Як повернути іскру пристрасті у відносини

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 19 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ВЕРНУТЬ СТРАСТЬ. ТОП-5 СЕКРЕТОВ
Відеоролик: КАК ВЕРНУТЬ СТРАСТЬ. ТОП-5 СЕКРЕТОВ

Зміст

Іноді первісна пристрасть і що почалася іскра на ранній стадії відносин з часом згасає. Однак існує кілька прийомів, які допоможуть повернути колишню пристрасть, якщо почуття охололи. Працюйте над собою, проводите більше часу поруч з партнером і згадуйте минулі часи в ваших стосунках.

кроки

Метод 1 з 3: Працюйте над собою

  1. 1 Подумайте про те, в якій стадії знаходяться ваші відносини. Коли роман триває деякий час, людина починає сприймати партнера як належне. Оцініть ступінь важливості взаємин на даному етапі. Чи приділяєте ви достатньо уваги партнеру?
    • Ви постійно відкладаєте спільне проведення часу на потім? Як правило, кар'єра, робота і діти скорочують час, який можна присвятити відносинам. Останнім часом ви дуже зайняті, щоб провести час з другою половинкою наодинці?
    • Як часто ви спілкуєтеся з партнером? Найчастіше ми забуваємо запитати людину про те, як пройшов його день і що він відчуває, коли ми з головою йдемо в роботу. Обов'язково регулярно телефонуйте коханій людині.
  2. 2 Прийміть те, що не в силах змінити. Насправді у кожного є погані звички. Коли ви зустрічаєтеся з будь-ким протягом тривалого часу, деякі недоліки другої половинки починають дратувати. Постарайтеся попрацювати над тим, щоб прийняти ті вади партнера, які неможливо змінити.
    • Багато людей вважають, що не стануть щасливими, поки не змінять або не виправлять погані якості партнера. Однак це не так, і насправді вони тільки скорочують тривалість відносин. Ви постійно нагадуєте партнерові винести сміття, і всі спроби не увінчалися успіхом? Якщо чергова розмова і постійні закиди не допомогли виправити незначне погану поведінку, значить доведеться навчитися приймати це як належне.
    • Пам'ятайте про хороше. Через кілька днів постійні запізнення або недбалість стануть нестерпними, але постарайтеся нагадувати собі, що це дріб'язкова плутанина в загальному стані речей. Коли відчуєте роздратування, подумайте про себе: "Дійсно, мій хлопець / моя дівчина постійно відстає від графіка, але він / вона завжди питає про мого батька, вислуховує мої проблеми, коли я засмучений (а), і сміється над моїми жартами. Ось що по-справжньому важливо ".
  3. 3 Відчуйте себе привабливою. Невпевненість здатна приглушити іскру в стосунках. Сумніви у власній привабливості відштовхує партнера на підсвідомому рівні. Попрацюйте над впевненістю у власній красі.
    • Зміна стилю допоможе відчути себе привабливою. Оновлення гардероб, зачіску або макіяж. Відправляйтеся в магазин за покупками і не забудьте зазирнути до перукаря.
    • Робіть зарядку і харчуйтеся правильно. Навіть якщо схуднення не є самоціллю, людям властиво вважати себе більш привабливими, коли їх загальний стан організму знаходиться на висоті.

