Як виглядати немов парижанка

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 7 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Дай собі ШАНС ЗМІНИТИ ЖИТТЯ! Презентація 20.06.20! Metlife! Євгеній BOND!
Відеоролик: Дай собі ШАНС ЗМІНИТИ ЖИТТЯ! Презентація 20.06.20! Metlife! Євгеній BOND!

Зміст

Захоплюєтеся паризьким стилем? Багато людей по всьому світу хочуть виглядати як парижани. Відтворити паризький шик не так вже й складно, хоча для цього вам буде потрібно впевненість в собі і бажання працювати над своєю зовнішністю. Важливо підкреслити природну красу, хоча є і особливі правила, яким слідують парижанки.

кроки

Метод 1 з 3: Як одягатися як парижанка

  1. 1 Приділіть увагу взуття. Вся увага ногам! Взуття дозволяє завершити паризький образ. Ви навряд чи побачите багато парижанок в простих кедах.Дешева або поношена взуття видасть в вас туристку.
    • Замість кед носите якісні шкіряні туфлі або (особливо) балетки. Чорні балетки поєднуються з усім, і в них зручно ходити.
    • Забудьте про уггах і шльопанцях. Також не варто носити туфлі на дуже високих підборах. У Парижі взуття на підборах і високій платформі вважається ознакою поганого смаку. У повсякденному житті парижанки носять балетки, короткі або високі черевики, а на вихід взувають не надто високі підбори, але ніколи взуття на платформі або шпильки.
    • Чистіть взуття до блиску і доглядайте за нею. Парижанки воліють купувати одну пару дорогого взуття, яку можна носити роками. Вони також люблять носити хороше взуття навіть у повсякденному житті, оскільки вважають, що якісне взуття робить весь образ набагато цікавіше.
  2. 2 Дотримуйтеся нейтральних кольорів. У Парижі мало хто носить неприродні кольори (наприклад, кислотно-зелений) або кричущі відтінки. Це стосується і тканин.
    • Не носіть синтетичні речі. Відмовтеся і від занадто строкатих малюнків. Краще вибирайте класичні нейтральні відтінки: синій, білий, чорний, пісочний.
    • Одним з переваг нейтральних кольорів є те, що їх можна поєднувати по-різному в різних речах. Вони універсальні. Парижанки вибирають нейтральні кольори як для офіційних, так і для неформальних заходів.
    • Морська смужка - це виняток у правилі про малюнок. Тільняшка - це класична паризька річ, яку носять дуже часто в поєднанні з джинсами або зручними брюками.
  3. 3 Носіть чорний. Паризький стиль часто порівнюють зі стилем Нью-Йорка, і вибір кольору - це те, що їх об'єднує. Головний колір в гардеробі парижанки - чорний.
    • Парижанки носять чорні сукні, куртки та штани. Додайте білу футболку або класичну сорочку на ґудзиках, накиньте зверху чорний блейзер, надіньте чорні джинси, і образ готовий.
    • Чорний стрункішою і завжди виглядає вишукано. Якщо не знаєте, що надіти, надіньте чорний. Одним з плюсів чорного є те, що він може підходити як для повсякденного життя, так і для урочистих випадків. Чорне вечірнє плаття можна одягти на урочисте вечірнє захід.
    • Другий за популярністю колір - сірий. В цілому колірна палітра в Парижі дуже елегантна, проте її часто недооцінюють.
  4. 4 Носіть класичну паризьку одяг. Існує типовий паризький стиль, який можна зустріти по всьому місту. Якщо хочете навчитися одягатися як парижанка, почніть з нього. Вважайте цей одяг паризької уніформою.
    • До класичної одязі відноситься блейзер (по фігурі), джинси скинни, футболка і, якщо ви жінка, балетки або туфлі на підборах.
    • Врахуйте колір речей - вони повинні бути чорними або сірими. Скоротіть кількість аксесуарів до мінімуму.
    • Одягайтеся багатошарово - наприклад, так: сорочка, светр, пальто. Змішуйте строгі речі з повсякденними. Всі речі повинні об'єднуватися вашою особою. Вкрай важливо мати блейзер, який буде добре сидіти по фігурі.
  5. 5 Звертайте увагу на посадку речей. Парижанки стежать за тим, щоб речі добре сиділи. Сорочки повинні сидіти по фігурі і не бути безформними.
    • Сукні, які погано сидять, занадто великі або маленькі штани, а також мішкуваті жакети не користуються в Парижі популярністю.
    • Француженки одягаються з урахуванням типу фігури, якою б вона не була, і люблять облягаючі речі, які дозволяють підкреслити форми. Не намагайтеся приховати свої форми мішкуватою одягом.
    • Одяг не буде сидіти добре, якщо ви просто купите її в магазині. Парижанки користуються послугами швачок. У деяких магазинах речі підганяють по фігурі прямо на місці. Шви будуть міцніше і краще. Такі речі прослужать довго.
  6. 6 Не оголювалися. Парижанки відомі своєю привабливістю, проте вони домагаються її, не оголюючи занадто багато тіла. Вони одягаються так, щоб їм було зручно, а не для того, щоб справити враження своєю сексуальністю.
    • Важливо не відкривати ноги, бюст, сідниці занадто сильно відразу.Наприклад, якщо ви хочете продемонструвати свої ноги, не надягайте плаття з глибоким вирізом.
    • Як не смішно, чим більше ви будете намагатися виглядати сексуальною, тим менше сексуальним буде ваш образ. У Парижі не прийнято демонструвати бюст.
    • Не намагайтеся втиснутися в занадто облягає, короткий і відкрите плаття - воно більше підійде Лас-Вегасу. Навчіться бути спокусливою за допомогою недомовленостей і впевненості в собі.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Catherine Joubert


