Будьте привабливою для жінки Раку

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Х-фактор 2 / Харьков / Елена Сокирко
Відеоролик: Х-фактор 2 / Харьков / Елена Сокирко

Зміст

Жінки-Раки, як і сама тварина, від природи обережні і почуваються найкомфортніше вдома. Вони також дуже люблячі та віддані найближчим людям, що робить їх чудовими романтичними партнерами, як тільки ви прорвете їх жорсткий зовнішній вигляд. Будучи чутливим до сором’язливості жінки Рак, ви можете пізнати її так, щоб їй було комфортно. Звертаючись до її любові до сім’ї та допомагаючи по господарству, ви можете показати їй, що знаєте, що дім - це місце, де знаходиться її серце.

Крок

Метод 1 з 3: Подолайте її сором’язливість

  1. Зробіть перший крок. Проявіть ініціативу та представтесь жінці-Раку. Уникайте агресивних, інтимних декоративних текстів і тримайтеся на відстані. Жінки-раки від природи сором’язливі і більш відкриті до розслабленого підходу. Слідкуйте за тим, що вона робить, і використовуйте цю інформацію для встановлення контакту.
    • Наприклад, якщо ви бачите, як вона вибирає цукерку в супермаркеті, ви можете сказати: "Це добре? Я планував спробувати один. До речі, я Марк ".
    • Якщо вона не робить нічого особливого, просто починайте просто. Сказати привіт". Коли вона привітає вас у відповідь, запитайте її, як проходить її день.
  2. Вибирайте активні виходи. Запросіть Рака свого серця на кіно, концерт чи іншу діяльність, де вона не в центрі уваги. Маючи на чому зосередитися, вона почуватиметься найкомфортніше. Якщо розмова трохи груба, прокоментуйте діяльність.
    • Уникайте інтенсивних обідніх вечірок на двох з самого початку, що сором’язливий Рак може пережити як допит.
  3. Покажіть свою вразливу сторону. Коли вона задає вам запитання, скажіть трохи про себе, замість того, щоб давати короткі відповіді. Якщо є підходяща можливість поговорити про щось складне для вас, подумайте. Ваша жінка Рак оцінить вашу здатність відкриватися.
    • Припустимо, ви вчитель, і вона запитує, як ви здобули освіту, скажіть не просто: "Мені це подобається". Наприклад, ви можете сказати: "Я дуже хочу змінити ситуацію для дітей. Батька часто не було в моїй молодості, і я мав вчителя, який справді був для мене прикладом ".
  4. Наберіться терпіння, якщо їй потрібно трохи часу, щоб відкритися. Не відволікайтеся, якщо жінка-Рак уникає ваших питань. Наразі зупиніть тему на паузі, а потім поверніться до неї, як тільки ви трохи ближче познайомитесь. Раки приховують себе і від природи сором'язливі, особливо якщо мова йде про їх сім'ю та близьких друзів.
    • Наприклад, якщо вона уникає особистого запитання, скажіть щось на кшталт: «Не біда. Я не хочу, щоб ти почував себе незручно ".
  5. Робіть те, що говорите, що збираєтеся робити. Доведіть, що ви заслуговуєте довіри, дотримуючись своїх слів. Жінки-Раки прагнуть надійного, стабільного партнера. Показ того, що ти можеш бути такою людиною, змусить її почувати себе більше привабливою до тебе.
    • Наприклад, якщо ви скажете, що збираєтеся забрати її з роботи, залиште у календарі достатньо часу, щоб переконатися, що ви справді можете це зробити. Якщо ви пропонуєте поливати її рослини під час відпустки, зробіть хорошу роботу і дотримуйтесь усіх її вказівок.
  6. Не зустрічайтеся з іншими жінками. Зосередьте на ній свою романтичну увагу лише тоді, коли хочете побудувати стосунки. Лояльність та надійність для неї дуже важливі. Якщо ви зустрічаєтеся з багатьма жінками, ви повинні це чітко усвідомлювати, щоб переконатись, що ви, хлопці, почуваєтеся так само.
    • Наприклад, ви можете сказати: «Я дуже хочу поглибити наші стосунки. Зараз я ні з ким не виходжу, бо поважаю те, що ми будуємо. "Вона, швидше за все, відповість".

