Як вразити свою дівчину

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 24 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
5 СПОСОБОВ КАК УДИВИТЬ И ПОРАЗИТЬ СВОЮ ДЕВУШКУ! Идеи подарков! LoveХаки на 8 марта! (5ч.)
Відеоролик: 5 СПОСОБОВ КАК УДИВИТЬ И ПОРАЗИТЬ СВОЮ ДЕВУШКУ! Идеи подарков! LoveХаки на 8 марта! (5ч.)

Зміст

Вам здається, що ваша дівчина не дуже вражена вашими зусиллями зачарувати її? Якщо ви дійсно хочете показати їй, як ви чудові, вам може знадобитися рада. На щастя для вас, wikiHow поспішає на допомогу! Нижче ви знайдете підказки, техніки і пропозиції, як зробити так, щоб у вашій подруги перехопило подих від захоплення! Просто почніть з першого кроку, щоб дізнатися, як це зробити!

кроки

Частина 1 з 3: Що ви можете зробити

  1. 1 Найчастіше прибирайте. Якщо ви не дуже який чистюля, то найпростішим способом вразити дівчину буде ваше бажання трохи більше приділяти часу прибирання будинку. Почніть з того, щоб просто прибирати за собою: мийте свої тарілки після їжі, зберіть брудний одяг з підлоги та інше. Після цього переходите до того, щоб в загальному більше допомагати з домашніми обов'язками, такими як миття ванній щотижня або прибирання з пилососом.
    • Прибирання за нею - це, звичайно, ваше бажання. Якщо ви збережете їй трохи часу, це дійсно вразить її.
    • Якщо ви зазвичай створюєте бардак, прибирання покаже, що ви взяли на себе якісь обов'язки, чого вона могла і не чекати, і це точно вразить її.
    • Це підходить навіть якщо ви не живете разом. Ви ж все одно проводите час удвох вдома один у одного і, якщо ви візьмете на себе деякі обов'язки, особливо в будинку, який вашим не є, то точно здивуєте її.
  2. 2 Покличте її кудись на незабутнє побачення. Запросіть її кудись, крім стандартного походу в кафе або кіно. Це продемонструє, що ви дійсно серйозно налаштовані і що ви дуже креативні. Сходіть туди, де ви ще не були, або спробуйте щось, чого раніше не їли.
    • Ви можете запросити її на геокешинг в пошуках пригод.
    • Доглянете ресторан кухні нової для вас країни. Іноді їжа там значно відрізняється від нашої, але може припасти вам до смаку. Так ви спробуєте щось новеньке, не зіпсувавши собі обіду.
  3. 3 Дізнайтеся більше про її інтересах. Якщо ви проявляєте непідробний інтерес до того, що їй важливо, ви побачите, наскільки вона буде вражена. Дізнайтеся більше про її хобі, улюблені фільми, музику або благодійності, якою вона займається. Прочитайте загальну інформацію про це в інтернеті, а потім приступайте до отримання досвіду в житті. Попросіть її до неї приєднатися в одному з цих занять і зробіть з нього справжнє побачення!
    • Якщо ви не знаєте, які у неї інтереси, це серйозна проблема на цьому етапі. У гіршому випадку, запитаєте про це лоб. Це все ж краще, ніж нічого!
  4. 4 Продемонструйте свою амбітність. Дівчат тягне до хлопців, які бажають досягати своєї мрії і вимагають від життя більше (і борються за це!). Це дозволяє їй не думати, що ви опинитеся невдахою, і всі проблеми із заробляння грошей ляжуть на неї. Якщо ви надміру пасивні в житті, спробуйте почати з дрібниці і домагатися того, що відродить вашу пристрасть до життя.
    • Спробуйте себе в новій професії або відновіть навчання, наприклад.
  5. 5 Попросіть у неї ради і підіть йому. Жінкам часто викликано суспільством, що нікому, по суті, не потрібно їх думку, навіть якщо вони не до кінця віддають собі в цьому звіт. Якщо ви просите її ради в якійсь справі, ви як би натякаєте їй, що вона мудра і кмітлива. Ясна річ, що якщо ви скористаєтеся її радою, цим самим ви продемонструєте, що ви серйозні в своїй повазі до неї.
    • Наприклад, якщо у вашого друга проблеми з дівчиною і він просить у вас поради, поцікавтеся її думкою.
    • Якщо у вас проблеми з начальником, поговоріть з нею і дізнайтеся, чи є у неї якісь ідеї щодо того, як можна все залагодити.
  6. 6 Вдосконалить свої вміння в ліжку. Будь-якому подобається думати, що він - тигр в ліжку (і іноді це може бути правдою), але ніколи не завадить почитати на цю тему і поліпшити свої вміння. Ви можете наштовхнутися на якусь техніку, про яку ви раніше навіть не чули і яка здатна розбудити в ній дику левицю. Якщо ви будете ставити на чільне місце її задоволення, а не свою гордість за нові вміння, це вже точно вразить її.