    Професійний стиліст Катрін Жубер - персональний стиліст. Працює з різноманітними клієнтами, допомагаючи їм знайти свій стиль. Заснувала сервіс Joubert Styling в 2012 році і з тих пір згадувалася в Buzzfeed і працювала над стилем таких знаменитостей, як Перес Хілтон, Енджі Еверхарт, Тоні кавалер, Рой Чой і Келлан Латс.

    Catherine Joubert
    Професійний стиліст

    Спробуйте купувати речі паризьких дизайнерів. Особистий стиліст Кетрін Жубер вважає так: «Паризький стиль - це шик і класика. Паризький стиль не має на увазі оголення, зате не виключає використання особливих оригінальних малюнків. Світову славу здобули такі паризькі марки, як Ba & sh, IRO, Isabel Marant ».

  7. 7 Купуйте менше речей, але витрачайте на них більше грошей. У Парижі люди вважаю за краще мати кілька базових речей, які обходяться в великі гроші, однак це в кінцевому рахунку дозволяє економити, оскільки якісні речі служать довше.
    • Однак у парижанок мало речей. Вони вважають за краще носити дорогі базові речі знову і знову. Вони поєднують речі між собою і рідко надягають щось тільки один раз.
    • У парижанок якісні речі, однак за все в гардеробі речей мало. Припустимо, парижанка купує тренч за 30 000 рублів, але зате потім вона носить його роками. У гардеробі парижанки також напевно знайдеться хороша класична сорочка по фігурі, блейзер, гарне пальто і пара брюк.
    • Витрачайте гроші розумно. Вам не потрібно багато речей - достатньо кількох якісних виробів. Купуйте речі в дорогих магазинах, де весь одяг зшита з хороших тканин.
  8. 8 Приділяйте увагу деталям. Парижанки із увагою ставляться до всіх елементів наряду, оскільки прагнуть створити складний і бездоганний образ.
    • Не дозволяйте собі ходити з облізлий лаком на нігтях або в м'ятою або рваною одязі. Парижани помітять це і вирішать, що ви не поважаєте себе.
    • Жінки часто вибирають урочисті сукні з невеликою, але складною вишивкою або навіть з великим білим квіткою, бантом або брошкою.
    • Носіть шарфи. Парижанки дуже люблять шарфи. Це їх класичний аксесуар. Обмотуйте шарф кілька разів навколо шиї і носите його з блейзером або футболкою.
  9. 9 Не носіть берети. Це один з найпоширеніших стереотипів про парижанка. Насправді вони не носять берети.
    • Якщо ви будете носити бере в Парижі, в вас відразу розпізнають туристку. Бере відображає уявлення інших людей про Париж, але не самих парижан.
    • Замість берета носите фетровий капелюх. За допомогою капелюхи можна ускладнити простий спосіб.
    • Щоб не виглядати як турист, відмовтеся від бейсболки. Залиште її там же, де і кеди, тому що в ній ви не будете походити на парижанку.
  10. 10 Одягайтеся як парижанин. Чоловіки в Парижі одягаються схожим з жінками чином: досить ошатно в повсякденних умовах з увагою до посадки речей і до взуття.
    • Чоловіки часто носять шкіряні туфлі з гострими носами на шнурках нейтрального чорного або коричневого кольору як в повсякденному житті, так і на вихід. Парижани воліють, щоб штани сиділи по фігурі. У них також не буває занадто великих манжетов, провисаючих брюк або сорочок.
    • Шарфи носять не тільки жінки. Чоловіки часто носять їх поверх футболок або піджаків. Чоловіки в Парижі вважають за краще бавовна, льон, кашемір, вовна, денім та шкіру.
    • Парижани носять одяг, яка дозволяє підкреслити силует. Чоловіки люблять джинси в поєднанні з курткою-бомбер і футболкою. Важливо також мати костюм і бавовняні сорочки. Парижани люблять облягаючі костюми і джинси.