Метод 2 з 3: Зверніться до її любові до друзів та рідних

  1. Запросіть її сім'ю на заняття. Заплануйте пікнік або інше випадкове заняття, щоб пізнати її родину. Повідомте її, що ви хочете запросити їх, бо знаєте, наскільки вони важливі для неї.
    • Наприклад, ви можете сказати: «Мені подобається, як ти близька до своєї матері. Думаєш, вона хотіла б провести нас у неділю на прогулянку лісом? "
  2. Домовтеся про зустріч з купою її друзів. Їжте і ходіть в кіно або грайте в міні-гольф з подругою та її партнером. Якщо ви недостатньо добре їх знаєте, щоб самостійно з цим впоратися, проявіть свій інтерес, запропонувавши щось подібне до вашої дівчини.
    • Наприклад, ви можете сказати щось на зразок: "У моєму офісі є чудова нова піцерія. Сюзі та Джону не хотілося б виходити з нами на вечерю в суботу ввечері? "
    • Найкраще запросити пару у віддані стосунки. Таким чином, їй не буде незручно зустрічати нового партнера своєї подруги.
  3. Проявіть розуміння, коли вона надає пріоритет своїм друзям та родині. Скажіть їй, що ви знаєте, як вона любить своїх друзів та родину, якщо їй доведеться змінити плани, щоб задовольнити їхні потреби. Виявляйте турботу про добробут людей, які є для неї важливими, запитуючи, як у них справи.
    • Наприклад, якщо вона скасує поїздку, щоб відвести брата до лікаря, можна сказати: "Не біда. Піца також можлива в інший раз. З ним все гаразд? Чи можу я щось зробити? '
  4. Запитайте про її сімейну історію. Переглядайте з нею сімейні фотоальбоми та розпитуйте про її минуле. Це чудовий час, щоб задати їй питання про близьких людей або просто дозволити їй розповісти історії про своє дитинство.
    • Можна сказати щось на кшталт: "Це фотографія вас і вашої бабусі? Здається, чудова жінка. Який ваш улюблений спогад про неї? "
  5. Познайомте її з друзями та родиною. Покажіть їй, що ви готові залучити її у своє життя, дозволивши їй проводити час з вашою родиною та друзями. Сплануйте веселе заняття, яке змусить її сяяти.
    • Наприклад, якщо ваша дівчина чудова художниця, ви можете поїхати зі своєю сестрою та своєю дівчиною на виставку, що відкривається в місцевій художній студії.
  6. Критикуйте тих, хто для неї важливий, якомога менше. Уникайте критики чи відгуків щодо її друзів та сім’ї, яких ви погано знаєте. Якщо ви критикуєте когось, хто для неї важливий, зробіть це лише для того, щоб показати їй, що ви на її боці і хочете підтримати її. По можливості намагайтеся проявляти емпатію.
    • Наприклад, якщо вони з подругою вступають у суперечку, скажіть: «Я знаю, наскільки ви дбаєте одне про одного». Я стурбований тим, що вона стала настільки особистою зі своїми нападами на вас. З вами все гаразд? Чи можу я чим-небудь допомогти? "

Метод 3 з 3: Покажіть свою домашню сторону

  1. Готуйте їй. Зробіть їй продуману їжу вдома за улюбленим сімейним рецептом. Багатьом жінкам Ракам подобається спокійний вечір вдома, де вони почуваються найкомфортніше. Запрошення її друзів чи сім'ї покаже їй, наскільки ви цінуєте людей, які є для неї важливими.
    • Якщо у вас немає сімейного рецепту, яким ви можете поділитися, виберіть рецепт кулінарної книги, який відображає деякі її інтереси. Це не повинно бути складне смаження. Якщо їй подобається мексиканська їжа, їй сподобаються зусилля, які ви докладаєте, щоб приготувати свіжий гуакамоле.
    • Не забудьте помити посуд!
  2. Організуйте ніч кіно. Створіть затишну атмосферу за допомогою приглушеного освітлення, безлічі подушок та свіжого попкорну для спільного розслаблюючого вечора. Скажіть їй, що вона може носити спортивні штани або піжаму, щоб вона знала, що ви дбаєте про її комфорт.
    • Підготуйте кілька фільмів і нехай вона сама вибере напрямок вечора.
  3. Прибирайте все. Подбайте про її дім, прибираючи речі, коли готуєте їжу чи приходите до неї. Крім того, дотримуйтесь власного простору, щоб вона могла побачити, що ви ставитеся до свого будинку з повагою.
  4. Робіть речі в будинку та навколо нього. Якщо ви під рукою, подбайте про її будинок, покращивши його функціонування. Виправте протікаючий кран або гуд холодильника, навіть не запитуючи її.
    • Дбайливий догляд за своїм будинком дає їй зрозуміти, що ви розумієте, яким святилищем для неї є її дім.
    • Якщо ви не настільки зручні, вивантажте її посудомийну машину або виконайте якісь інші нескладні справи, щоб допомогти.
  5. Подбайте про її вихованця. Покажіть свою любов до її пухнастим друзям, гуляючи, погладжуючи та ласуючи, коли це потрібно. Показ того, що ви цінуєте її вихованця, може допомогти їй почати сприймати вас як цілісну частину свого життя.
    • Якщо вона не любитель тварин, запропонуйте няню її будинку або забрати пошту, коли її немає поруч. Їй буде набагато приємніше прийти додому.