З’ясуйте, чи хтось ненавидить вас

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Сериал За витриной: Серия 7 | МЕЛОДРАМА 2019
Відеоролик: Сериал За витриной: Серия 7 | МЕЛОДРАМА 2019

Зміст

У деяких випадках, якщо хтось насправді ненавидить вас, він або вона дасть це зрозуміти. Але суспільство часто очікує, що це буде приховано. Ненависть - це складна емоція, і часто люди частіше ненавидять те, що у вас є зроблено, то що вони ти справді ненавиджу. Наступні поради допоможуть вам визначити, чи хтось ненавидить вас, і навчать, як з цим боротися.

Крок

Спосіб 1 з 3: Розпізнайте ознаки

  1. Слідкуйте за його / її очима. Багато речей, які вважаються занадто грубими для вимови, можна побачити очима. Насправді, певні емоції можна помітити у розмірах ваших учнів, що ви не можете контролювати. Якщо когось засмучує необхідність поговорити з тобою, ти, як правило, можеш це дізнатись, звертаючи увагу на їхні очі.
    • Погляд вгору та праворуч - знак нудьги.
    • Зіниці збільшуються, коли комусь цікаво, але зазвичай вони зменшуються, коли комусь нудно.
    • Уникання зорового контакту зазвичай означає, що хтось щось приховує від вас, що він / вона вам не довіряє або боїться вас.
  2. Слідкуйте за крайнощами. Екстремальні емоції можуть бути ознакою того, що у ваших стосунках щось не так. Але ви повинні порівнювати ці крайності з тим, як хтось нормально поводиться, а не з тим, що ви вважаєте нормальною поведінкою для себе чи своїх друзів. Звернути увагу:
    • Напруга і скутість, особливо в плечах
    • Нудьга і незацікавленість
    • Бути перебільшеним або драматичним
    • Тон його / її голосу
    • Як швидко чи повільно хтось реагує
  3. Слідкуйте за відмінностями. Люди поводяться по-різному, залежно від того, як вони ставляться до того, що вони говорять чи роблять, і є багато тонких (часто несвідомих) сигналів, які можуть дати зрозуміти, як хтось ставиться до речей, які вони не хочуть обговорювати, або про те, що вони стосуються брехні. Основна ідея детектора брехні полягає в тому, що він може виявити незначні відмінності в тому, як хтось реагує, коли він / вона говорить правду, порівняно з тим, коли він / вона бреше. Навіть якщо ви не можете використовувати пристрій для відстеження відмінностей у поведінці когось, є прості ознаки, які повідомляють вам, якщо хтось вам не подобається:
    • Все, що може свідчити про те, що він бреше вам або намагається ввести вас в оману. Подивіться, чи не намагається він / вона приховати емоцію, оскільки люди часто отримують емоції, коли брешуть, і намагаються її приховати.
    • Як ця людина спілкується з вами порівняно з тим, як вона / вона спілкується з іншими.
    • Як він / вона поводиться, коли ви говорите про те, на що йому / їй потрібно звернути увагу (наприклад, під час зустрічі, якщо це стосується колеги), або коли ви говорите щось, що йому / їй не потрібно говорити з вами про.
    • Як він / вона реагує, коли у вас є щось, що йому / їй потрібно від вас, порівняно з тим, як він / вона реагує решту часу. Наприклад, якщо ви дуже добре володієте певним предметом у школі, чи він / вона приємний до вас, коли йому / їй потрібна ваша допомога, а поруч із цим ні? Якщо так, він / вона, мабуть, ненавидить вас.
    • Як він / вона поводиться в різних ситуаціях. Якщо хтось ненавидить вас, він, швидше за все, поводитиметься до вас у більшості ситуацій однаково, якщо не буде якихось інших факторів, які змушують їх робити вигляд, що сподобалися вам. Якщо він / вона поводиться по-різному в різних ситуаціях, може трапитися щось інше, і його поведінка не має нічого спільного з тим, що він / вона думає про вас.
  4. Не плутайте інші емоції з ненавистю. Іноді буває важко відрізнити ревнощі, сором’язливість, страх і ненависть. Деякі речі, які слід враховувати при спробі розрізнити:
    • Людина взагалі тиха чи сором’язлива?
    • У вас є посада чи володіння, до яких він / вона може заздрити?
    • Ви іноді начальницькі чи вимогливі? Чи може він / вона боятися вашої реакції?
  5. Зверніть увагу на те, наскільки він / вона відкриті з вами. Незважаючи на те, що всі люди різні по відношенню до обміну особистою інформацією, між вами двома, ймовірно, є проблема, якщо інший регулярно затримує речі щодо того, що ви робите разом. Це не повинно бути ненавистю, а також може бути так, що інша людина забуває, але, мабуть, варто того, щоб з’ясувати, чому вони не бувають з тобою більш чесними. Деякі речі, якими він / вона, мабуть, повинен поділитися з вами:
    • Все, що пов’язано з проектом, над яким ви працюєте разом
    • Інформація, яка допоможе вам краще виконувати свою роботу або зробити вас щасливішими
    • Повідомлення від когось іншого, які слід було передати вам