Метод 2 з 3: Паризький стиль

  1. 1 Одягайтеся ошатно. Французи пишаються тим, як вони виглядають і як одягаються. Вони не одягаються у все підряд за межами будинку заради комфорту.
    • Наприклад, не надягайте легінси і спортивну кофту, якщо хочете сходити в магазин або за кавою. Приділяйте увагу свій одязі завжди, коли виходите з дому.
    • Пишаєтеся тим, що на вас надіто навіть в самі звичайні дні. Вся справа у відношенні. Навіть якщо парижанин йде по своїх справах, він або вона швидше одягне футболку і піджак, ніж спортивну кофту з капюшоном.
    • Тримайтеся впевнено. Не опускайте голову, не сутультесь. Пам'ятайте, що ви добре одягнені, а це вимагає поваги оточуючих.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    «У паризькій одязі часто відчувається жіночність - наприклад, маленький бант або будь-якої іншої акцент».


    Catherine Joubert

    Професійний стиліст Катрін Жубер - персональний стиліст. Працює з різноманітними клієнтами, допомагаючи їм знайти свій стиль. Заснувала сервіс Joubert Styling в 2012 році і з тих пір згадувалася в Buzzfeed і працювала над стилем таких знаменитостей, як Перес Хілтон, Енджі Еверхарт, Тоні кавалер, Рой Чой і Келлан Латс.