Частина 2 з 3: Як себе вести

  1. 1 Зосередьтеся на ній. Коли ви з нею, зробіть так, щоб вона отримувала вашу увагу на 110%. Не відповідайте на телефонні дзвінки та повідомлення, особливо від інших дівчат, коли проводите з нею час. Чи не фліртуйте з іншими і не одягайтеся так, щоб сподобатися комусь, крім неї. Дивіться їй в очі, коли вона говорить, і слухайте уважно (нехай вона отримує відповідну реакцію і питання від вас).
  2. 2 Будьте шляхетні. Справжнє благородство - це коли ви проявляєте до неї щира повага. Відкривайте двері перед нею, тому що це приємно. Захищайте її, тому що вона не повинна захищатися сама. Ставайте на її бік, коли ваші друзі поводяться неналежним чином. І робіть все це без тиску на неї і нічого не чекаючи взамін. Хороший хлопець робить всі ці речі, тому що так правильно, а не для того, щоб укласти дівчину в ліжко.
    • Жінки думають, що хлопці чекають якогось фізичного винагороди за хорошу поведінку. Довівши, що це не так, і дозволивши їй самій до вас прив'язатися, ви здивуєте її і зробите щасливою.
  3. 3 Чи не розмовляйте з людьми неналежно. Не грубо іншим людям і не говорите гидоти за їх спиною. Якщо ви будете робити це, ви як би натякаєте їй, що таке ж може чекати і її. Вона буде особливо приємно здивована, якщо ви будете вести себе по-дорослому і будете розумніші інших, якщо вони поводяться з вами похабно або якщо ваші друзі виявляють незрілість.
  4. 4 Допомагайте і проявляйте повагу до незахищеним категоріям людей. Коли ми виявляємо повагу до людей навколо нас, це багато що говорить про наш характер. Дуже легко сміятися і погано себе вести з бездомними, неповносправними особами, з продавцями або офіціантами ... і так робить дуже багато людей. Якщо ви хочете, щоб вона переконалася, що ви - хороший хлопець, будьте доброзичливі з такими людьми і допомагайте їм при першій же можливості.
    • Давайте хороші чайові. Це зазвичай 10% від суми.
  5. 5 Будьте добрим з дітьми. Часто про хлопців думають, що вони не вміють поводитися з дітьми, тому, якщо ви будете ласкаві з ними (навіть якщо вам і не дуже подобається возитися з малюками), вона це оцінить. Навчіться грати з дітьми, але запам'ятайте: в більшості випадків їм хочеться грати в ті ж ігри, що і вам у вашому дитинстві. Включіть в собі пірата і ви навіть не помітите, як вам самому стане весело.