Метод 2 з 3: знайте, які ознаки важливі

  1. Не сприймайте це особисто. Зверніть увагу, якщо інша людина настільки тупа чи нудна всім. Можливо, це зовсім не ви, а просто те, як поводиться інша людина.
  2. Слідкуйте за розвитком подій. Якщо хтось зустрів вас лише один раз, або зазвичай не поводиться так, якби вас ненавидять, це, мабуть, не про що турбуватися. У кожного в якийсь момент буває поганий день, і вони можуть бути сварливими і підлими. Щоб бути впевненим, якщо хтось вас не любить, зверніть увагу на тривалу поведінку, а не покладайтесь на одне чи два випадки.
  3. Не плутайте бездумність з ненавистю. Особливо, якщо людина, про яку ти думаєш, - це той, кого ти не дуже добре знаєш, він може зовсім не усвідомлювати, що те, що вони роблять або говорять, засмучує тебе. Деякі люди важко розуміють соціальні ознаки і взагалі не бачать, що ви негативно реагуєте на їх поведінку. І деякі люди не думають, перш ніж розпливатися, часто говорять про те, про що згодом шкодують. Однією з ознак цього є те, що вони роблять образливі коментарі. Це не означає, що він / вона вас ненавидить, але що вони соціально незручні.
  4. Зверніть увагу на джерела. Якщо ви чули від когось, що хтось інший вас ненавидить, спробуйте з’ясувати, наскільки ця інформація є точною. Запитайте його, чому він / вона вважає, що ця людина вас ненавидить, і подумайте, наскільки він / вона надійний. Якщо він / вона відомий як пліткар, добре подумайте, чи він / вона просто намагається кинути вам виклик, чи він / вона говорить правильно, щоб зробити вам послугу.
  5. Слідкуйте за власною поведінкою. Якщо людина, яку ви підозрюєте, ненавидить вас, злий до вас лише тоді, коли ви робите щось конкретне, пам’ятайте, що це теж ваше поведінки може бути, а ні себе яку він / вона ненавидить. Деякі речі, які можуть дратувати людей:
    • Певні теми розмов
    • Мова чи символи, які він / вона можуть визнати образливими
    • Гумор він / вона вважає недоречним
    • Запитує, чи хоче він / вона щось робити чи змінювати
    • Як ви взаємодієте з іншими, особливо з його / її близькими друзями чи партнером
    • Ступінь фізичної близькості - одні люди обіймають знайомих у привітання, а інші зберігають це лише для справді близьких друзів. Він / вона може не відчувати себе комфортно з тим, як часто чи мало ви торкаєтесь його / неї.

