Як відправляти вкладення в Kik Messenger

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 18 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як відправляти вкладення в Kik Messenger - Суспільство
Як відправляти вкладення в Kik Messenger - Суспільство

Зміст

У Kik Messenger спілкування не обмежується однією лише текстової листуванням. За допомогою вбудований функцій галереї GIF і вірусних відео до повідомлень також можна прикріплювати анімаційні гифки і вірусні відео. Завдяки функції створення мемів можна створювати і прикріплювати до повідомлень свої власні фото-меми. Хоча відправляти документи і додатки в Kik в даний момент не можна, функція вкладення, яка підтримується програмою, дозволить розважитися протягом багатьох годин.

кроки

Метод 1 з 3: Вставка фото і відео з галереї

  1. 1 Відкрийте програму "Kik» і виберіть потрібну розмову в списку чатів. Коли ви запустите додаток, то опинитеся в головному меню, де побачите список чатів.
    • Завдяки вбудованій галереї, в повідомлення можна прикріплювати анімовані гифки, вірусні відео з YouTube і меми. Прикріплювати інші типи файлів на даний момент не можна.
  2. 2 Натисніть на ім'я контакту, щоб відкрити чат з ним.
  3. 3 Натисніть на «+» ліворуч від текстового поля. У нижній частині панелі піктограм з'явиться ваша галерея фото і відео. Пальцем перегорніть доступні фото і відео. За замовчуванням відображаються лише самі недавні фото і відео.
  4. 4 Натисніть на іконку «Розширити» в правій верхній частині галереї, щоб відобразити інші фото. Якщо ви не бачите своє фото в галереї, натисніть на кнопку «Розширити», щоб відобразити меню, що випадає, праворуч від якого знаходиться вказує вниз стрілка.Натисніть на цю стрілку, щоб відкрити інші папки, в яких містяться підтримувані додатком мультимедійні дані.
  5. 5 Натисніть на фото або відео, яке хочете відправити. Фото (або нерухоме зображення з відео) з'явиться внизу чату, чекаючи своєї відправки.
  6. 6 Якщо хочете, напишіть повідомлення до фото або відео. Даний пункт не є обов'язковим, але якщо хочете, можете написати текст, щоб пояснити фото або відео. Натисніть на поле «Написати повідомлення» і почніть друкувати.
  7. 7 Натисніть на синю кнопку чату, щоб відправити файл. Фото або відео (і супроводжуваний їх текст, якщо ви його надрукували) будуть відправлені контакту, з яким ви листувалися.

Метод 2 з 3: Відправлення анімаційних гифок

  1. 1 Відкрийте програму "Kik», а потім натисніть на ім'я чату на головному екрані. У додатку є велика галерея гифок (беззвучні, що повторюються і, як правило, розважальні міні-відео), які можна відправити друзям.
  2. 2 Відкрийте чат з контактом, якому хочете відправити гифку, натиснувши на його ім'я.
  3. 3 Натисніть на «+» ліворуч від текстового поля. Під чатом з'явиться панель піктограм, під якою буде знаходитися галерея фотографій.
  4. 4 Натисніть на «GIF». Ви побачите рядок пошуку «Пошук гифок», а також кілька емодзі, які схожі на ті, що використовуються в текстових повідомленнях.
  5. 5 Введіть ключове слово для пошуку гифок (або натисніть на емодзі). Якщо ви хочете відправити гифку, щоб показати своє збудження, введіть в поле «радісно схвильований» або натисніть на усміхнений емодзі. Після цього з'явиться нова галерея з ДІФКУ, які будуть відповідати вказаному критерію.
    • Наприклад, якщо ви натиснете на емодзі жаби (або введете в пошук «жаба»), пошуковий запит буде включати в себе гифки з жабами. Після цього з'явиться кілька рухомих зображень з жабами. Перегорнути список з ДІФКУ можна так само, як галерею з фотографіями.
  6. 6 Натисніть на гифку в галереї, щоб збільшити її. Коли гифка збільшиться, зліва від неї з'явиться кнопка «Назад», а праворуч - кнопка «Надіслати» (у вигляді текстового хмари).
    • Натисніть на кнопку «Назад», щоб повернутися до списку гифок.
  7. 7 Натисніть на кнопку відправки (текстове хмара). Вона знаходиться в правому нижньому кутку збільшеною гифки. Після цього гифка з'явиться в поле чату і буде готова до відправки.
  8. 8 Введіть повідомлення. Якщо ви хочете відправити разом з ДІФКУ і повідомлення, введіть його в текстове поле.
  9. 9 Натисніть на текстове хмара праворуч від поля для введення повідомлення, щоб відправити гифку. Після цього контакт, з яким ви листувалися, зможе побачити гифку.

Метод 3 з 3: Відправлення вірусних відео і мемів

  1. 1 Відкрийте додаток Kik, після чого натисніть на ім'я контакту на головному екрані. Меми - це популярні зображення (найчастіше зі знаменитостями) зі смішним або дотепним слоганом. Вірусні відео - це смішні, сумні або неприємні відео, якими користувачі часто діляться в соціальних мережах. Для відправки мема або вірусного відео необхідно натиснути на ім'я контакту, щоб відкрити чат.
    • Хоча в додатку ця функція і називається «Вірусні відео», її можна використовувати для пошуку публічних відео, якими ви хочете поділитися з іншими користувачами.
  2. 2 Натисніть на «+» ліворуч від текстового рядка. Під чатом з'явиться панель піктограм, а під ним буде знаходитися галерея ваших фотографій.
  3. 3 Натисніть на іконку квадрата з шести точок. Це остання іконка на панелі піктограм.
  4. 4 Виберіть розділ «Вірусні відео», щоб відправити популярне відео з інтернету. Коли ви потрапите на сторінку вірусних відео, введіть в рядок пошуку ключове слово, щоб знайти конкретне відео, або перегорніть список, щоб виявити щось нове.
    • Коли знайдете відео для відправки, натисніть на нього, щоб додати це відео в чат.
  5. 5 Натисніть на квадрат з шести точок і виберіть «Меми», якщо хочете вставити текст в смішне зображення. Тут можна вибрати фото з галереї (меню пошуку немає) і вставити в нього свій текст.
    • Прокрутіть галерею, щоб знайти потрібне зображення, а потім натисніть на нього, щоб відобразити зображення в повному розмірі.
    • Щоб додати текст, натисніть на область, на якій написано «Натисніть, щоб додати текст». Коли закінчите друкувати, натисніть «Готово».
    • Щоб поділитися своїм мемом з чатом, натисніть на «⋮» або «...» і виберіть «Поділитися».
  6. 6 Введіть текст, який ви відправите разом зі своїм відео або мемом. Вкладення майже готове до відправки. Якщо ви хочете відправити повідомлення, натисніть на поле «Ввести повідомлення» і напишіть щось.
  7. 7 Натисніть на текстове хмара, щоб відправити своє відео або мем. Відео або мем з'являться в оці чату.
    • На відміну від анімованої гифки, яка відтворюється автоматично, а потім просто повторюється, одержувач повинен натиснути на відео, щоб відтворити його.

Поради

  • У старих версіях Kik гифки відображаються як відео. Це означає, що на них необхідно натиснути, щоб відтворити.
  • Будьте обережні, коли будете натискати на посилання, якими з вами поділилися користувачі, яких ви не знаєте або яким не довіряєте.