Отримання повернення коштів на Airbnb

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как вывести деньги с Airbnb
Відеоролик: Как вывести деньги с Airbnb

Зміст

Ця wikiHow вчить вас, як вимагати повернення коштів за бронювання Airbnb до, під час та після вашого перебування.

Крок

Спосіб 1 з 3: Попросіть повернути кошти за перебування

  1. Ознайомтеся з політикою скасування хосту в оголошенні. Якщо вам потрібно скасувати прийняте бронювання, сума відшкодування буде змінюватися залежно від політики повернення коштів господарем. Прокрутіть униз до розділу "Скасування", щоб побачити, на яке відшкодування ви маєте право.
    • Якщо вам потрібно скасувати бронювання через незалежні від вас обставини (такі як важка хвороба, закриття аеропорту / району, рекомендації щодо безпеки, смерть, пандемія, зобов'язання, накладені урядом, зміни у візових вимогах, стихійні лиха), будь ласка, зателефонуйте Airbnb безпосередньо для окупність. Телефонуйте +31 20 5 222 333.
  2. Клацніть або торкніться Подорожувати. Це знаходиться у верхній частині веб-сайту Airbnb та внизу програми.
  3. Виберіть бронювання, яке потрібно скасувати.
  4. Прокрутіть вниз і виберіть Скасувати бронювання. Це знаходиться внизу деталей бронювання.
  5. Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб обробити скасування. Як тільки ваше скасування буде завершено, Airbnb поверне вам суму на основі політики скасування хосту.
    • Повернення коштів на ваш банківський рахунок може зайняти до семи днів.
  6. Подайте запит на збільшення відшкодування через Центр вирішення проблем (необов’язково). Якщо ви скасовуєте через проблему з хостом або затримкою та хочете збільшити відшкодування, ви можете подати ще один запит через Центр вирішення проблем.
    • Зайдіть на веб-сторінку https://www.airbnb.com/resolutions у веб-браузері.
    • Зареєструйтесь за запитом.
    • Клацніть або торкніться Попросіть повернути гроші.
    • Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб подати запит на повернення коштів.
    • Якщо ви та господар не зможете домовитись через 72 години, вам запропонують варіанти посередництва Airbnb для завершення процесу.

Спосіб 2 з 3: Попросіть повернення коштів під час перебування

  1. Зв’яжіться зі своїм хостом через додаток Airbnb. Airbnb вимагає усунення неполадок із поточним замовленням у хосту, перш ніж вимагати повернення коштів. Оскільки команда обслуговування клієнтів Airbnb хоче отримати докази того, що ви зв’язалися з хостом, використовуйте програму Airbnb або веб-сайт для всіх зв’язків.
    • Якщо під час реєстрації ви помітили проблему з бронюванням, у вас є 24 години, щоб подати запит на повернення коштів у Airbnb. Обов’язково зв’яжіться з хостом, як тільки помітите проблему, щоб не пропустити цей часовий проміжок.
    • Якщо ваш хост не реагує належним чином (або взагалі), продовжте цей спосіб.
  2. Робіть фотографії, щоб задокументувати свій досвід. Якщо ви повідомляєте про проблему чистоти або неправильну інформацію, Airbnb може вимагати підтвердження. Якщо це безпечно, зробіть чіткі фотографії кожної проблеми, щоб вони були готові, якщо це необхідно.
  3. Зателефонуйте в службу підтримки клієнтів 1-415-800-5959 (в інших місцях). Служба обслуговування клієнтів доступна за телефоном цілодобово та без вихідних. Співробітник Airbnb поверне вам гроші (або спробує знайти вам інше місце для проживання), якщо у вас виникнуть будь-які з цих проблем:
    • Хост не надав вам розумного доступу до місця, де заброньовано.
    • Проживання було спотворено в оголошенні.
    • Проживання не було прибрано після попереднього гостя або орендаря.
    • У вольєрі є тварина, яка не була оголошена.
    • Перебування небезпечне.

Метод 3 з 3: Попросіть повернення коштів після перебування

  1. Йти до https://www.airbnb.com/resolutions у веб-браузері. Ви можете подати запит на часткове повернення коштів у господаря до 60 днів після дати виїзду.
    • Якщо ви не ввійшли у свій обліковий запис Airbnb, дотримуйтесь вказівок на екрані, щоб увійти, коли з’явиться відповідний запит.
  2. натисніть на Попросіть повернути гроші.
  3. Виберіть бронювання. Якщо ви забронювали більше одного проживання у конкретного господаря, вам потрібно буде вибрати господаря, а потім дати бронювання.
  4. Виберіть причину для повернення коштів. Ви можете пояснити свій запит на наступному екрані.
  5. Подайте запит на повернення коштів. Вкажіть суму, яку ви вимагаєте повернути, та причину вашого запиту.
  6. Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб обробити ваш запит. Господар буде повідомлений про ваш запит на повернення коштів. Якщо вони не згодні з поверненням коштів, вони можуть відповісти на запит або попросити отримати додаткову інформацію. Продовжуйте намагатися дістати його з хостом, доки проблема не буде вирішена.
    • Якщо проблема не буде вирішена протягом 72 годин після вашого запиту, Airbnb буде посередником як вам, так і хосту, щоб допомогти вирішити проблему.