Метод 3 з 3: Все ще можна ладнати один з одним

  1. Задавати питання. Якщо ви помічаєте, що хтось поводиться з вами роздратовано або розлючено, коли розмовляє з вами, спробуйте запитати м’яко і приємно, що саме змушує їх так реагувати.Дайте зрозуміти, що ви просто хочете знати, і що ви не просите змінити його / її поведінку, тоді ви уникатимете сварок. Якщо ви не хочете конфронтувати з ним особисто, ви також можете надіслати голосове повідомлення або текстове повідомлення, щоб він міг подумати про це, замість того, щоб реагувати інстинктивно, тому що тоді хтось може бути більш захисним, ніж він / вона хоче знайти рішення проблеми. Пам’ятайте, навіть якщо ви приємно запитаєте, він / вона все одно може кидатися на вас, але ви нічого з цим не зробите. Деякі запитання, які ви можете задати:
    • "Ти здаєшся таким сумним, чи є чим я можу тобі підбадьорити / допомогти?"
    • "Мені здається, ти ставишся до мене інакше, ніж до решти, чому це так?"
    • "Я помітив, що ти злишся, коли ________, чи можу я щось зробити, щоб покращити ситуацію?"
    • "Я щось зробив, щоб дратувати вас? Мені здається, ви злите на мене, і я не розумію, чому"
  2. Спробуйте побачити це з його / її точки зору. Подумайте, як би ви реагували, якби хтось поводився з вами так, як ви з ними. Деякі варіанти, які слід розглянути, включають:
    • Здається, ви дозволяєте йому / їй зробити набагато більше роботи?
    • Ви з ним / нею більш дратівливі, ніж задоволені?
    • Ви часто не погоджуєтеся з тим, що він / вона говорить? Навіть якщо ви приховуєте, що не згодні, він / вона все одно може це відчути, тому він / вона вам не довіряє.
  3. Не сердьтеся. Крики або грубість лише погіршать ситуацію. Будьте спокійні і намагайтеся знайти компроміс, з яким ви обидва зможете жити. Пам’ятайте, що ви не можете змусити іншу людину розмовляти з вами розумно, і ви не можете багато чого зробити, крім того, щоб уникнути її, якщо вона / вона не бажає прийти до рішення.
  4. Будьте обережні, щоб не стати жертвою. Деякі незадоволені люди сприймають це тим, хто часто не має нічого спільного зі своїми проблемами. Дуже важко дізнатись, чи хтось насправді ненавидить вас або просто використовує вас як місце для розчарувань. Але в будь-якому випадку це може допомогти відстояти себе і стати нелегкою мішенню. Якщо хтось вас опустить, залиште тон вашого голосу нейтральним і скажіть щось на зразок:
    • "Це дуже підло сказати"
    • "Чому ви говорите таке?"
    • "Шкода, що вам не подобається це плаття, це просто моє улюблене плаття" (або зробіть його дуже драматичним і скажіть щось на кшталт "Це улюблене плаття моєї матері. Вона померла минулого року")
    • "Мені шкода, якщо це вас засмутило. Я не хотів бути тягарем".
  5. Перепроси, якщо ти зробив щось, що когось розсердило чи засмутило. Якщо ви розпочали конфлікт, ви, мабуть, повинні його покласти край. Навіть якщо минуло багато часу, ніколи не пізно виправити помилку.

Поради

  • Завжди знайдуться люди, які ненавидять вас, що б ви не робили. Коли ви спробували все, щоб це вам залагодити, пора це відпустити і продовжувати своє життя.
  • Людям, які викликають стрес, не варто витрачати час. Незавидять вони вас чи ні, але якщо ви не можете спілкуватися прийнятним чином, краще відпустіть це.
  • Не робіть драми, якщо вас хтось ненавидить. За це інші люди у вашому житті (ваші друзі, родина чи колеги) подякують вам за це.
  • Якщо ви не можете з кимось придумати рішення, напевно, найкраще когось повністю уникати. Не турбуйте його, бажаючи знати, ненавидить він вас. Насправді ви можете погіршити ситуацію, якщо спробуєте це виправити.