Як створити опитування в Telegram на Android

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как создать опрос в Telegram
Відеоролик: Как создать опрос в Telegram

Зміст

Завдяки даній статті ви дізнаєтеся, як створювати опитування в Telegram на пристроях Android.

кроки

  1. 1 Відкрийте Telegram на пристрої Android. Знайдіть синю іконку з білим літачком всередині. Зазвичай вона знаходиться на робочому столі або в панелі додатків.
  2. 2 натисніть . Кнопка знаходиться в правому верхньому куті вікна Telegram.
  3. 3 Надрукуйте @pollbot. З'явиться список потрібних результатів.
  4. 4 натисніть PollBot. Цей результат має блакитну іконку з столбчатой ​​діаграмою. Натисніть, щоб відкрився чат з PollBot.
  5. 5 натисніть СТАРТ. Кнопка знаходиться внизу екрану.
  6. 6 Надрукуйте питання і натисніть кнопку відправки. Кнопка відправки виглядає як синій паперовий літачок і знаходиться в правому нижньому кутку екрану.
  7. 7 Надрукуйте перший варіант відповіді і натисніть кнопку відправки. Наприклад, для питання "Ваше улюблена пора року?" перший варіант відповіді може бути "Зима".
  8. 8 Надрукуйте наступний варіант відповіді і натисніть кнопку відправки. Зупиніться на цьому, якщо достатньо двох варіантів. В іншому випадку можна продовжувати друкувати відповіді і натискати кнопку відправки стільки раз, скільки хочете.
  9. 9 Надрукуйте / done (Готово) і натисніть кнопку відправки. У діалозі з'явиться посилання на ваш опитування.
  10. 10 Натисніть посилання опитування. Відкриється список чатів.
  11. 11 Виберіть групу, з якою ви хочете поділитися опитуванням. Далі з'явиться повідомлення, яке пропонує підтвердити дію.
  12. 12 натисніть OK. Опитування з'явиться у вашій групі.Учасники чату зможуть брати участь в опитуванні, просто натискаючи бажаний варіант відповіді.