Як переконати батьків завести собаку

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ЛАЙФХАКИ КАК УГОВОРИТЬ РОДИТЕЛЕЙ КУПИТЬ СОБАКУ КОШКУ РЫБКУ - ДОМАШНЕЕ ЖИВОТНОЕ | Elli Di Pets
Відеоролик: ЛАЙФХАКИ КАК УГОВОРИТЬ РОДИТЕЛЕЙ КУПИТЬ СОБАКУ КОШКУ РЫБКУ - ДОМАШНЕЕ ЖИВОТНОЕ | Elli Di Pets

Зміст

Часом буває важко переконати батьків завести собаку, навіть коли ви самі вважаєте, що вже готові до цього. Щоб умовити батьків купити вам собаку, ви повинні будете вказати їм на переваги володіння таким вихованцем, включаючи ту любов і дружню компанію, яку він вам подарує. Крім того, вам буде потрібно продемонструвати власну зрілість і відповідальність, взявши на себе додаткові господарські обов'язки по дому. Покажіть батькам, що ви готові володіти собакою, продумавши все, що вам буде необхідно робити для догляду за нею.

кроки

Метод 1 з 3: Знайомство батьків з ідеєю про новий вихованця

  1. 1 Говоріть про собаку, як про "вихованця для всієї родини". Розкажіть батькам, як поява собаки змусить вас більше часу проводити поруч з будинком і тим самим більше бути разом з ними. Поясніть, що з собакою всієї сім'ї стане веселіше - ви все разом зможете ходити гуляти в парк або влаштовувати сімейні пікніки з шашликами або барбекю на задньому дворі свого будинку, одночасно граючи з собакою в літаючу тарілку.
    • Попросіть їх уявити собі, яким хорошим може бути сімейна вечеря або вечірній перегляд кіно перед телевізором, коли поруч з вами або біля ніг сидить собака.
  2. 2 Поясніть, що поява собаки змусить вас проводити більше часу на свіжому повітрі. Подумайте, чи не втомилися батьки від того, що ви весь час проводите в чотирьох стінах своєї темної кімнати і постійно "зависає" там в мережі або граєте в комп'ютерні ігри? Чи не намагаються вони весь час випровадити вас на вулицю, щоб ви могли хоч трохи побути на сонечку? Якщо так і є, поясніть їм, що собака змусить вас більше часу проводити в парку на свіжому повітрі і отримувати більше фізичне навантаження, замість того щоб сидіти вдома на одному місці, є фастфуд і листуватися з друзями.
    • Розкажіть про те, що з собакою ви, нарешті, зможете відірватися від мережі і пізнати всю красу більш простого дитинства і підліткового віку, що проводиться на свіжому повітрі в спілкуванні з пухнастим другом.
  3. 3 Розкажіть про те, що наявність собаки зміцнює психіку. Володіння собакою супроводжується певним терапевтичним ефектом, і ті люди, у яких є собаки, зазвичай живуть довше і відчувають себе більш щасливими.Собака розуміє, коли її господар засмучений, і може його заспокоїти в стресові моменти. Собаки завжди інтуїтивно знають, як можна підбадьорити господаря. Якщо ваші батьки проводять багато часу на роботі, розкажіть їм, що поява собаки не тільки вплине заспокійливим чином на вашу сім'ю в цілому, але також подарує вам компанію в ті моменти, коли батьків немає вдома.
  4. 4 Поясніть, що з собакою ви будете почувати себе вдома в більшій безпеці. Собаки - захисники своєї зграї, які будь-якими необхідними способами прагнуть забезпечити безпеку тих, кого вважають своєю сім'єю. Ви будете почувати себе вдома в більшій безпеці, коли поруч буде собака. З правильної дресируванням собака зможе швидко зрозуміти, чия поява в вашому домі вітається, а чиє - немає.
    • Будинки, в яких явно живуть собаки, рідше грабують. Розкажіть батькам, що собака стане для вас не тільки довічним компаньйоном, але і захисником. Якщо вам вже досить років, коли батьки можуть собі дозволити з'їздити у відпустку без вас, поясніть їм, наскільки вам буде спокійніше будинку, якщо поруч з вами буде собака.
  5. 5 Розкажіть про те, як поява собаки навчить вас більшої відповідальності. Незважаючи на те, що ви і так повинні показувати батькам досить відповідальна поведінка для того, щоб завести собаку, також не завадить пояснити їм, що собака зробить вас ще більш відповідальним і турботливим чоловіком. Нижче дано роз'яснення, чому це станеться.
    • Поява собаки привчить вас до рутинного режиму життя. Вам доведеться годувати, вигулювати вихованця і грати з ним в певний час.
    • З собакою вам доведеться раніше лягати спати і вставати раніше, щоб встигнути вигуляти вихованця. Більше не буде ніяких ігор на комп'ютері і переглядів телевізора до третьої години ночі.
    • Наявність собаки навчить вас цінувати відповідальність за життя іншої істоти.
  6. 6 Повідомте про те, яку собаку ви хочете. Проведіть невелике дослідження на предмет того, яку собаку ви хочете і чому. Чи хочете ви собаку дрібної породи, як цвергшнауцер, або велику собаку, як лабрадор, приведіть обґрунтовані доводи до бажання мати собаку конкретної породи. Це продемонструє батькам, що ви витратили певний час і сили на те, щоб обміркувати питання придбання собаки. У розмові з батьками про собаку, яку ви хочете, також можна згадати і нижченаведені моменти.
    • Розкажіть їм про сильні сторони і особливості конкретної породи. Чи відома вона легкістю в дресируванню, крайньої відданістю або просто чарівно виглядає?
    • Поясніть, який спосіб дресирування найкраще підходить даній породі. Продемонструйте батькам, що ви вже знаєте, як привчити собаку до туалету і навчити її таким базовим командам, як "сидіти" і "місце".
    • Покажіть їм фотографію конкретної собаки або собаки необхідної вам породи. Демонстрація фотографії може допомогти батькам перейнятися до собаки симпатією. Хіба хто-небудь зможе чинити опір при вигляді фотографії чарівною собаки?

