Усиновлення дитини в Skyrim

Автор: Tamara Smith
Дата Створення: 25 Січень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
Skyrim - ДЕТИ, интересные факты и СЕКРЕТ, о которых вы могли не знать в Skyrim ( Секреты #213 )
Відеоролик: Skyrim - ДЕТИ, интересные факты и СЕКРЕТ, о которых вы могли не знать в Skyrim ( Секреты #213 )

Зміст

Skyrim - це відеоігра, доступна для PS3, Xbox та ПК. Це RPG (Рольова гра), створена у фантастичному світі, де ваш персонаж повинен виконувати квести, виявляти артефакти та битися з ворогами. Купуючи розширення Hearthfire, ви отримаєте можливість усиновити дітей для проживання у вашому домі.

Крок

Частина 1 з 3: Прикрашати свій будинок

  1. Придбайте та встановіть Hearthfire DLC. Для усиновлення дітей потрібно спочатку встановити DLC Hearthfire; це додасть вміст для усиновлення до вашої гри Skyrim.
    • Якщо ви граєте у версію для ПК, ви можете встановити моди, які дозволять вам усиновити дітей, не купуючи DLC.
  2. Придбайте підходяще помешкання. Придбайте будинок з дитячою кімнатою або придбайте ферму, яка хоча б обладнана ліжком і скринею.
  3. Поговоріть зі своїм начальником або слугою Ярла. Клацніть на фразу "Я хотів би прикрасити будинок", і клерк дасть вам вибір речей для покупки. Виберіть фразу «Дитяча спальня». Натиснувши на це, ви зможете придбати кімнату для своїх дітей.
    • Варіанти можуть дещо змінитися залежно від того, який співробітник Jarl звертається до вас.

Частина 2 з 3: Вбивство Грелода

  1. Зробіть квест "Загублена невинність". Хоча це не обов'язково, щоб убити Грелода, це може дати вам додатковий досвід під час виконання квесту. Ви можете розпочати квест, поговоривши з Авентом Аретіно у селі Віндхельм.
    • Злом замка резиденції Аретіно - це найшвидший спосіб дістатися до Авена і розпочати квест.
  2. Поїздка до дитячого будинку Хонорхалл. Подорож до Ріфтена. Опинившись там, вам доведеться перетнути міст, який веде до вхідних дверей Бі та Барда, після чого, якщо повернути ліворуч, ви побачите невеликий ринок. Продовжуйте йти прямо вперед, повз ринок. Зупиніться, коли побачите кілька сходинок, що ведуть до Міствейл-Керп. Йди праворуч. Ви побачите невеликий будиночок під назвою Притулок для дітей Хонорхалл. Коли ви увійдете через двері, ви побачите багато дітей, і буде коротка сцена, де ви зустрінете Грелода Доброго.
  3. Убити Грелода. Діти не повідомлять вас, якщо ви вб'єте Грелода, тож сміливо вбивайте її, як тільки зустрінетеся. Будьте обережні, щоб не вбити Констанцію Мішель, інакше ви отримаєте приз у The Rift.
  4. Залиште дитячий будинок. Незабаром ви отримаєте лист із повідомленням про те, що дитячий будинок отримав нового директора.

Частина 3 з 3: Усиновлення дитини

  1. Поверніться до Дитячого будинку Хонорхалл. Поговоріть з Констанцією Мішель, новим директором. Клацніть на опцію усиновити дитину, і вона задасть вам кілька запитань.
  2. Дайте правильні відповіді. Заявіть, що Ви - Дракононароджені, і що у вас є відповідний дім та спальний куточок для дитини, яку ви збираєтесь усиновити. Констанція привітає вас і відправить до сусідньої кімнати.
  3. Виберіть дитину та виберіть варіант «Я можу вас усиновити, якщо ви хочете."Дитину, яку ви вибрали, буде відправлено до вас додому.
  4. Усиновити бездомну дитину. Ви можете знайти декількох дітей, які блукають вулицями по всьому Скайриму, яких можна усиновити. Розмовляючи з цими дітьми, після того, як ви виконаєте всі умови усиновлення дитини, ви зможете їх усиновити.
    • Alesan - Dawnstar
    • Блез - Ферма Катли в самоті
    • Люсія - Вітерун біля Гілдергріна
    • Софі - Вітряний шлем у сірому кварталі
  5. Усиновити дитину від мертвого NPC. Діти, батьки яких були вбиті гравцем або іншими NPC, врешті-решт з’являться в Дитячому будинку Гонорхалла. Перегляньте список нижче, щоб дізнатись, які NPC повинні померти, щоб зробити дитину доступною. Вас не повинні бачити, як ви вбивали батьків, або ви не можете усиновити дитину.
    Ім'яРозташуванняNPC, які повинні померти
    AetaСело СкаалОслаф, Фінна
    БрейтБілорусьАмрен, Саффір
    БританськийРорікстедЛемкіл
    Клінтон ЛільвієвМіст ДраконаAzzada Lylvieve, Michel Lylvieve, Julienne Lylvieve
    ДортеРівервудАлвор, Сиґрід
    ЕйрідЗамерзле вогнищеХаран, Дагур
    ЕрітШахта лівої рукиДайгре
    ФроднарРівервудХод, Гердур
    NaралнахаСерцевий млинГроста
    ГрефнаПереправа через ДарквотерТармір, Сондас Дренім
    КнудХутір КатлиКатла, Снілінг
    Мінетт ВінійСмікер, що підморгуєСорекс Віній, Корпул Віній
    СіссельРорікстедЛемкіл
    СкуліСтарий ХролданЕйдіс, Леонтій Сальвій
    СваріСамотністьГрета, Аддвар
  6. Використовуйте консоль для примусового усиновлення. Якщо ви граєте у версію для ПК, ви можете скористатися консоллю, щоб змінити поведінку дитини, щоб ви могли її прийняти. Відкрийте консоль і виберіть дочірню дитину, щоб побачити посвідчення особи. Потім введіть такі команди:

    сереляціяшпига ChildID 4
    setrelationshiprank player 4
    addfac 3004290 1


Поради

  • Aventus Aretino не можна усиновити навіть після того, як ви виконали всі умови усиновити дитину.