Прикидаючись зайнятим на роботі, а фактично не працюючи

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Фестиваль огидних відповідей: воші Гомера, британська LADA, кекс, чай, Шерон Стоун. ХТО ЗНА ШОУ
Відеоролик: Фестиваль огидних відповідей: воші Гомера, британська LADA, кекс, чай, Шерон Стоун. ХТО ЗНА ШОУ

Зміст

Зазвичай ви багато працюєте, але іноді вам хочеться це зробити спокійно, і тоді корисно натрапити, ніби ви зайняті. Це особливо необхідно, коли ви швидко виконуєте свою роботу і маєте додатковий час для вбивства. Ваш бос не повинен ловити вас під час перегляду Netflix або вдивляючись у вакуум. Дізнайтеся, як нічого не робити, сидячи за робочим столом, і як виглядати зайнятим, коли на мить залишаєте свій стіл.

Крок

Спосіб 1 з 2: сидячи за столом

  1. Розташуйте свій стіл так, щоб ніхто не бачив екран вашого комп’ютера. Якщо ви працюєте в офісі або у вас є якась кабіна на робочому місці, ви не хочете, щоб хтось ходив за вами, не помічаючи цього. Поверніть комп’ютер так, щоб він був спрямований до входу на ваше робоче місце. Якщо у вас відкриті вікна, які не мають нічого спільного з вашою роботою, ви можете принаймні швидко закрити їх, не бачачи їх.
    • Кабінети часто мають постійний стіл. У будь-якому випадку відверніть екран від входу і також поверніть свій стілець до входу.
  2. Розкладіть папери навколо свого столу. Наклейте чотири-п’ять наліпок і напишіть на них кілька нотаток. Навіть покладіть декілька в різні місця на своєму столі, на випадок, якщо вам це швидко знадобиться. Розмістіть підшивки та відкрийте на сторінках проекту. Залиште кілька документів, щоб було схоже, що ви робите те, що вам потрібно.
    • Не беріть з дому речі, які не схожі на роботу. Використовуйте старі проекти або фальшиві документи, подібні до того, над чим слід працювати.
    • Тонка грань між захаращеним письмовим столом, де люди чітко працюють, і письмовим столом, який є просто безладом. Слідкуйте за речами, щоб речі не виходили з-під контролю.
  3. Навчіться швидко перемикатися між вкладками та вікнами. Ви можете використовувати комбінації клавіш для перемикання між вікнами та вкладками. Використовуйте цей фокус, щоб швидко переключатися між переглядом відео в Інтернеті та переглядом останньої інформації про клієнтів. Практикуйте комбінації клавіш, щоб ви могли швидко їх використовувати, не думаючи про це.
    • Використовуйте Alt + Tab на ПК, щоб переключатися з одного вікна на інше. На Mac використовуйте Command + Tab для перемикання між відкритими програмами.
    • Використовуйте Ctrl + Tab на ПК, щоб перемикатися між вкладками в одному вікні. Використовуйте Control + Tab на Mac для перемикання між вкладками в одному вікні.
    • Наприклад, якщо у вас ноутбук Mac, відкрийте iTunes, дві різні вкладки в Safari та Garageband. Утримуйте Command і натисніть Tab, щоб перейти з iTunes на Safari. Утримуйте Command і натисніть Tab, щоб перейти з однієї вкладки в Safari на іншу.
  4. Відкрийте вкладки, схожі на вашу роботу. Якщо ви бухгалтер, переконайтеся, що у вас завжди є кілька відкритих таблиць. Якщо ви займаєтесь графічним дизайном, відкрийте кілька ескізів, над якими ви «працюєте». Відкрийте ці вкладки в першу чергу вранці або налаштуйте їх на автоматичне відкриття, коли ви відкриваєте вікно браузера.
    • Ніколи не закривайте всі вкладки, щоб відображався лише ваш робочий стіл. По суті порожній екран чітко дає зрозуміти, що ви нічого не робите.
    • Електронна пошта, Word, документи Google, ділові веб-сайти, сайти новин; це все добре тримати відкритим, залежно від типу роботи, яку ви виконуєте.
  5. Пишіть або друкуйте пристрасно. Ключем до того, щоб виглядати зайнятим, є завжди щось робити. Коли здається, що ти сидиш на місці, стає зрозуміло, що ти не працюєш. Кожного разу, коли вам набридає або у вашій роботі панує тиша, візьміть блокнот і починайте щось писати або швидко починайте постукувати по клавіатурі.
    • Не має значення, що ви пишете або пишете - якщо ви, здається, приділяєте цьому пильну увагу, здається, що ви зайняті.
    • Це працює краще, якщо у вас є документ, пов’язаний із роботою. Якщо вас попросять щось зробити, подайте документ про відрахування як доказ того, що ви зробили.
  6. Сядьте прямо і подивіться на свою роботу. Нічого не роблячи, не помічаючи, пов’язано з тим, як ви виглядаєте. Висячи на стільці, притулившись до чогось або вдивляючись у космос, ви можете здатися лінивим. Майте гарну поставу і стежте за тим, що схоже на роботу. Це допоможе змусити вас здаватися тиском.
    • Якщо вам доводиться стояти під час роботи, не ловіться сидячи або притулившись до чогось.
    • Якщо ви хочете ненадовго помріяти, майте перед собою якусь роботу і тримайте голову зосередженою на цій роботі.
  7. Використовуйте мобільний телефон для дзвінка на настільний телефон. Телефонні дзвінки - це чудовий спосіб виглядати зайнятим, якщо це лише частина вашої роботи. Якщо телефон не надто зайнятий, зателефонуйте на свій настільний телефон за допомогою мобільного та підніміть настільний телефон. Залежно від ваших акторських здібностей, легко витрачати 10-15 хвилин на день на фальшиві телефонні дзвінки.
    • Вам потрібна історія, де повинен дзвонити фальшивий телефонний дзвінок. Якщо ви, здається, просто базікаєте або говорите безглузді речі, буде очевидно, що ви вдаєте.
    • Якщо ви дійсно хочете докласти певних зусиль, напишіть сценарій для звичайної розмови, яку б ви мали на роботі. Напишіть діалог для двох людей, але обов’язково прочитайте лише ту частину, яка вам має сенс сказати.

