Як переконати батьків не пустити вас в школу

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 22 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
6 Самых Убеждающих Фраз (Мгновенный Эффект)
Відеоролик: 6 Самых Убеждающих Фраз (Мгновенный Эффект)

Зміст

Вам не хочеться йти в школу? Таке бажання рано чи пізно виникає у кожного учня. Можливо, ви погано підготувалися до контрольної роботи або стикаєтеся з знущанням в школі. У будь-якому випадку причин не піти в школу може бути безліч. Вам потрібно буде прикинутися хворим і повідомити батькам про це. Незалежно від того, яку хворобу ви виберете, головне, правдоподібно зобразити її симптоми.

кроки

Метод 1 з 4: Поговоріть з батьками

  1. 1 Запитайте дозволу у батьків. Якщо ви не хочете йти в школу, запитайте у батьків дозволу, чи можна вам залишитися вдома.
    • Підберіть відповідний час. Виберіть час, коли у батьків гарний настрій. Якщо ви підійдете до них, коли у них поганий настрій, вони можуть відмовити вам у вашому проханні. Якщо вони поспішають, а ви продовжуєте наполягати на своєму проханні залишитися вдома, вони, швидше за все, відмовлять вам.
    • Будьте готові до того, що батьки можуть відмовити вам. Якщо ви хочете залишитися вдома без поважної причини, батьки можуть сказати вам «ні».
  2. 2 Заспокойтеся. Якщо батьки не дозволяють залишитися вам вдома, не закочуйте істерику. Це вам не допоможе. Цим ви покажете, що ви ще не досить доросла людина, щоб залишатися вдома без батьків.
    • Якщо ви відчуваєте, що роздратування наростає, зробіть глибокий вдих. Якщо у вас є час, можна підійти до батьків з цим же проханням, але тільки пізніше.
    • Чи не поводьтеся грубо з батьками. У них можуть бути досить серйозні причини, за якими вони наполягають на тому, щоб ви йшли в школу. Якщо ви будете вести себе грубо з батьками, неприємні наслідки не змусять себе довго чекати.
  3. 3 Запропонуйте батькам виконати роботу по дому. Спробуйте знайти з батьками компроміс. Можливо, вони з більшою готовністю дозволять вам залишитися вдома, якщо ви запропонуєте їм прибрати в будинку або квартирі. Якщо ви вмієте прати, запропонуйте батькам випрати одяг.
    • Якщо батьки дозволяють вам залишитися вдома за умови, що ви займетеся домашніми справами, обов'язково виконайте обіцяне. Зробіть все можливе, щоб виправдати довіру батьків. В іншому випадку в майбутньому вони навряд чи дозволять вам ще раз залишитися вдома.
    • Якщо ви зможете знайти компроміс, це неодмінно позитивно позначиться на ваших відносинах з батьками. Якщо вони побачать, що ви готові брати на себе відповідальність, вам буде легше домовитися з ними в майбутньому.
  4. 4 Будьте чесним. Можливо, ви не хочете йти в школу не з причини поганого самопочуття. Якщо до вас погано ставляться в школі, поговоріть про це з батьками.
    • Батьки можуть не дозволити вам пропустити заняття, однак вони можуть допомогти вам з вашою проблемою.

Метод 2 з 4: притвору, що у вас застуда

  1. 1 Встаньте рано. Якщо залишитися вдома ви вирішите заздалегідь, то виділіть достатньо часу на підготовку. Спробуйте голосно кашляти. Якщо ви хочете, щоб ваш голос був хрипким, багато кричите.
    • Переконайтеся, що батьків немає вдома, коли ви будете голосно кричати або кашляти. Якщо батьки викриють вас у брехні, вам доведеться йти в школу.
    • Більшість людей відчувають перші симптоми застуди за пару днів до того, як хвороба дасть про себе знати.Тому ви можете сказати батькам, що відчуваєте, що захворієте.
  2. 2 Зобразіть симптоми застуди. Чхати і кашляйте. Однак не перестарайтеся. Покажіть, що вам складно стояти і ходити. Намагайтеся якомога менше розмовляти з друзями і родичами. Скажіть, що ви відчуваєте біль в певній частині тіла. Якщо ви говорите, що у вас болить голова, продовжуйте скаржитися на головний біль.
    • Постарайтеся заснути, особливо якщо ви дивитеся телевізор. Хворі діти, як правило, легко засинають. Якщо ви говорите, що погано себе почуваєте, але при цьому не можете відірватися від своєї улюбленої передачі, ваші батьки навряд чи повірять вам.
    • Чи не скаржтеся занадто багато. Ведіть себе як хвора людина, а не просто створюйте вид, що ви хворі. Тому не перестарайтеся. Не варто без угаву розповідати батькам про те, як ви погано себе почуваєте.
  3. 3 Прикиньтеся, що у вас висока температура. Прикладіть пляшку з гарячою водою до чола. Це найпростіший спосіб показати, що у вас висока температура.
    • Крім того, можна опустити термометр в гарячу воду. Завдяки цьому ви отримаєте бажану температуру. Однак цей метод принесе позитивний результат, якщо ви докладете трохи зусиль, а також, якщо батьки повністю довіряють вам.
    • Не перестарайтеся, роблячи вигляд, що у вас висока температура. Якщо батьки побачать, що у вас дуже висока температура, вони можуть викликати швидку допомогу або відвезти вас до лікарні, де ваш обман дуже швидко розкриється. Чи не підвищуйте температуру більше 38С.
    • Чи не кладіть термометр в мікрохвильову піч. Ви зіпсуєте його.
  4. 4 Використовуйте косметичні засоби. Звичайно, від вас буде потрібно трохи вміння. Однак за допомогою косметичних засобів можна надати особі хворобливий вигляд. Використовуючи основу, додайте особі блідий вигляд, а за допомогою помади зробіть ніс злегка червоним.
    • Якщо у вас немає своїх косметичних засобів, будьте обережні, якщо вирішите використовувати косметику мами. Якщо мама побачить, що ви користувалися її косметикою, вона зрозуміє, що ви обманюєте.
    • Вибираючи помаду, не використовуйте перламутрову або блискучу. Візьміть звичайну червону помаду.
    • Не перестарайтеся з основою, якщо ви хочете надати обличчю блідий вигляд. Виберіть відтінок близький до вашого природного тону шкіри.
    • Нанесіть помаду на крила носа і біля куточків очей. Будьте обережні, щоб помада не потрапила в очі. Ви повинні створити вид роздратування на шкірі від постійного тертя.

