Як зламати PlayStation Portable

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Прошивка PSP (ВЗЛОМ ЗА 1 МИН) ПРОСТОЙ СПОСОБ
Відеоролик: Прошивка PSP (ВЗЛОМ ЗА 1 МИН) ПРОСТОЙ СПОСОБ

Зміст

PlayStation Portable (далі - PSP) - це дуже популярна в співтоваристві хакерів система, благо що доступ до неї отримати легко, а різних саморобних програм для PSP і зовсім сотні. Ця стаття навчить вас, як вичавити з PSP весь її потенціал.

кроки

Метод 1 з 3: Зрозумійте основи

  1. 1 Зрозумійте, в чому суть злому PSP. Зламують PSP, як правило, з тим, щоб отримати доступ до широкого асортименту самописних програм (від ігор і до навчальних програм), відомих також як "Homebrew".
    • На зламаних PSP також можна запускати емулятори класичних консолей.
    • На зламаних PSP можна запускати зображення PSP-ігор, не маючи при цьому, власне кажучи, оригінальної копії. Звичайно, це не для піратства, це тільки для легальних копій.
  2. 2 Знайте різницю між різними видами злому. PSP з нами вже не перший рік, так що є чимало варіантів її злому. У наші дні ця консоль більше не підтримується виробником, так що стандартний хак працює для всіх систем, що працюють на останній версії офіційної прошивки.

Метод 2 з 3: Готуємося до злому

  1. 1 Знайдіть модельний номер своєї консолі. Саме за цим номером ви і зрозумієте, які програми треба буде встановити під час і після злому. Існують два принципово різних процесу, залежать від моделі консолі.
    • Якщо у вас PSP старої моделі, то відкрийте відсік для батарейок. Праворуч від логотипу Sony ви побачите напис типу "PSP-ХХХХ". Все, що вам потрібно знати, це що там за першою цифрою: 1ХХХ, 2ххх або 3ххх.
    • Якщо у вас PSP Go, то модельний номер можна знайти, відкривши дисплей і придивившись в верхній лівий кут. Там повинно бути написано щось на кшталт N1XXX.
    • Найкраще - це коли серійний номер типу 2ххх, або коли консоль і того старше. Консолі 3ххх і PSP Go хакнуть, звичайно, можна - але вибір засобів буде більш ... обмеженим.
  2. 2 Оновлення свою PSP. Щоб почати злом, спершу треба оновити прошивку консолі до версії 6.60. Тут можна або використовувати системну функцію оновлення, або завантажити оновлення з сайту Sony.
    • Якщо ви вибрали завантаження з сайту, то скопіюйте долучення на PSP. Для цього підключіть консоль до комп'ютера та скопіюйте файл в папку PSP / GAME / UPDATE. Після цього запустіть файл оновлення з консолі.
    • Щоб скопіювати файли на PSP, необхідно перевести консоль в USB-режим. Підключивши консоль до комп'ютера, перейдіть PSP вліво, зайдіть в настройки, потім перегортайте вгору до вибору т.зв. "USB mode", після чого ваша консоль буде сприйматися комп'ютером як щось на зразок флешки.
  3. 3 Завантажте сторонню прошивку. Вам буде потрібно прошивка PRO-C, яку можна знайти ... багато де. Скачайте файли і скопіюйте їх на PSP в папку PSP / GAME /. Так, в цьому випадку консоль теж повинна бути в USB-режимі.

Метод 3 з 3: Встановлюємо прошивку

  1. 1 Встановіть скопійоване прошивку. Перейдіть "Game", знайдіть іконку "PRO Update" і виберіть цей пункт, натиснувши кнопку "Х". Екран стане чорним, на ньому з'явиться невелике меню. Натисніть "Х" для того, щоб встановити прошивку. Через короткий час ви отримаєте повідомлення про те, що установка завершена. Знову натисніть "Х", щоб запустити роботу прошивки.
  2. 2 Внесіть зміни в IPL. На PSP моделей 1ХХХ і 2ххх вам, крім усього іншого, треба буде запустити т.зв. "CIPL Flasher", який також можна знайти в меню "Game". Це внесе зміни в IPL (Initial Program Loader), спеціальний програмний модуль, який змінить настройки системи так, щоб при включенні завантажувалася саме стороння прошивка.
  3. 3 Запустіть "Fast Recovey". На PSP моделей 3ххх і PSP Go вам доведеться запускати після кожного завантаження програму "Fast Recovery". Це пояснюється тим, що на цих консолях внести зміни в IPL раз і назавжди не можна. Запуск "Fast Recovery" буде завантажувати вашу сторонню прошивку після завантаження консолі.
  4. 4 Видаліть ваші файли. Після того, як ви внесли зміни в IPL, можете привітати себе - ви хакнули PSP. Тепер можна видалити CIPL Flasher і файли PRO Update. Головне, не забудьте залишити "Fast Recovery", якщо у вас PSP 3ххх або PSP Go.

Що вам знадобиться

  • PSP
  • комп'ютер
  • USB-кабель
  • Прошивка для PSP.