    Catherine Joubert
    Професійний стиліст

  2. 2 Зберігайте свою індивідуальністю. Парижани не бояться своїх дрібних фізичних недоліків і показують їх, навіть якщо їх одяг бездоганна. Вони цінують природну красу.
    • Не переживайте через великого носа або кривих зубів. Наприклад, Ванесса Параді вважається однією з найвідоміших французьких красунь, при цьому вона не стала виправляти щілини між зубами.
    • Чи не вищипуйте брови занадто сильно і не накачуйте губи філлерамі. Прагніть до того, щоб в волоссі було не більше двох відтінків.
    • Важливо підкреслювати природну красу, але при цьому не переборщувати.
  3. 3 Займіться своїм здоров'ям. Француженки намагаються розвивати те, що в них є, а не міняти себе або свій образ. Француженки їдять, що хочуть, однак вони контролюють розмір порцій і відомі своєю стрункістю.
    • Француженки ретельно доглядають за своїм волоссям і шкірою. Їх стомлюють заняття спортом в приміщенні і спортивні зали. Тренажерні зали ніколи не бувають забиті людьми.
    • Пийте більше води. Щоб шкіра була красивою, важливо пити воду протягом усього дня. Можна також наносити на шкіру обличчя мінеральну воду в спреї. Волосся, шкіра та тіло є основою паризького стилю. Очищайте шкіру засобом для вмивання, користуйтеся кремом і очищує молочком, які підходять вашому типу шкіри (жирної, сухий, нормальної, комбінованої).
    • Їжте натуральні продукти до невеликою кількістю цукру. Це дозволить вам стежити за своєю вагою і буде корисним для шкіри. На вигляд вашого волосся і шкіри впливає те, що ви їсте, а не те, що ви наносите.
  4. 4 Користуйтеся парфумерією помірно. Француженки знають, що кожній жінці, яка хоче заявити про себе, потрібен фірмовий запах. Вони знають, яку силу має аромат, і використовують запахи для створення спокусливого образу.
    • Француженки виходять з дому з невеликою кількістю парфуму на шкірі і зазвичай користуються одним і тим же парфумом.
    • Нанесіть трохи духів або туалетної води на волосся, за вухо і на задню частину шиї. Підберіть не дуже насичений аромат, щоб його можна було носити постійно.
    • Chanel No. 5 - це, безумовно, один з найвідоміших французьких парфумів. Француженки люблять запахи з нотками ванілі і квітів. Парфуми - це фірмовий запах жінки, він дозволяє сформувати образ.
  5. 5 Користуйтеся простими аксесуари. У Парижі чим менше, тим краще. Француженки не відображаються на людях з великою кількістю прикрас, а французи не носять товсті золоті ланцюги на шиї.
    • Перш ніж вийти з дому, зніміть з себе один аксесуар. Не перевантажуйте образ великою кількістю прикрас, великої сумкою і іншими речами одночасно. Намагайтеся прикрашати наряд одним аксесуаром (ременем, браслетом і так далі).
    • Француженки стежать за чистотою нігтів і іноді фарбують їх. У Парижі не роблять французький манікюр.Француженки люблять лак для нігтів натуральних відтінків або навіть прозорі лаки і ніколи не фарбують нігті в неонові кольори.
    • Пам'ятайте, що досить одного помітного аксесуара. Можливо, вашим аксесуаром може бути навіть червона губна помада! Висловлювання про те, що перед виходом з дому потрібно зняти один аксесуар, належить великої Коко Шанель.
  6. 6 Чи не демонструйте логотипи марок одягу. У Парижі цінується те, як ви можете зібрати образ, а також якість речей і їх посадка. Бренди не мають значення.
    • Намагайтеся не носити речі з великими логотипами на всьому, від сумок до простих джинсів. У Парижі це вважається позбавленим смаку.
    • Але це не означає, що у французів немає своїх знаменитих марок. Є. Згадайте Louis Vuitton. Просто в Парижі не прийнято хвалитися брендами.
    • Паризький стиль - це якісний одяг з міцними швами, класичними квітами і силуетами. У Парижі цінується особистий смак і чарівність.