Частина 3 з 3: Романтичні жести

  1. 1 Стати королем компліментів. Залиште в стороні двозначні компліменти і слова, які змусять її з вами розпрощатися: ви стаєте маестро компліментів. Зосередьтеся на тому, щоб відпускати компліменти чесно і до місця. Уникайте компліментів, які застосовні до будь-якій дівчині або інших шаблонних комлпіментов ( «у тебе гарні очі», наприклад). Вибирайте що-небудь особливе. Постарайтеся підкреслити якості, які їй в собі подобаються і робіть компліменти того, що вона може контролювати.
    • Наприклад, якщо ви зробите комплімент її фігурі, контроль над якою вона може одного разу втратити, вона почне нервувати з приводу того, що може набрати вагу, адже вона подумає, що це єдине, що вам в ній подобається.
    • Замість цього, робіть компліменти її розуму, почуття гумору, доброти і рішучості.
  2. 2 Зробіть що-небудь для неї своїми руками. Зробіть їй подарунок. Ви можете знайти безліч ідеї на wikiHow і в інших джерелах. У будь-якому випадку, подарунок, зроблений своїми руками, продемонструє вашу креативність і почуття до неї.
    • Якщо вам хочеться спробувати що-небудь для неї зробити, то сувенір, всипаний чеками, фотографіями та корінцями квитків, які дають зрозуміти щось для ваших відносин, змусить її розплакатися.
  3. 3 Зробіть їй добірку на диску. Якщо ви ніяк не здатні зробити щось своїми руками, спробуйте створити для неї добірку на диску. Пройшли дні касет, але диски та mp3 все ще популярні. Створіть плейліста, який відобразить ваші почуття до неї і стане хронікою ваших відносин від першого побачення і до цього дня.
    • Хороші пісні для цього: Billy Joel "For the Longest Time", Frankie Valli "You're Just to Good to Be True" і the Beach Boys "God Only Knows".
  4. 4 Надсилайте їй квіти протягом дня. Надсилайте їй квіти з доставкою в аудиторію або на роботу. Таке відмінне вираження почуттів перед безліччю інших людей дійсно змусить її захопитися.
    • Замість троянд виберіть нестандартні квіти, які б нагадували їй про вас.
  5. 5 Влаштуйте їй вечір спа. Почніть зі стандартного масажу спини і продовжуйте далі. Приготуйте теплу масажне масло, свічки, хорошу музику, - і нехай її тіло насолодиться масажем. Вона розтане від задоволення і буде приємно приголомшена.
  6. 6 Приготуйте для неї сніданок. Або просто що-небудь приготуйте. Приготувавши для неї блюдо, особливо, якщо звичайно ви не готуєте, ви не тільки зменшите її втому, але і зробіть неймовірно несподіваний сюрприз. Ви можете знайти безліч рецептів тут на wikiHow, які крок за кроком розкажуть вам, що робити (для «чайників» на кухні).
    • Приготуйте їй млинці з нутелою і бананом, щоб вона дійсно розгледіла в вас гурмана.
    • Якщо ви хочете приготувати обід, спробуйте пасту з авокадо. Її легко приготувати, це займе у вас менше години і буде виглядати дійсно вишукано, якщо ви подасте всі це з сушеними помідорами і сиром Пармезан.
  7. 7 Сховайте всюди любовні послання. Купіть упаковку клеїться паперу і напишіть по одному послання на кожному листочку. Потім наклейте записки всюди! Кілька сховайте, а решта залиште на увазі. Ви можете помістити їх в кухонні шухлядки, в коробку з вівсянкою, на дзеркало у ванній, в її сумочку, на книгу на її нічному столику, де завгодно, в загальному!
    • Напишіть щось типу "Ти даруєш моєму житті незабутні фарби" і "Щодня, коли я з тобою прощаюся, від мого серця відривається шматочок".
  8. 8 Запросіть її на пікнік будинку. Запросіть її на романтичне побачення прямо вдома. Поставте намет у вітальні, запаліть вогонь в каміні і приготуйте хот-доги і зефір. Вимкніть світло, відкрийте всі вікна, щоб стало дійсно холодно, а потім разом з нею закутавшись в ковдру. Чистий романтика без всієї метушні з реальним походом.

Поради

  • Робіть їй компліменти з приводу того, як вона виглядає.
  • Дізнайтеся більше про її сім'ї, коли справа дійде до знайомства з її батьками, це здивує як її, так і їх.
  • Будьте поруч в хороших і поганих ситуаціях, щоб показати їй, що ви дбаєте про неї завжди
  • Згадуйте моменти, які ви провели разом ... це змусить її почувати себе особливою.
  • Чи не приводите з собою друзів на побачення. Це змусить її почувати себе не в своїй тарілці.
  • Не зраджуйте її.
  • Що б ви не робили, будьте чесними. Нехай вона відчує вашу любов.
  • Робіть їй компліменти на протязі дня.
  • Якщо вашій дівчині не плювати на ваші оцінки, то вчіться, вчіться, вчіться!
  • Ніколи не скидайте її дзвінок і не робіть помилку, не відповідаючи на дзвінок, навіть якщо ви дуже зайняті.
  • Супроводжуйте її якомога частіше. Будьте з нею.
  • Одягайтеся приємно. Носіть сорочки з коміром. Це дуже гарно!
  • Запитайте її, що їй в вас подобається.
  • Киньте палити. Дослідження показали, що куріння є відштовхуючим чинником, зменшуючи ваші шанси на те, щоб сподобатися дівчині, на 90%. Кинути палити - це простий спосіб здивувати її.

попередження

  • Не будьте типовим чоловіком: завжди намагайтеся робити для неї щось особливе. Але не стаєте хлопцем-прилипала, який буде дзвонити кожен 10 хвилин і псувати її життя
  • Не будьте надмірно владним.