте трохи посміятися над собою або визнати один зі своїх чарівних недоліків.
    • Можна написати йому щось навмисно безглузде, наприклад: "Мені дуже шкода, що я запізнилася, забираючи тебе. Ми обидва знаємо, що я - недотепа. Я, напевно, врізалася як мінімум в 5 стін, намагаючись дістатися туди".
    • Або можна написати щось більш чесне, але все ж з легкої самоіронією, наприклад: "Ти знаєш, що я дивлюся на час на годиннику як на виклик, а не попередження? Ну ... і годинник перемогли".
  6. 6 Дайте йому знати, що ви думаєте про нього. Це особливо важливо, якщо хлопець злиться, бо вважає, що ви, в тій чи іншій мірі, ігноруєте його або її потреби. Нагадайте йому, що ви думаєте про нього, причому часто.
    • Наприклад, можна відправити йому повідомлення, зворушливо посилаючись на те, що побачили щось, що нагадало вам про нього (великий плюс, якщо це пов'язано з вашого спільного жартом), наприклад: "Я тільки що побачила машину з номерним знаком Самарської області, і це нагадало все історії, які ти розповідав про своє дитинство там. Сиджу і посміхаюся ".

Метод 3 з 3: Знайте, коли слід здатися або відступити =

  1. 1 Знайте, коли відступити. Не пишіть йому занадто багато. Вибачитеся, і якщо він відразу не відповість або не пробачить вас, відступите.
    • Припустимо, ви написали йому, і він трохи пом'якшав. Однак якщо ви продовжите закидати його повідомленнями, то можете все зіпсувати, дратуючи його, а не зачаровуючи.
    • Якщо хлопцю потрібен час, щоб пережити образу, відступите. Дозвольте йому прийти до вас, коли він буде готовий.
  2. 2 Не тисніть на нього, якщо він не розповість, чому злиться. Якщо він не розповідає, що його засмутило, це або тому, що він такий злий, що не може говорити про це, або це виверт для залучення уваги. У будь-якому випадку, вам потрібно залишити проблему і дозволити хлопцеві прийти до вас самому.
    • Якщо він здається по-справжньому злим, але не може або не хоче сказати чому, швидше за все, йому потрібен час, щоб все обдумати і заспокоїтися. Навіть якщо ви не розумієте, в чому винні, і це зводить вас з розуму, залиште все, як є. Не наполягайте на тому, щоб він сказав вам. Дайте йому необхідний час. Коли він буде готовий, він прийде до вас, і тоді ви вже зможете працювати над ситуацією.
    • Якщо його гнів не здається повністю щирим, ймовірно, він злиться, щоб привернути увагу. Чим більше ви будете питати, що не так і що сталося, тим більше він буде затягувати ситуацію, щоб витягти з неї якомога більше. Просто скажіть, що ви не розумієте, на що він злиться, і вам шкода, якщо ви щось не так зробили. Потім залиште все як є і дозвольте йому прийти до вас, коли він припинить спроби маніпулювати вашою увагою.
  3. 3 Знайте, коли слід здатися. Якщо він настільки злий, що жодна з ваших спроб зблизитися або вибачитися не працює, відсторонитеся від ситуації.
    • На даний момент ви більше нічого не можете зробити або сказати, щоб знову сподобатися йому, так що краще просто відступити.
    • Після деякого часу він може трохи прийти в себе і підійде до вас, коли буде готовий поговорити. Ви не зможете змусити його говорити з вами, поки він сам не буде готовий, тому ваш кращий варіант - почекати.
  4. 4 Знайте, коли зусилля не варті результату. Якщо він постійно злиться на вас з-за речей, які ви або не розумієте, або вважаєте необгрунтованими, подумайте, чи дійсно відносини того варті.
    • Якщо перебування поруч з ним заподіює вам більше горя, ніж задоволення, можливо, прийшов час просто відпустити ці відносини.
    • Якщо він ображає вас або проявляє емоційне або фізичне насильство, коли злиться, негайно припиніть відносини.
  5. 5 Отримайте трохи задоволення. Якщо всі спроби зазнають невдачі, і хлопець не збирається поступатися, незважаючи на всі ваші дії, можна трохи повеселитися.
    • "Додатки-вибачення" дозволяють вибрати стать людини, з яким ви намагаєтеся примиритися, і привід, який ви хочете використовувати, щоб повернути його. Очевидно, що якщо ваші щирі зусилля не увінчалися успіхом, додаток, швидше за все, не виправить ситуацію. Однак якщо вам нема чого втрачати, то можна спробувати і його. У гіршому випадку вас будуть розважати повідомлення, які додаток буде відправляти від вашого імені, кажучи, що вас викрали цигани.
    • Спробуйте придумати розумні відповіді на його мовчання. Якщо він не відповість на ваше повідомлення, і ви знаєте, що він, ймовірно, ніколи цього не зробить, можете закінчити всі на високій ноті. Перебільшуйте ( "Я так довго чекала, поки ти відповіси, що бродячі коти з'їли моє обличчя і руки, і тепер я пишу тобі пальцями ніг і скоро помру!") Або додайте декілька відповідних мемів або GIF-файлів в своє фінальне прощання.
  6. 6 Рухайтеся далі. Не потрібно зациклюватися на ситуації і не спати ночами, думаючи про те, що ви повинні були сказати або який він дурень.
    • Прийміть той факт, що він засмучений і що відносини можуть закінчитися. Почніть жити своїм життям.

Поради

  • Якщо він не любить писати повідомлення, запитаєте, чи не хоче він поговорити особисто. Деякі люди до сих пір потребують особистому спілкуванні.
  • Не забувайте зберігати терпіння. Неможливо змусити людину, щоб він припинив злитися на вас. Якщо хлопець дійсно сердиться, йому знадобиться час, щоб заспокоїтися.
  • Прийміть і усвідомте його почуття. Навіть якщо вам здається, що він чинить нерозумно, зрозумійте його почуття і прийміть їх до уваги. Якщо ви хочете помиритися, це найменше, що ви можете зробити.
  • Знайте, коли слід здатися. Якщо він відмовиться пробачити вас, ви не зможете змусити його зробити це. І чим більше ви будете намагатися, тим більше можете погіршити ситуацію.