Спосіб 2 з 2: Залиште свій стіл

  1. Вимкніть режим сну на комп’ютері. Для економії енергії багато комп’ютерів переходять у сплячий режим після періоду бездіяльності. Якщо ви залишите свій стіл досить довго, щоб заставка ввімкнулася, очевидно, що ви були на деякий час. Вимкніть режим сну, щоб екран завжди виглядав так, ніби ви щойно вийшли.
    • Не забудьте залишити кілька вікон відкритими, щоб здавалося, що щось робилося до того, як ви покинули свій стіл. Ніколи не залишайте на комп’ютері щось на зразок торгового сайту чи гри, коли ви залишаєте це позаду.
    • Інший варіант, коли ви знаходитесь за комп’ютером, - залишити щось відкритим із такими текстами, як „Завантаження” чи „Встановлення”, оскільки це дає вам вагому причину покинути свій стіл.
  2. Зробіть так, щоб на вашому робочому місці було щось середнього. Заповніть робочу зону різними проектами, над якими ви працюєте. Розкладіть на своєму столі відкриті папки, теговані звіти, канцелярські товари або частково розпаковані товари. Якщо виявиться, що ви над чимсь працюєте, люди, що проходять повз, зрозуміють, що ви повернетесь за хвилину.
    • Не завжди залишайте однакові підроблені налаштування, інакше вони будуть виділятися.
    • При сортуванні коробки вмісту залиште стоси наполовину відсортованими.
  3. Носіть щось із собою. Якщо ви залишите свій стіл з порожніми руками, це стане схоже на те, що ви нічого не робите. Візьміть з собою підшивку, блокнот або невеликий стос паперу, щоб здавалося, що ви їдете на побачення. В інших ситуаціях ви можете носити з собою інструмент, коробку з товарами чи обладнання.
    • Найкращий предмет для перенесення визначається тим, яка ваша робота. Не завжди носіть одне і те ж із собою, інакше стане абсолютно зрозуміло, що це просто вистава.
    • Виберіть щось, що легко переносити, і його можна відкласти та забрати без зайвих зусиль.
    • Невеликий предмет змусить вас виглядати зайнятим, не привертаючи занадто багато уваги.
  4. Відвідайте робочий візит до колеги в іншому відділі. Подумайте про тему, пов’язану з роботою, таку як нещодавня зміна політики чи великий проект, над яким працює ваша компанія, і обговоріть це з кимось. Коли ви йдете поговорити з цим колегою, поговоріть про момент, пов’язаний з роботою, але продовжуйте розмову про інші речі, щоб зайняти більше часу. Складаючи тему, переконайтесь, що вона виглядає досить реальною, щоб служити обкладинкою.
    • Вкажіть, що ви зробите з тим, хто працює поруч із вами, щоб створити алібі.
    • Скажіть: "Я просто хотів ще раз перевірити, чи обидва наші відділи рухаються в одному напрямку щодо нової рекламної кампанії. Це важливе питання, і я не хочу, щоб речі змішувались ".
  5. Задайте багато питань. Запитання про проекти, завдання, політику компанії, роботу, можливості просування по службі чи що-небудь інше, пов’язане з вашою роботою, - це чудовий спосіб проявити високу зацікавленість, фактично не працюючи. Це особливо корисно під час перехідних періодів, оскільки має сенс задавати багато питань.
    • Будьте обережні, які запитання ви задаєте, бо не хочете здаватися некомпетентними щодо своєї роботи.
    • Наприклад, запитайте у свого керівника, чи є у неї копії дизайнів, які ваш поточний клієнт раніше просив. Коли вона їх вам покаже, знайдіть речі щодо цих конструкцій, щоб обговорити їх далі.