Метод 2 з 3: Демонстрація особистої відповідальності

  1. 1 Переконайтеся в тому, що ви готові стати власником собаки. Спалахнути ідеєю завести собаку дуже легко, особливо після того, як ви подивилися приголомшливо зворушливий фільм про собак, але в реальності з цим пов'язано чимало клопоту. Навіть якщо вам дійсно подобається думка про те, щоб завести собаку, чи готові ви витрачати на неї свій час, гроші і сили? Чи погодитеся ви викроїти частину часу від звичного вам соціального спілкування на те, щоб проводити його разом з собакою?
  2. 2 Знайдіть спосіб взяти участь у витратах на собаку. Зміст собаки може бути недешевим задоволенням через вартість корму, послуг грумінг, ветеринарних послуг і необхідних для собаки іграшок. Подумайте про те, як ви можете допомогти батькам з подібними господарськими витратами, а потім запропонуйте покрити всі або частину витрат на собаку.Вам доведеться виконувати свою обіцянку, тому попередньо переконайтеся в тому, що ваші ідеї по заробітку грошей реалістичні.
    • Можна спробувати викликатися допомагати сусідам з певними господарськими роботами, влаштуватися роздавати рекламні листівки або скористатися власними заощадженнями або подарованими на день народження грошима, щоб частково оплатити покупку собаки.
  3. 3 Сумлінно ставитеся до виконання своїх господарських обов'язків. Якщо ви хочете показати батькам, що з вас вийде відмінний власник собаки, то ви повинні успішно справлятися з основами: заправляти своє ліжко, утримувати свою кімнату в порядку, мити посуд і робити все те, що від вас вимагається. Потім можна буде перейти на новий рівень і взяти на себе ще більше домашніх справ, наприклад, почати допомагати готувати, прати, стригти газон або навіть просто варити батькам кави, коли вам здається, що їм не завадить трохи підбадьоритися, або просто робити те, що ви в змозі зробити, щоб вийти за рамки того, що від вас зазвичай потрібно.
  4. 4 Добре вчіться. Якщо ви хочете, щоб батьки побачили вашу готовність нести додаткову відповідальність за собаку, вам не завадить простежити за тим, щоб ваші оцінки залишалися на хорошому рівні все той час, поки ви продовжуєте умовляти їх завести нового члена сім'ї. Якщо вийде, постарайтеся навіть підняти оцінки, щоб показати своє прагнення до наполегливої ​​праці і виконання всіх необхідних умов, щоб заслужити собаку.
    • Якщо ви вирішили дати батькам словесне обіцянку, будьте при цьому максимально конкретні. Можна сказати так: "Я буду отримувати з математики тільки п'ятірки". Або так: "Я напишу на відмінно всі перевірочні роботи".
  5. 5 Покажіть батькам своє вміння піклуватися про що-небудь. Нехай батьки дадуть вам завдання піклуватися про що-небудь протягом певного періоду часу. Це може бути сире яйце (тільки не розбийте його), пакет борошна, рослина або навіть хом'ячок. Успішне проходження подібної перевірки покаже батькам вашу відповідальність і серйозне прагнення завести собаку. Незважаючи на те, що такий підхід може здатися безглуздим, ви повинні поставитися до подібної ситуації надзвичайно серйозно.
  6. 6 Влаштуйте собі пробну спробу. Якщо у вас є друг або родич, якому потрібно, щоб хто-небудь якийсь час пригледів за собакою, виклик добровільним помічником. Належний догляд за чужий собакою протягом декількох днів продемонструє батькам вашу готовність завести свого вихованця і покаже їм, скільки щастя вам дарує спілкування з пухнастим другом.
  7. 7 Дайте батькам час все обдумати. Запам'ятайте, що не можна просити батьків постійно день з дня, інакше вони вам навідріз відмовлять. Якщо вам відмовили, продовжуйте демонструвати власну зрілість і розуміння, все так же допомагайте по будинку і періодично згадуйте про собаку, щоб батьки звикли до даної ідеєю. Ваша терплячість покаже їм, що ви настільки сильно прагнете отримати собаку, що готові спокійно чекати цього моменту.