Метод 3 з 4: притвору, що у вас болить живіт

  1. 1 Проводьте багато часу в туалеті. Якщо ви хочете прикинутися, що у вас болить живіт, то вам доведеться провести багато часу в туалеті. Швидше за все, батьки почнуть ставити вам питання про ваше самопочуття. Будьте готові до цього.
    • Чи не стогніть і не ведіть себе занадто шумно. Ведіть себе спокійно.
  2. 2 Намочіть шкіру, щоб вона була вологою. Вмийтеся холодною водою, щоб шкіра була прохолодною і вологою. Намочіть трохи волосся. Батьки повинні побачити, що у вас холодна і волога шкіра. Скажіть батькам, що вам дуже жарко. Вони подумають, що у вас холодний піт.
    • Ви також можете спробувати зробити фізичні вправи, наприклад, віджимання або присідання. Зробіть стільки раз, щоб у вас виступив на лобі піт.
  3. 3 Прикиньтеся, що у вас запаморочення. Нудота і блювання, як правило, супроводжуються запамороченням. Не робіть ніяких різких рухів. Намагайтеся більше сидіти. Ходіть дуже повільно.
  4. 4 Чи не викликайте блювоту. Якщо ви говорите, що вас нудить, чи не викликайте блювоту. Скажіть, що у вас болить живіт, і ви не хочете їсти. Намагайтеся їсти якомога менше. Однак не варто викликати блювоту, так як це може мати погані наслідки для здоров'я.

Метод 4 з 4: притвору, що у вас болить голова

  1. 1 Тріть віскі. Якщо ви хочете показати батькам, що у вас болить голова, тріть віскі і якомога частіше закривайте очі. Ляжте на диван або на підлогу і обхопіть голову руками.
    • Якщо батьки скажуть до вас, що з вами відбувається, скажіть, що у вас болить голова. Вкажіть конкретне місце, де ви відчуваєте біль, наприклад, в потиличній або лобової частини. Чим точніше ви опишіть свої відчуття, тим більше шансів, що батьки повірять вам.
  2. 2 Реагуйте на яскраве світло. Коли людина відчуває сильний головний біль, він не може дивитися на яскраве світло. Якщо хтось із ваших близьких відкриє вікно і в кімнаті стане занадто світло, відверніться. Скажіть, що вам боляче дивитися на світ.
    • Однак не перестарайтеся. Як правило, чутливість до світла - це симптом мігрені, але при звичайній головного болю людина рідко відчуває цей симптом. Тому вирішуйте самі, чи варто згадувати цей симптом.
  3. 3 Робіть вигляд, що вам нічого не хочеться робити. Якщо ви скаржитеся на головний біль, то вам не слід бути активним. Чи не вставайте з ліжка. Лягайте спати якомога раніше.
    • Крім того, подбайте про те, щоб у вашій кімнаті було тихо. Не дивіться телевізор і не слухайте музику. Більше ймовірності, що батьки повірять вам, якщо ви не будете весело проводити час, а будете спати.

Поради

  • Будьте послідовні, коли вдаєте хворим. Якщо ви почали скаржитися батькам на те, що у вас болить живіт, а потім починаєте плутатися і говорити про те, що у вас болить нога, батьки навряд чи повірять вам, що ви хворі.
  • Якщо ви вирішите прикинутися хворим більше ніж на один день, батьки можуть показати вас лікаря, який призначить вам ліки. Будьте уважні.
  • Переконайте своїх батьків в тому, що вам не потрібен лікар. Однак якщо батьки все-таки наполягають на цьому, пам'ятайте про те, що лікар призначить вам ліки, а батьки куплять його. Не вводьте батьків в зайві витрати.

попередження

  • Не перестарайтеся, щоб не опинитися в кабінеті у лікаря. Можна обдурити батьків, але лікаря вам обдурити навряд чи вдасться.
  • Не робіть нічого, що може негативно вплинути на ваше здоров'я. Не приймайте ліки, щоб викликати симптоми хвороби.
  • Не приймайте медичні препарати, якщо ви здорові! Це може завдати непоправної шкоди здоров'ю. Скажіть, що у вас болить живіт і навряд чи вам допоможуть лікарські засоби.
  • Пам'ятайте про те, що брехня чревата негативними наслідками. Перш ніж прикидатися хворим, подумайте про те, що ви дуже ризикуєте.
  • Якщо ви хочете залишитися вдома через проблеми в школі, отримаєте професійну допомогу. Якщо в школі ви стикаєтеся з глузуванням і знущанням, розкажіть про це батькам. Ви не вирішите проблему, якщо залишитеся вдома.
  • Коли уроки в школі закінчаться, продовжуйте робити вигляд, що ви хворі. Якщо ви будете вести себе як хвора людина тільки під час уроків, а коли ваші друзі повернуться додому зі школи, повідомте батькам, що ви відчуваєте себе краще, то, швидше за все, вони викриють вас у брехні.