Метод 3 з 3: Зачіска і макіяж

  1. 1 Віддавайте перевагу натуральному вигляду волосся. Француженки просто миють голову шампунем, сушать їх природним способом і чекають день. Вони вважають, що волосся краще виглядають на другий день, і не люблять випрямляти волосся.
    • Якщо француженки фарбують волосся, вони вибирають колір, близький до свого натурального відтінку, або роблять це, щоб приховати сивину. Вони люблять виглядати природно і трохи недбало. Вони регулярно стрижуть волосся і вважають за краще короткі стрижки або довжину до плеча. Вони не миють голову кожен день. Нерідко француженки збирають волосся у вільний пучок.
    • Парижанки вважають, що найважливіше здоров'я волосся і хороша стрижка, тому вони не перевантажують волосся засобами для укладки і не мучать їх гарячими інструментами для укладання. Не надягайте на голову аксесуари. Відмовтеся від бантиків, обручів і шпильок. Француженки також не виходять з дому з мокрою головою.
    • Парижанки не переймаються через те, що волосся лежать неідеально. Вони роблять натуральні маски з рому, меду, двох яєчних жовтків і лимонного соку. Залиште маску на волоссі на півгодини і змийте холодною водою. Француженки рідко сушать волосся феном. Вони намагаються сушити їх природним способом і рушником.
  2. 2 Спробуйте носити червону помаду. Француженки не люблять сильно фарбувати очі і вважають за краще робити акцент на губах. Класична червона помада використовується як модний аксесуар.
    • Француженки не вважають, що їм потрібно багато косметики, якщо на губах червона помада. Це єдиний акцент, який їм потрібен!
    • Але не користуйтеся підведенням для губ. Щоб зуби були білими і чистими, чистите їх харчовою содою раз в тиждень. Білосніжні зуби виглядають з червоною помадою набагато краще, ніж зуби, забруднені кави або сигаретним димом.
    • Робіть акцент або на губах, або на очах, але не на тому і іншому відразу, інакше макіяж буде виглядати занадто пафосною.
  3. 3 Демонструйте ідеальну шкіру. Для парижанки ідеальна шкіра - це велика гордість. Француженки починають доглядати за шкірою з юного віку. Для парижанки догляд важливіше декоративної косметики. Шкіра повинна виглядати природно.
    • Підкреслюйте те, що у вас є від природи. Відмовтеся від контурирования. Тіні на обличчі знищують природну красу і світіння шкіри. Француженки зрідка користуються хайлайтер, однак вони не люблять контурування.
    • Захищайте шкіру. Парижанки пишаються своїм відходом за шкірою. Вони розуміють, наскільки небезпечним для шкіри може бути сонце, тому не виходять на сонце без капелюха або сонцезахисного засобу.
    • Робіть маску 1-2 рази на тиждень (наприклад, з меду акації). Змивайте мед прохолодною водою.
    • Француженки не люблять використовувати багато тонального засобу. Щоб приховати дефекти шкіри, вони наносять зволожуючий крем і консилер.
  4. 4 Спробуйте робити смоки айс. Цей вид макіяжу вважається типовим французьким макіяжем. Парижанки воліють робити недбалі смоки айс за допомогою засобів на кремовій основі.
    • Не використовуйте тіні з блискітками, накладні вії і не перевантажуйте макіяж.Француженки вважають за краще використовувати один засіб. Вони завдають трохи рум'ян, консілера і туші.
    • Щоб створити ефект смоки айс, нанесіть чорні або сірі тіні під нижню лінію вій і на верхню повіку над лінією вій і розтушуйте їх.
    • Часом француженки проходяться по віям коричневим олівцем. А іноді вони завдають трохи бальзаму на губи. Вони не люблять розсипчасті тіні.

Поради

  • Спробуйте носити великі сонцезахисні окуляри.
  • Париж - це маленьке місто, в якому дуже багато людей. Люди знаходяться дуже близько один до одного, тому говорять тихо. Чи не розмахуйте руками по час ходьби і не розставляйте ноги, коли сидите.
  • Чи не вдавайтеся до пластичної хірургії. Але якщо все ж таки вирішите зробити щось (наприклад, ін'єкції ботокса), зробіть так, щоб це було непомітним.
  • Чим простіше, тим краще. Ви будете виглядати розкішно і елегантно, якщо у вас буде всього 1-2 помітних аксесуара.
  • Проводьте вільний час в кафе. Якщо на вулиці сонячно, сидите на терасі і розглядайте людей.

попередження

  • Не носіть брудну, пом'ятий одяг. Важливо виглядати так, немов вас не цікавить думка інших, а не так, немов ви не миєтеся.
  • Не купуйте взуття, в якій ногам буде боляче ходити. Деякі жінки можуть носити будь-яке взуття, проте не варто взувати незручне взуття на високих підборах, особливо для повсякденного носіння.
  • Не плутайте гарний одяг з урочистою. Ви будете виглядати нерозумно, якщо прийдете на зустріч з друзями в кафе у вечірній сукні. Топ, кардиган і зручна пара брюк можуть виглядати дуже добре, особливо якщо вони підкреслюють вашу фігуру і зроблені якісно.
  • Не бійтеся купувати дивні речі, які відрізняються від інших речей у вашому гардеробі. Головне - підібрати до них аксесуари та взуття, з якими їх можна буде носити.