Отримання 1000 підписників в Instagram

Автор: Morris Wright
Дата Створення: 25 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как набрать первую 1000 подписчиков в Instagram за 7 дней с нуля
Відеоролик: Как набрать первую 1000 подписчиков в Instagram за 7 дней с нуля

Зміст

У цій статті ви можете прочитати, як ви теж можете отримати своїх перших 1000 підписників в Instagram. Хоча не зовсім науково задокументовано, як безкоштовно збільшити кількість своїх підписників, є кілька речей, які ви можете зробити, щоб зробити свій профіль більш привабливим для інших користувачів.

Крок

Метод 1 з 3: Покращте свій профіль

  1. Виберіть тему для свого профілю. Тема робить дві дуже важливі речі: вона організовує вміст вашого профілю та забезпечує фокус, щоб люди завжди знали про те, чого очікувати, коли переходять у ваш профіль. Люди також можуть побачити, що ти за людина.
    • Теми також можуть допомогти вам впорядкувати створення вашого вмісту, оскільки зазвичай краще дещо розмежувати вміст, а не просто розміщувати все.
  2. Додайте відповідну, інформативну біографію. У своєму біографії ви повинні згадати свою тему, свій веб-сайт (якщо він у вас є) і щось цікаве про себе або про те, як була створена ваша сторінка.
    • У кожного є щось, що робить причину того, що вони роблять, або те, як вони роблять щось цікаве - з’ясуйте, для чого цей унікальний фактор, і назвіть його тут!
    • Ви також можете додати хештеги до своєї біографії, якщо у вас є певний хештег, пов’язаний із вмістом вашого профілю.
  3. Виберіть ефектну картинку профілю. Якщо у вас є щось, що підсумовує суть вашої теми, вашого змісту та вашої особистості, використовуйте це. Якщо ні, то принаймні виберіть щось близьке - ідея полягає в тому, що, переглядаючи вашу фотографію профілю та біографію, люди будуть більш-менш знати, чого очікувати.
  4. Пов’яжіть свій Instagram з іншими соціальними мережами. Ви можете пов’язати Instagram з Facebook, Twitter, Tumblr та іншими соціальними медіа, щоб ви могли розміщувати свою інформацію в Instagram, куди б ви не пішли. Таким чином ви можете забезпечити, щоб більше людей, які вже стежать за вами на цих інших платформах, також стежили за вами в Instagram. Таким чином ви можете переконатися, що ви більше виділяєтесь.
  5. Ніколи не робіть свої публікації в Instagram приватними. Недоліком спроби залучити більше підписників в Instagram є те, що ви не можете захистити свій рахунок від людей, яких не знаєте, оскільки це виключає багато потенційних майбутніх підписників. Зберігайте свій обліковий запис загальнодоступним і переконайтеся, що його легко відстежувати, щоб люди автоматично бачили ваші публікації та могли почати надходити нові підписники.

