Як змусити хлопця проявляти почуття

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 17 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Рекомендации любовницам: как увести женатого мужчину из семьи? | Психолог Наталья Корнеева
Відеоролик: Рекомендации любовницам: как увести женатого мужчину из семьи? | Психолог Наталья Корнеева

Зміст

Деякі хлопці люблять голубитися, проте схилити до цього сором'язливого або стриманого партнера не так вже й просто. Якщо ваші відносини тільки почалися, можливо, буде потрібно час, щоб перевести їх на більш інтимний рівень. На якій би стадії ви не знаходилися, не забувайте спілкуватися один з одним в чесній і поважній манері.

кроки

Метод 1 з 2: Почніть ніжитися

  1. 1 Виберіть підходящий момент. Спокійний момент, коли ви будете сидіти поруч один з одним, - це чудовий час, щоб понежнічать. Спробуйте влаштувати вечір кіно при свічках і візьміть з собою ковдру, щоб затишно влаштуватися під ним, якщо в приміщенні прохолодно. Можна також викрити момент після особливо вдалого побачення, які викликало додаткове відчуття близькості і задоволеності.
  2. 2 Покладіть голову на плече хлопця. Присуньтеся ближче і пригорніться до нього. Будемо сподіватися, він зрозуміє натяк і відповість відповідно.
  3. 3 Покладіть на нього руку. Покладіть руку йому на коліно або обхопіть його за плечі і міцно обійміть.
  4. 4 Подивіться йому в очі. Якщо партнер ще не підійшов до вас, поверніться, подивіться йому в очі і посміхніться. При бажанні можна схилитися для поцілунку.
  5. 5 Попросіть його проявити ніжність. Деякі хлопці соромляться і нервують, тому що не вміють правильно тлумачити сигнали. Скажіть партнерові, що ви чекаєте від нього прояви почуттів, і дозвольте йому відповісти у власному темпі. Якщо він так і не відреагує, використовуйте методи з наступного розділу.

Метод 2 з 2: Заохочуйте партнера частіше виявляти почуття

  1. 1 Поговоріть з хлопцем. Не можна побудувати здорові відносини без чесного і відкритого спілкування. Можливо, несексуальна фізична близькість для хлопця не так важлива, як для вас. Чітко дайте зрозуміти, що ви чекаєте і чому, так як, ймовірно, партнер не розуміє, наскільки це важливо для вас.
    • Висловлюйте почуття за допомогою тверджень від першої особи. Це більш ефективно, ніж звинувачувати партнера або скаржитися на його поведінку.
  2. 2 Уважно вислухайте його відповідь. Приділіть йому безроздільне увагу і заохочуйте його поділитися зворотним зв'язком з приводу ваших слів. Чим більше ви будете слухати його без осуду або гніву, тим комфортніше йому буде відкриватися.
    • Також зверніть увагу на його позу і тон голосу. Якщо хлопець здається скутим або мовчазним, значить, його щось турбує. Можливо, буде потрібно зробити кілька терплячих спроб, перш ніж він захоче це обговорити.
  3. 3 Зрозумійте чоловічу логіку. Багато хлопців звикли розцінювати прояв емоцій як слабкість. Можливо, ваш партнер відчуває себе вразливим або поганим, коли голубитися, або думає, що це не відповідає образу брутального мачо. В такому випадку, наберіться терпіння і дозвольте йому поступово адаптуватися. Дайте йому час, щоб розкритися і показати більш ніжну сторону. Навіть чоловіки, які на перший погляд не здаються мачо, часто не так швидко виявляють прихильність, ніж жінки.
    • Багато чоловіків більш охоче демонструють прихильність в приватній обстановці. Запитайте партнера, які прояви почуттів йому ніяково показувати на людях, принаймні зараз.
  4. 4 Зрозумійте, що у людей різні потреби. Можливо, вашому хлопцю подобається голубитися, просто він не робить це так часто, як вам хотілося б. У такому випадку важливо усвідомити, що у нього менше потреби в тісному зв'язку, ніж у вас. Деяким людям достатньо розділяти фізичну близькість кілька разів на тиждень, а інші ставлять невеликі спільні моменти вище багатогодинних обіймів. Поважайте бажання партнера бувати на самоті або вести себе стримано, але також попросіть, щоб і він поважав ваше бажання виділяти більше часу для ніжностей.
  5. 5 Розгляньте це в контексті близькості. Поважайте те, що у вашого партнера інший рівень комфорту щодо подібних занять. Ось кілька питань, які можна обговорити в залежності від того, на якій стадії відносин ви перебуваєте:
    • Якщо між вами немає сексуальної близькості, можливо, хлопець не готовий до того ж рівня інтимності, що і ви. Ймовірно, вам доведеться пригальмувати і дозволити йому розвивати відносини в своєму темпі.
    • Якщо ви сексуально близькі, можливо, для хлопця це вже вважається проявом почуттів. Поясніть, що несексуальна і сексуальна близькість задовольняють різні потреби.
  6. 6 Терпляче стимулюйте близькість. З'ясуйте, що хлопцеві комфортно робити на даному етапі. Спробуйте взяти його за руку і ніжно погладити великим пальцем, обійміть або крадькома поцілуйте його, коли будете йти по вулиці. Якщо він відсторониться або йому це не сподобається, спробуйте знайти більш ненав'язливий спосіб. Однак, якщо йому це дійсно сподобається, повільно і поступово намагайтеся більше очевидно і часто проявляти почуття.При цьому не забувайте: як тільки він відчує себе ніяково, перервіть дію і поверніться на той рівень, на якому йому було комфортно. Згодом він, швидше за все, зрозуміє натяк і почне більше відповідати взаємністю. Просувайтеся поступово, і в кінці кінців ви досягнете свого.
    • Поспішати в цьому питанні - велика помилка. Якщо ви будете примушувати партнера робити, що викликає у нього дискомфорт, він може образитися і стане менш поступливим.
  7. 7 Вирішіть проблему тривалої відсутності близькості. Так, терпіння і компроміс - це ключ до здорових відносин, але це працює в обидві сторони. Якщо партнер не слухає вас або не сприймає цю розмову всерйоз, значить, він не вносить вклад в стосунки зі свого боку. Дайте йому зрозуміти, що ви очікуєте від нього поваги до ваших почуттів, і чесно спробуйте знайти компроміс. Якщо вам не вистачає ніжності і ви не бачите спроб хлопця поліпшити ситуацію, ймовірно, прийшов час розлучитися.

Поради

  • Не бійтеся попросити проявити ніжність або ініціювати обійми. Деяким хлопцям подобається, коли дівчина бере ініціативу в свої руки.