Метод 2 з 3: Поверніть романтику у відносини

  1. 1 Поділіться один з одним прагненнями і потребами. Якщо ви відчуваєте, що розвиток відносин призупинилося, в такому випадку зазвичай партнер відчуває подібне почуття. Сядьте і поговоріть про те, до чого ви прагнете і чого очікуєте від відносин.
    • Виділіть час для розмови і приготуйтеся вислухати людину. Якщо необхідно знову запалити іскорку в стосунках, слід бути готовим до змін. Вкрай рідко відносини набридають лише однієї їх сторін. Зберігайте спокій і уважно вислухайте бажання і потреби другої половинки.
    • Поговоріть про ті моменти, коли найбільш гостро відчувається любов і турбота з боку партнера.Ви відчуваєте себе коханої, коли хлопець дарує квіти, цікавиться тим, як пройшов ваш день, і тримає за руку під час спільного перегляду кіно? Тоді повідомте йому про це.
    • Обговоріть те, чим би ви хотіли займатися частіше. Можливо, вам хочеться проводити більше ночей разом, частіше ходити на побачення або спробувати удвох що-небудь новеньке?
    • Чи є речі, якими ви займалися раніше, але в якийсь момент припинили це робити? На початку відносин людина робить неординарні романтичні вчинки. Хвилюючі повідомлення, квіти і розмови до пізньої ночі - ми докладаємо всіх менше зусиль, коли знаходимося в тривалих відносинах. Якщо вам не вистачає таких проявів любові, поговоріть з партнером, щоб спробувати збільшити їх кількість.
  2. 2 Виявляйте невеликі жести вдячності. Дріб'язкові на перший погляд вчинки мають величезне значення. Якщо іскра в стосунках згасає, скористайтеся одним з наведених нижче варіантів:
    • Несподіваний вихід у світ, такий як вечеря в ресторані, поїздка на концерт або похід в музей
    • Кожен день акцентуйте увагу на тому як партнера, яке вам подобається. Наприклад: "Я обожнюю дивитися, як ти позіхаєш вранці" або "Мені подобається, що кавник завжди на місці, тому що ти не забуваєш ставити його на плиту перед сном".
    • Якщо партнер цілий день зайнятий на роботі, постарайтеся якомога менше завантажувати його домашніми клопотами. Перемийте посуд, виперіть одяг, винесете сміття або приготуйте вечерю.
  3. 3 Кокетує. Флірт є забавним способом висловити власну сексуальність. Як правило, ми кокетуємо на початку відносин, щоб привернути увагу об'єкта симпатії. Коли люди домагаються взаємного розташування, флірт сходить нанівець. Спробуйте час від часу загравати з партнером за допомогою мови тіла і за допомогою живого спілкування. Флірт допоможе пожвавити відносини і посилить почуття привабливості для обох сторін.
  4. 4 Розважайтеся разом. Зазвичай ми забуваємо, що розваги є життєво важливим елементом будь-яких відносин. Постарайтеся виділити час на відвідування веселих і романтичних заходів.
    • Влаштовуйте побачення. Чим довше ви перебуваєте у відносинах, тим менше в них залишається місця для романтики. Знайдіть нові захоплення, якими можна займатися на регулярній основі. Візьміть урок гончарного майстерності, сходіть на танці, рушайте на екскурсію або відвідайте сусіднє місто.
    • Також залучайте інших людей. Влаштовуйте зустрічі з друзями, які складаються в парах, або вступите в який-небудь клуб, де можна познайомитися з новими людьми. Спільне дослідження суспільного життя стане відмінним способом здорово провести час удвох.
    • Не забувайте розважатися вдома. Дістаньте настільні ігри для вечірнього дозвілля, включите смішне телешоу, щоб подивитися його разом, або ж зіграйте в "Вгадай мелодію".
  5. 5 Внесіть різноманітність в сексуальне життя. Секс є важливою частиною відносин. Якщо дана сфера втратила свою новизну, знайдіть способи розпалити сексуальну пристрасть. Можна спробувати наступне:
    • Освойте нові пози.
    • Спільно дивіться порнографічні фільми.
    • Спробуйте рольові ігри.
    • Обговорюйте сексуальні фантазії.
    • Використовуйте секс-іграшки.

Метод 3 з 3: Зверніться до минулого

  1. 1 Згадайте першу зустріч. Запаліть колишню іскру, для чого поверніться думками до того моменту, коли все тільки зародилося. Щоб підвищити значимість партнера, згадайте початок відносин і той період, коли пристрасть досягала свого піку.
    • Згадуйте про те, як ви зустрілися. Ваша особиста історія кохання навіє почуття сентиментальності і романтичності. Обговоріть першу зустріч, враження один про одного в цей момент і поділіться спогадами від першого побачення.
    • Почати розмову досить легко. Просто скажіть: "Пам'ятаєш ту ніч, коли ми зустрілися?", І розвивайте думку далі.Розкажіть, чим партнер залучив спочатку, поділіться самими ніжними спогадами раннього етапу відносин і зізнайтеся, що спонукало вас вважати цей роман особливим.
  2. 2 Подумки поверніться до кращих часів. Постарайтеся відновити в пам'яті щасливі періоди вашого спільного життя. Спільними зусиллями можна відродити кращі часи, щоб повернути пристрасть у відносини.
    • Слухайте музику, яка нагадує про ранні стадії відносин.
    • Можливо, ви обидва прочитали одну і ту ж книгу? В цьому випадку цитуйте один одному деякі уривки.
    • Перегляньте старі фото і відео.
    • Перегляньте фільми, які разом бачили за часів перших романтичних зустрічей.
  3. 3 Ходіть на ностальгічні побачення. Завітайте до ресторану, в який ви ходили на початковому етапі відносин. Влаштуйте марафон кінематографії, яке грунтуватиметься на ті кіно і телепередачі, які ви дивилися на ранніх етапах взаємин. Знайдіть спосіб організувати вечірні побачення, які пробудять в вас обох початкове романтичний потяг.

Поради

  • В першу чергу потрібно завжди пам'ятати, за що ви його або її полюбили.
  • Також це поверне до життя відносини і запалить "іскру" в сексуальній сфері.