Як вибрати подарунок на один місяць відносин

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 13 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ИДЕИ ПОДАРКОВ ПАРНЮ  | ЧТО ПОДАРИТЬ МУЖЧИНЕ?
Відеоролик: ИДЕИ ПОДАРКОВ ПАРНЮ | ЧТО ПОДАРИТЬ МУЖЧИНЕ?

Зміст

Кожна річниця - це важлива віха в житті пари. Однак якщо ваші стосунки тривають всього лише один місяць, можливо, ви турбуєтеся про те, що подарувати коханій людині на таку міні-річницю. Для вас це важлива дата чи ні? Чи варто відзначати таку річницю і дарувати подарунок коханій людині? Прочитавши цю статтю, ви зможете знайти відповіді на ці питання.

кроки

Метод 1 з 3: Відзначте цю важливу віху і спрямувати свій погляд вперед

  1. 1 Повторіть своє перше побачення. Звичайно, якщо пара прожила вже 10 років разом, то відтворення першого побачення в їхньому випадку буде більш вражаючим. Однак якщо ви зустрічаєтеся тільки місяць, ви теж можете спробувати повторити ваше перше побачення. Швидше за все, протягом місяця ваші відносини вже стали міцнішими, ви відчуваєте комфорт, перебуваючи в компанії один одного, і вже знаєте переваги своєї коханої людини. Відтворення першого побачення або моменту, коли ви зібралися з духом і запросили кохану людину на побачення, може показати, що ваші відносини стали міцнішими і викликати хвилюючі почуття, які сприятимуть подальшому розвитку ваших відносин.
    • Надіньте одяг, в якій ви були на першому побаченні, сходіть в той же ресторан, сядьте на ті ж місця в театрі і так далі. Згадайте, як ви нервували на першому побаченні. Посмійтеся над цим. Завдяки цьому ви побачите, що ваші стосунки стали набагато міцніше, і ви відчуваєте комфорт, перебуваючи з коханою людиною.
    • Якщо ви хочете підкреслити те, що ваші стосунки стали більш міцними за цей місяць, подаруйте своєму партнерові те, що ще місяць тому ви б не вибрали для нього, так як не знали його переваг.
  2. 2 Виберіть щось нове, що приємно здивує кохану людину. Швидше за все, ви вже не раз ходили в кафе і у вас є своє улюблене місце.Чому б вам не запросити свого партнера в новий ресторан або кафе або піти ще далі і найняти особистого шеф-кухаря, який буде радувати вас в цей святковий вечір? Також можна пройти кулінарний майстер-клас, де ви зможете з'їсти те, що приготуєте самі. Завдяки цьому ви проведете якісне час разом.
    • Якщо, ви обидва любите водити машину і постійно сперечаєтеся про те, хто є кращим водієм, дозвольте свій дружній суперечка на картингу.
  3. 3 Вийдіть за межі своєї зони комфорту. Якщо ви зустрічаєтеся з людиною, і йому подобається кататися на ковзанах, спробуйте навчитися цьому! Цим ви покажете свій інтерес і значимість коханої людини у вашому житті, а також бажання будувати з ним близькі стосунки.
    • Крім того, ви можете вирішити спільно покинути зону комфорту. Звичайно, не варто вибирати занадто екстремальні заняття, наприклад, стрибки з парашутом (хоча це може бути дивним подарунком); іноді досить просто заспівати дуетом в караоке-клубі. Існує безліч варіантів спільного проведення часу.
  4. 4 Користуйтеся знаннями, які у вас вже є. Незалежно від того, вибираєте ви між цукерками або квітами, походом по магазинах або прогулянкою, подумайте про те, що ви вже знаєте про цю людину. Що він любить, а що ні? Як він любить проводити своє дозвілля? Що він говорить про майбутнє?
    • Прикладіть свідомі зусилля, щоб зрозуміти, що подобається людині, до якого ви відчуваєте симпатію. Швидше за все, протягом місяця ви не раз чули, що подобається вашій коханій людині. Ця інформація допоможе вам вибрати подарунок.
    • Якщо вам складно вибрати подарунок для людини, з яким ви зустрічаєтеся, попросіть його або її друзів допомогти вам з вибором. Завдяки цьому ви зможете приємно здивувати кохану людину.