Спосіб 2 з 3: Зв’яжіться з іншими користувачами

  1. Слідкуйте за людьми, з якими у вас спільні інтереси. Сама по собі проблема не стежити за якомога більшою кількістю людей, щоб переконатися, що за вами стежить якомога більше людей, але намагайтеся стежити за акаунтами з речами, які, на вашу думку, можуть вас надихнути (і навпаки)). Власники таких облікових записів також частіше відслідковують вас, тому ви будете використовувати свій час набагато ефективніше, ніж якби просто випадковим чином відстежували якомога більше людей.
  2. Як і фотографії інших. За всі 100 вподобань, які ви даєте, ви отримаєте в середньому 8, якщо вам подобаються фотографії на звичайних, середніх акаунтах, а не фото знаменитостей.
    • Хоча ймовірність не така, що ви отримаєте 1000 підписників лише таким чином, як правило, це хороший початок.
  3. Прокоментуйте фотографії змістовно. Абсолютно ясно, що якщо ви коментуєте фотографії, які люди публікують в Instagram, ви автоматично отримуєте більше підписників. На жаль, це також означає, що багато людей додають коментарі до одного чи двох слів до фотографій, сподіваючись, що за ними підуть. Якщо ви додасте продуманий коментар до фотографії, набагато більше шансів, що творець фотографії піде за вами у відповідь.
    • Наприклад, із фотографією домашнього домашнього офісу ви можете написати щось на зразок: "Ого, чудово, що ти зробив зі своїм офісом! Я б хотів переглянути підручник з цього!" Замість того, щоб просто говорити "Красиво" або "Гарно виглядати".
  4. Надсилайте повідомлення користувачам, які не мають стільки підписників. Іноді найкраще надіслати приємне повідомлення тому, хто, на вашу думку, має приємну сторінку; ви не тільки найімовірніше зробите його день, це також буде заохоченням для цієї людини слідувати за вами, особливо якщо ви вже стежите за ними.
    • Майте на увазі, що надсилання повідомлень комусь може розглядатися як вторгнення в його приватне життя. Завжди будьте ввічливими та поважними, коли надсилаєте повідомлення іншим користувачам.
    • Ніколи не просіть когось, хто надсилає вам повідомлення, слідувати за вами.
  5. Публікуйте послідовно. Як дізнаються люди, які стежать за вами, ви можете розміщувати повідомлення лише раз на тиждень - і в цьому немає нічого поганого! Ну, якщо ви відомі тим, що публікуєте повідомлення раз на тиждень, спробуйте дотримуватися цієї моделі (або навіть розміщувати трохи більше іноді). Якщо ви більше не будете дотримуватися свого навмисного або ненавмисного розкладу публікацій, ви втратите підписників.
    • Це не стільки метод отримання нових послідовників, скільки спосіб утримання тих, хто вже має вас.
    • Намагайтеся не розміщувати повідомлення більше ніж кілька разів на день.
  6. Опублікуйте в потрібний час. Ранок (7–9), ранній полудень (11–22) та середина вечора (5–7) - година пік в Instagram, тож спробуйте опублікувати в ті часи.
    • Згадані вище часи, звичайно, стосуються лише часового поясу, в якому проживаєте ви та ваші послідовники.
    • Не хвилюйтеся, якщо вам не вдається розміщувати повідомлення точно в ті часи - кілька досліджень показали, що розміщення публікацій у ті часи допомагає, але далеко не все важливо.

Метод 3 із 3: Позначте фотографії фотографіями

  1. Додайте хештеги до всіх своїх фотографій. Поширений спосіб позначення тегами - це дати опис, потім залишити кілька рядків під описом (часто використовуючи коми або крапки для позначення місця), а потім додати якомога більше відповідних хеш-тегів.
  2. Експериментуйте з популярними тегами. Такі місця, як https://top-hashtags.com/instagram/, перелічують 100 найкращих хештегов дня, тому спробуйте додати деякі з цих хештегов до підпису ваших фотографій.
    • Майте на увазі, що певні теги настільки популярні, що використання цих хештегов ускладнить пошук вашої публікації.
    • Не використовуйте лише популярні теги.
  3. Створіть свій власний хештег. Якщо ви хочете, ви можете створити власний хештег або вибрати той, який використовується менше, і зробити його своїм. Спробуйте використовувати цей тег у якомога більшій кількості дописів як своєрідний підпис у своєму профілі.
  4. Геотег ваших фотографій. Географічне позначення ваших фотографій означає згадування місця, де було зроблено фото, у вашій публікації, щоб люди поблизу могли легше знаходити ваші фотографії.
  5. Не використовуйте теги, які не мають нічого спільного з вашим дописом. Не використовуйте теги, які не належать до фотографії в описі, оскільки це часто розглядається як спам.

Поради

  • Чим активнішими ви будете в Instagram, тим швидше ви побачите, як зростає кількість ваших підписників.
  • Шлях до 1000 послідовників - це поступовий процес. Наберіться терпіння, розгляньте стратегії, згадані в цій статті, і ви до цього дійдете.
  • Публікуйте як можна частіше, але не спамуйте. (Тож не публікуйте щогодини чи щохвилини, тому що люди можуть це дратувати і, можливо, захочуть припинити стежити за вами).
  • Як і публікації інших, особливо тих, у кого мало послідовників.

Попередження

  • Переконайтеся, що ви не знущаєтесь і не переслідуєте нікого в Instagram чи інших соціальних мережах. Люди скоро побачать, яка ваша справжня природа, і більше не захочуть слідувати за вами чи розмовляти з вами.
  • Не діліться фотографіями інших людей без їх дозволу.
  • Ніколи не публікуйте багато фотографій одночасно і ніколи не публікуйте одне і те ж фото двічі.