Метод 3 з 3: Дозвіл батьківських побоювань

  1. 1 Продемонструйте батькам, що ви самі будете гуляти з собакою. Батьки можуть хвилюватися, що через кілька тижнів, після того як ви придбаєте собаку, вона вам набридне і всі обов'язки по догляду за нею ляжуть на них. Розкажіть їм, що ви вже вибрали найкращий час для прогулянок з собакою і готові щодня вигулювати її. Якщо у вас є брат або сестра, покажіть готовність розподілити між собою обов'язки по вигулу. Щоб довести свою цілеспрямованість, можна самостійно почати регулярно виходити на прогулянки по розробленому для собаки розкладом вигулу.
  2. 2 Завірте батьків, що собака не знищить ваш будинок. Батьки можуть побоюватися, що собака погриз меблі і дроти, буде тягнути в будинок бруд і всюди залишати після себе шерсть. Ваше завдання полягає в тому, щоб продемонструвати, що нічого подібного не відбудеться.У розмові з батьками обов'язково зверніть увагу на такі моменти.
    • Скажіть їм, що ви купите собаці багато іграшок, які вона зможе гризти, щоб вона не чіпала меблі. Що стосується доступних проводів і кабелів, повідомте, що ви закріпіть їх скотчем, щоб вони не валялися, або заховаєте їх від собаки в захисний короб. У будь-якому випадку від цього обстановка в вашому домі стане більш охайною.
    • Розкажіть батькам, яким чином ви не дасте собаці тягти в будинок бруд. Наприклад, можна пояснити їм, що ви збираєтеся мити їй лапи в гаражі або на задньому ганку, перш ніж запускати в будинок після прогулянки.
    • Обговоріть з батьками, як можна зробити так, щоб собака не дуже сильно линяла. Так, собаки линяють, але ви можете сказати батькам, що складете графік додаткових прибирань, щоб очистити будинок від шерсті.
    • Розкажіть про те, що ви збираєтеся щотижня купати собаку або робити це так часто, як потрібно собаці даної породи.
  3. 3 Складіть для собаки розклад годувань. Собаку необхідно годувати не рідше ніж один раз на день, але зазвичай це роблять двічі. Проведіть власне вивчення питання, чи годувати собаку вологим консервованим кормом, сухим або поєднанням і того, і іншого. Знайдіть живильний корм, який буде по кишені вашому бюджету. Після цього складіть таблицю з часом і обсягом годувань. Також можна буде розрахувати витрати на корм на певний період часу вперед.
  4. 4 Подумайте про те, як ви будете привчати собаку до туалету. Якщо ви плануєте взяти до себе додому вже дорослу собаку, вона, швидше за все, вже привчена до туалету. Проте, якщо ви збираєтеся завести цуценя або молоду собаку, вам, ймовірно, доведеться попрацювати над її навичками охайності. Приготуйтеся розповісти батькам, що ви не тільки станете прибирати за собакою випадкові помилки, але також будете прибирати і мити тимчасово виділений собаці для туалету кут з одноразовими пелюшками.
  5. 5 Підготуйте список рекомендованих ветеринарів. Покажіть батькам, що ви готові забезпечити собаці належний ветеринарний догляд. Заздалегідь проведіть дослідження і знайдіть кращих місцевих ветеринарів. Розпитайте у друзів з собаками, кого з ветеринарів вони можуть порекомендувати, або самостійно вивчіть це питання. Постарайтеся знайти ветеринара ближче до дому, щоб у вас була можливість дійти до нього пішки, якщо ви ще не сідайте за кермо. Розкажіть батькам про проведене дослідження, щоб продемонструвати, що ви подумали і про це.
  6. 6 Складіть план дій на випадок сімейного відпустки або тривалого від'їзду. Покажіть батькам, що у вас є запасний план дій по догляду за собакою, якщо вся родина збереться поїхати у відпустку. Ваша мама може поцікавитися, що ви будете робити, якщо вся родина збереться поїхати на тиждень до моря. Щоб подібне питання не застав вас зненацька, приготуйтеся до нього заздалегідь. Знайдіть поблизу готель для тварин, яка зможе взяти вашу собаку на тимчасову пересмикування, або просто попросите близького друга доглянути за вашою собакою.
  7. 7 Будьте готові чекати собаку стільки, скільки буде потрібно. Доведіть батькам, що собака не набридне вам. Батьки можуть переживати, що вже через кілька тижнів, після того як з'явиться собака, ви перестанете доглядати за нею. Щоб розвіяти їхні побоювання, скажіть що ви готові чекати собаку навіть кілька місяців і весь цей час будете продовжувати обговорювати з ними це питання, щоб довести, що для вас це не скороминуща ідея. Покажіть, що ви цілеспрямовано хочете собаку і готові трохи почекати, щоб продемонструвати, наскільки сильно ви вірні своєї мети.