Метод 2 з 3: Уникайте незручності

  1. 1 Визначтеся з датою. Пари часто сумніваються з цього приводу. Що вважати початком відносин: вечір зустрічі, перше побачення або момент, коли ви вирішили стати парою? Якщо ви ставите цим питанням, значить у вас серйозні наміри.
    • Якщо ви хочете зробити сюрприз або не наважуєтеся запитати, спробуйте з'ясувати, яку дату людина, з яким ви зустрічаєтеся, вважає найважливішою. Про який момент він говорить найбільше? Якщо вам не вдається з'ясувати, виберіть найбільш ранню дату, яка може бути потенційним днем ​​міні-річниці ваших відносин. Краще піднести подарунок раніше, ніж образити коханого тим, що ви забули про таку важливу дату.
  2. 2 Обговоріть можливість піднесення подарунків один одному. Особливо це важливо робити на ранніх етапах відносин. Ви можете будувати великі плани і купити дорогий подарунок, а людина, з яким ви зустрічаєтеся, може не готуватися так само до важливого для вас події. Навіть якщо ви переживаєте про те, що подарунок не стане приємною несподіванкою для коханої людини, не думайте про це. Обговоривши це питання заздалегідь, ви зменшите рівень стресу, а також не будете губитися в здогадах, що подарувати і який подарунок отримаєте ви.
    • Немає прописаного правила, що ви зобов'язані зазначати таку міні-річницю або дарувати подарунок. Якщо ви все ж вирішили відзначити цю подію, зробіть все можливе, щоб уникнути зайвої метушні. Наприклад, ваші подарунки не повинні перевищувати встановленої суми або вони повинні бути зроблені своїми руками.
    • Іноді важливо попередити хлопця або дівчину про майбутній подарунок, особливо якщо ви купуєте квитки або ваш подарунок дорогий. У вас і у вашого партнера можуть бути різні плани на вечір, які будуть суперечити одна одній.
  3. 3 Не перестарайтеся. Один місяць відносин - це важлива подія, але воно все ще означає початок відносин. Не варто намагатися перевершити людини, з яким ви зустрічаєтеся, зробивши більш дорогий подарунок. Щоб зробити приємне своїй коханій людині, подаруйте щось особисте і креативне.
    • Згодом ви можете пошкодувати про те, що відразу почали з дорогих подарунків на початку відносин.Якщо ви купите коханій людині золотий браслет, щоб привітати його з міні-річницею в один місяць, планка буде піднята занадто високо. Подумайте, що ви подаруєте цій людині через 11 місяців? Залишається лише алмаз Хоупа (найдорожчий і великий синій діамант в світі)?
  4. 4 Подумайте, чи варто обмінюватися подарунками. Звичайно, швидше за все, ви сподіваєтеся, що ваші стосунки будуть тривати вічно. Однак зупиніться і подумайте, перш ніж робити подарунки, які вказують на довгострокову перспективу ваших відносин. Наприклад, ретельно все зважте, перш ніж просити вашого партнера переїхати до вас або завести спільну собаку. Завдяки цьому ви зможете уникнути неприємних наслідків в майбутньому.
    • Якщо ви хочете подарувати щось своєму партнеру, подаруйте йому свого часу, організувавши спільне цікаве заняття. Наприклад, відвідайте кулінарний майстер-клас. Навчіться танцювати вальс. Якщо навіть ваші відносини закінчаться, один з вас зможе продовжувати отримувати навчання.

Метод 3 з 3: Проявіть креативність

  1. 1 Зробіть подарунок своїми руками. Простий подарунок, зроблений своїми руками, набагато цінніше подарунка, купленого в магазині. Зробіть його більш особистим, і цим ви покажете, що прикладали зусилля, щоб порадувати свою кохану людину. Якщо пам'ятати про те, що важливий не подарунок, а увага, то він неодмінно оцінить зусилля, які ви доклали, створюючи подарунок для вашого партнера.
    • Наприклад, якщо ви ніколи не готували для свого партнера раніше, спробуйте це зробити. Навіть якщо ваш плов буде нагадувати розчин для кладки цегли, ви зможете посміятися над цим пізніше, коли будете ласувати смачною піцою.
    • Ще раз, слухайте і вчіться. Що любить ваш партнер? Зробіть щось особливе. Цим ви покажете, що ви знаєте особливості коханої людини.
  2. 2 Подаруйте щось особисте або сентиментальна. Як на ваш погляд, чи доречно дарувати кільце або спортивну куртку людині, з яким ви зустрічаєтеся, або це старомодний жест? Спірне питання. Якщо ви даруєте те, що має для вас особливе значення, ви показуєте своєму партнеру, що хочете мати довгострокові відносини.
    • Людина, з яким ви зустрічаєтеся, любить під час перегляду телевізора загорнутися в вашу стару, але дуже зручну толстовку? Чому б не зробити йому такий подарунок?
    • Будьте реалістичні. Якщо ваші стосунки тривають всього лише один місяць, не варто дарувати коханій людині спільні реліквії, наприклад, кільце вашої бабусі.
  3. 3 Проводьте час разом, допомагаючи іншим. Чому б вам не спробувати зробити те, що допоможе вам стати кращими людьми і поліпшити життя інших? Стати волонтерами. Допоможіть розчистити майданчик. Проводьте час з людьми похилого віку і дбайте про домашніх тварин. Зберіть їжу для нужденних. Цей подарунок принесе користь не тільки вам, а й іншим.
    • Подумайте про питання, яким цікавиться ваш партнер. Спробуйте знайти спосіб спільного проведення часу, який задовольнить потреби вашого коханого.

Поради

  • Люди по-різному ставляться до зобов'язань. Не дивуйтеся, якщо ваша половинка не сприйме цю дату всерйоз.
  • Якщо ви зайшли в глухий кут, порадьтеся з його або її друзями. Нічого страшного, якщо ваша половинка дізнається про це, це лише покаже, що ви зацікавлені в стосунках.
  • На цьому етапі цілком нормально вести розмову про вашому розвитку як пари. Важливо знати, хто ви один для одного, щоб правильно вибрати подарунок.
  • Якщо ви сильно старалися, а ваш партнер нічого не подарував натомість, не дозволяйте цього вивести вас із себе або вплинути на залишок вечора. Не питайте у партнера про подарунок, так як ви поставите його в незручне становище.
  • Завжди підійде щось миле і просте. Не варто намагатися з усіх сил показувати, що вам не все одно.
  • Якщо він або вона наполягають на обміні подарунками, необов'язково щось купувати. Подарунок, зроблений своїми руками, може порадувати цю людину.

попередження

  • Якщо ви фахівець з екстремальних видів спорту, не робіть ваше захоплення основною темою для розмови, інакше ви перетворите побачення в кошмар для вашого партнера.
  • Намагайтеся не ображати погляди і переконання вашої половинки. Переведіть тему на спільних друзів.