Як змусити колишню ревнувати

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как заставить бывшего ревновать? – Будиночок на щастя 3 сезон
Відеоролик: Как заставить бывшего ревновать? – Будиночок на щастя 3 сезон

Зміст

Якщо ви були кинуті або отримали відмову від своєї колишньої дівчини, роблячи невеликі, але позитивні зміни в свій спосіб життя, ви зможете викликати у неї ревнощі і цікавість щодо вашого нового життя без неї. До тих пір, поки бажання викликати ревнощі відбувається з добрих намірів з вашого боку, це може змусити її усвідомити, що ви їй дійсно не байдужі.

кроки

  1. 1 Дізнайтеся різницю між здоровою і хворою ревнощами. Це запобіжить заподіяння болю однієї або обох сторін в процесі викликання ревнощів у колишньої. Здоровий підхід має на увазі, що ваша мета - зміцнити або відродити відносини з колишньою, в той час як нездоровий підхід, в першу чергу, виходить з вашої спраги помсти або навмисного заподіяння болю колишньої за те, що вона порвала з вами.
  2. 2 Припиніть спілкуватися зі своєю колишньою. Обрив контактів може викликати у неї цікавість: що ви задумали і чому більше з нею не розмовляєте. Вона може почати підозрювати, що у вас хтось з'явився або що ви зайняті розвагами без неї. Якщо вам не подобається ідея обривання всіх зв'язків, зачекайте хоча б дві-три тижні раніше, ніж знову почати спілкуватися.
  3. 3 Поліпшите поточний спосіб життя. Як говориться в старій іспанської приказці: "Хороше життя - це найкраща помста". Непогано про це пам'ятати, коли ви викликаєте ревнощі у колишньої. Самовдосконалення - це дуже корисно. До того ж, це підвищує самооцінку, коли ви проходите через розлучення. Найчастіше займайтеся спортом, присвячуйте більше часу сім'ї і друзям, а також робіть інші позитивні зміни, щоб ваша колишня початку шукати відповіді на запитання, чи не стала ваше життя краще без неї.
  4. 4 Не завершуйте спілкування з загальними друзями. Так ваша колишня мимоволі буде в курсі того, що відбувається з вами, навіть якщо ви з нею не контактуєте.Ваші друзі навіть можуть згадати при ній, що бачили вас і що у вас все добре без неї. Наприклад, повідомте друзям, що вас недавно підвищили, що ви схудли або плануєте пробігти марафон в 5 кілометрів. Ці новини можуть досягти вух вашої колишньої і змусити її ревнувати до ваших досягнень.
  5. 5 Будьте активні в соціальних мережах. Ваша колишня може з цікавості переглядати ваш профіль, щоб дізнатися, як ви справляєтеся без неї і не проводите час з кимось новим. Залишайте позитивні за своїм характером посади, однак намагайтеся зберегти інтригу, не вдаючись у конкретні деталі. Наприклад, поділіться фотографією з п'ятничної вечірки з друзями, але не вказуйте, де це було або що ви відзначали.
    • Викладайте фотографії, де ви проводите час з іншими дівчатами, особливо яких ви знаходите привабливими. Побачивши, що ви развлекаетесь з іншими дівчатами, ваша колишня може відчути ревнощі і засумніватися в своїх істинних почуттях до вас.
  6. 6 Ведіть себе впевнено і безтурботно, коли стикаєтесь з колишньої на людях. Якщо зустрічі з колишньою неминучі тому, що ви працюєте разом або тому, що у вас спільні друзі, посміхніться і привітайтеся, а потім продовжуйте займатися своїми справами. Таке невимушена поведінка змусить вашу колишню задуматися, чому ви не нещасні без неї. Крім того, це покаже, що ви впевнені в собі і рухаєтеся далі.
  7. 7 Будьте недоступні для колишньої. Якщо вона пише або дзвонить вам, не відповідайте відразу. Так ви здастеся зайнятим і їй стане цікаво, що у вас відбувається. Це також допоможе вам уникнути відчайдушного очікування щось почути від неї. Залежно від природи її дзвінків, що не передзвонює кілька годин або днів.
  8. 8 Дозвольте собі знову ходити на побачення. І хоча у вас можуть залишитися почуття до колишньої і бажання її повернути, повернення на арену побачень буде природним способом викликати у неї ревнощі, так як може здатися, що ви вже пережили розставання і готові рухатися далі. До того ж, в результаті можна зустріти когось, з ким вам буде приємніше проводити час, ніж з колишньою.

Поради

  • Після розриву присвятіть більше часу заняттям і інтересам, які ви по-справжньому любите. Занурившись в улюблене хобі, ви зможете викинути з голови свою колишню і навіть завести нових друзів, а, можливо, і нові романтичні відносини з людиною, яка розділяє ті ж інтереси, що і ви.

попередження

  • Чи не перегинати палицю і не викликайте ревнощі аж надто очевидно. Це може обернутися проти вас, і ваша колишня взагалі втратить до вас всякий інтерес. Будьте хитріше і провокуйте ревнощі непрямими шляхами, не переходячи меж. Наприклад, не цілуйте іншу дівчину лише заради ревнощів, коли ваша колишня дивиться на вас.
  • Намагайтеся не присвячувати надмірно велика кількість часу і енергії спробам викликати ревнощі у колишньої. Це може надати руйнівний ефект на ваше особисте життя, не дозволяючи вам рухатися далі, досягати цілей і витрачати час на улюблений речі.