Поради

  • Подумайте про те, щоб взяти собаку з найближчого притулку. Це зазвичай менш затратно, ніж купувати цуценя у заводчика або в зоомагазині, крім того, так ви допоможете нужденному тварині знайти хороший будинок.
  • Постарайтеся зібрати інформацію про місцеві курсах з дресирування собак, щоб включити її в свій загальний інформаційний пакет. Батьки оцінять, що ви хочете не просто собаку, а виховану собаку.
  • Поки ви чекаєте схвалення батьків, спробуйте знайти довколишній притулок для собак і станьте в ньому волонтером, щоб допомагати забезпечувати догляд бездомним собакам, або знайдіть сусідів, яким потрібна допомога з їх собаками.
  • Вивчіть інформацію про притулки для тварин і будьте готові прийняти рішення батьків, навіть якщо вони захочуть придбати вам собаку іншої породи або собаку з іншого притулку.
  • Стати волонтером притулку для тварин, щоб довести готовність доглядати за собакою. Регулярно працюйте там (наприклад, раз на тиждень), щоб показати батькам, що на вас можна розраховувати.

попередження

  • Переконайтеся в тому, що ви готові покласти на себе всю відповідальність по догляду за собакою, яка вимагається від хорошого власника собаки.
  • Якщо хто-небудь з ваших батьків страждає алергією на собак або собачу лупа, вам доведеться поставитися до цього серйозно. Пошукайте гіпоалергенні породи собак і приготуйтеся до більш високих витрат на придбання чистокровного вихованця.

додаткові статті

Какопределіть вік цуценя Какуложіть собаку спати Какуспокоіть собаку Каксделать так, щоб собака вас полюбила Какпонять, що пологи у собаки закінчилися Какподружіть кота з собакою Какзаставіть собаку пити воду Какделать масаж собаці Какіграть з цуценям Какпутешествовать з собакою на машині Какпріготовіть домашню їжу для собаки Какочістіть анальні залози собаки Какпомочь цуценятам, коли у них ріжуться зуби Какпоймать бездомну собаку