Убити клопів парою

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 23 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Убити клопів парою - Поради
Убити клопів парою - Поради

Зміст

Постільних клопів можна складно контролювати, але вони абсолютно не витримують тепла пароплава. Паровий пристрій - чудовий спосіб боротьби з клопами та іншими шкідниками, такими як пилові кліщі, без хімічних речовин. Такий пристрій досягне максимальної температури 120 ºC, знищить усіх клопів та яйця, які контактують з парою, і ретельно очистить відповідну територію. При обробці ділянки клопів важливо дотримуватися певних вказівок, щоб забезпечити безпечне знищення всіх клопів.

Крок

  1. Будьте обережні, використовуючи пар на ділянці, яка нещодавно була оброблена хімічними речовинами (включаючи діатомову землю). Тепло може розщепити вже використані хімічні речовини, так що вони більше не працюють. Основним правилом є використання хімічних речовин після використовувати пару.
  2. Перед тим, як почати використовувати пар, пропилососьте ділянки, які потрібно обробити. Паровий пристрій таким чином зможе краще виконувати свою роботу. Якщо можливо, використовуйте пилосос із пакетом, оскільки це полегшить утилізацію будь-яких клопів, які ви пилососили. Якщо у вас є пилосос без мішка, викиньте вміст Зовні у мішок для сміття, покладіть мішок у свою сіру ємність, а всередині та фільтр промийте якомога гарячішою водою. Нехай все висихає на повітрі, перш ніж збирати очищувач.
    • Ви також можете використовувати пристрій, який є комбінацією пилососа та парового пристрою.
  3. Уважно прочитайте інструкції, що додаються до пароварки, щоб підготувати прилад до використання. Пам’ятайте, що з пароплава виходить дуже гаряча пара, тому будьте обережні, щоб не обпектися.
  4. Очистіть пароварку тканинною тканиною, щоб видалити зайву воду з сопла. Робіть це, поки прилад нагрівається, і кожен раз після обробки ділянки. Після того, як ви витерли воду, ви можете прикріпити правильну насадку і почати готувати на пару.
    • Майте під рукою сухий рушник або абсорбуючу тканину, які допоможуть вбрати зайву воду, яка може накопичитися під час готування на пару.
  5. Пропарюючи, починайте з верхньої частини кімнати (штори тощо).) і працювати в напрямку підлоги. Паровий пристрій можна використовувати на плінтусах, матрацах, пружинах коробки, узголів'ях ліжок, диванах, килимах, дошках підлоги тощо. Не розпорошуйте пар у електричну розетку або електроприлад.
  6. Якщо можливо, використовуйте в якості сопла насадку більшого розміру. Менші насадки занадто сильно тиснуть на певну ділянку, в результаті чого клопи поширюються і не гинуть. Деякі парові пристрої мають кнопку, яка дозволяє регулювати тиск, щоб ви могли регулювати, наскільки сильно пара виходить з пристрою.
  7. Не поспішайте з пароплавом. Тримайте кінчик сопла приблизно на 3 - 5 дюймів від поверхні, яку ви обробляєте, і обробляйте приблизно 2 - 3 дюйма в секунду.
  8. Пропаривши матрац, дайте йому все висохнути досить довго, перш ніж ви знову покладете матрац і пружину на ліжко і покладете наволочки навколо подушок. Повернення всього до висихання пари може призвести до зростання цвілі.
  9. Після приготування на пару кілька днів слідкуйте за ознаками клопів. Якщо ви вважаєте, що клопи повернулися, обробіть ділянку парою ще раз. Після обробки парою завжди рекомендується обробити цю область добрим спреєм від клопів.

Потреби

  • Паровий прилад
  • Абсорбуюча тканина
  • Спрей від клопів для відпарювання