Збийте когось одним ударом

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как вырубить с одного удара / Куда и как бить в драке
Відеоролик: Как вырубить с одного удара / Куда и как бить в драке

Зміст

У таких ситуаціях, як бокс, ММА та самозахист, коли вашою метою може бути якнайшвидше збити суперника. У таких ситуаціях це може бути найшвидший спосіб закінчити бій. Загалом, людину вибивають, коли її голова відкидається вбік; це призводить до того, що мозок контактує з черепом, викликаючи затемнення. Будь то для самозахисту чи перемоги в поєдинку - ось кілька перевірених методів, щоб вибити суперника одним ударом.

Крок

Спосіб 1 з 4: Нанесіть удар по скронях

  1. Переконайтесь, що ви знаходитесь у бажаному положенні. Поставте ліву ногу перед собою, а праву трохи назад для правильного положення правого маху. Коліна повинні бути злегка зігнуті.
  2. Спробуйте розслабити своє тіло. У міру посилення імпульсу переконайтеся, що ваше тіло залишається розслабленим. Це збільшує вашу динамічність та силу вашого проведення.
  3. Зосередьтеся на сні. Храм - це місце збоку від обличчя, між лінією волосся та бровами, на рівні очей. Якщо сон вдарений точно, цей удар призведе до примусового удару мозку до стінки черепа, що призведе до затемнення.
  4. Стисніть кулак і вибийте. Іноді легше вдарити когось долонею, але кулак у цьому випадку точніший. Вдарити силою боком чийсь обличчя вкрай складно долонею.
  5. Використовуйте стегна, щоб генерувати силу, а не лише руки. Покладіть більше сили в свої махи, скручуючи стегна, рухаючись до цілі. Якщо ви хочете покласти більше сили на свої гойдалки, обов’язково використовуйте стегна та руки.

Спосіб 2 з 4: Нанесення удару рукою на щелепу

  1. Виставити ліву ногу вперед. Якщо ви збираєтеся вдарити правою рукою, поставте ліву ногу перед іншою ногою. Тримайте коліно злегка зігнутим, а ліву ногу трохи назад. Відчуйте, як ваше тіло злегка підстрибує в такому положенні.
  2. Вправляйтеся в скручуванні з талії. Підтягніть правий лікоть до тіла зі стиснутим кулаком, ніби збираєтеся вдарити кулаком. Ваше тіло повинно бути повернуто вправо. Потім поверніть верхню частину тіла у бік вашого опонента. Це надає вашому сервісу більшої потужності.
  3. Знайдіть можливість для страйку. Щоб нанести удар нокаутом, вам потрібно добре встигнути. Зачекайте, поки ваш суперник розмахнеться або послабить свою оборону, перш ніж битись.
    • Якщо ви ухилитеся від удару опонента, його щелепа буде звисати в повітрі, а плече буде звернене вниз, тому легше буде вдарити його.
  4. Підтягніть тіло. Безпосередньо перед тим, як вибиватись, поверніть своє тіло. Не забувайте продовжувати дихати. Це тримає ваше тіло зосередженим, а м’язи напружуються для збільшення сили. Це також зберігає спокій і допомагає у протистоянні, яке триває довше.
  5. Наведіть на щелепу або центр підборіддя. Попадання опонента в щелепу або підборіддя збільшує ймовірність нокауту. Є два способи вдарити щелепу:
    • Апперкот. Удар, спрямований у щелепу, піднімаючи кулак прямо вгору, максимально обмежуючи будь-які рухи вбік. Намір полягає в тому, щоб голова опонента переверталася вгору і назад.
    • Побічний шматочок. Удар, спрямований у щелепу, кулаком виступаючи збоку. Намір полягає в тому, щоб голова вашого опонента перекинулася вбік, що призведе до затемнення.
  6. Використовуйте стегна, щоб генерувати силу, а не лише руки. Пам’ятайте, ви можете генерувати більше сили, обертаючи стегнами, одночасно атакуючи ціль. Бейсболісти також використовують цю стратегію, щоб генерувати більше сили при ударі.
  7. Не забувайте рухатися рукою. Ваша мета - вразити щелепу опонента знизу або збоку. Виконуючи бічне сканування, переконайтеся, що діапазон ваших рухів злегка зігнутий. Траєкторія вашого пальця повинна бути більше круговою, ніж лінійною.

Метод 3 з 4: Удар, щоб когось нокаутувати

  1. Встаньте у твердому положенні. Розставте ноги на ширині плечей і міцно посадіть їх на землю.
  2. Захистіть своє обличчя. Зігніть лікті, а лікті тримайте зафіксованими. Потім підніміть кулаки так, щоб вони захищали ваше обличчя.
  3. Підніміть ногу. Махніть правою ногою вгору і націліться на обличчя суперника, трохи нижче щелепи.
  4. Ви можете очікувати, що ваш суперник відтягне голову назад і стане неврівноваженим. Будьте обережні, оскільки це може призвести до того, що ваш опонент втратить свідомість.

Спосіб 4 з 4: Використання горлового стібка

  1. Будьте попереджені: жало в горлі може серйозно когось поранити. Цей метод може серйозно пошкодити трахею людини. Використовуйте його лише тоді, коли ситуація відчайдушна і ваше життя загрожує.
  2. Встаньте в потрібне положення. Ви можете вказівним і середнім пальцями вдарити суперника по горлу. Щоб пальці були в правильному положенні, зробіть вказівний і середній пальці знак миру. Потім ви розміщуєте ці пальці так, щоб вони торкалися один одного. Тепер затягніть пальці і готуйтеся колоти ними.
  3. Дотягніть пальцем до горла агресора. Більш конкретно, вм’ятина, розташована між лівою та правою ключицею біля основи шиї.
  4. Пальцями вдарити по горлу агресора. Просуньте пальці вперед до горла суперника. Це штовхає глотку агресора всередину, блокуючи дихання.

Поради

  • Якщо ви опинилися в ситуації, коли втекти вже неможливо, спробуйте вибитися в середині речення, або коли вони цього найменше очікують.
  • Завжди будьте готові протистояти і стежте за захистом, якщо суперник намагається атакувати першим.
  • Залишайтеся зосередженими на супернику. Якщо ви не будете стежити за суперником, вони будуть вас бити.
  • Сильний удар променевого нерва на передпліччя може перевантажити руховий центр головного мозку, спричинивши дезорієнтацію або навіть непритомність і дозволивши врятуватися.
  • Якщо вам доводиться вдарити першим, зверніть увагу на їхні очі і вдаріть, коли вони моргають. Це може дати вам лише перевагу, необхідну для швидкого закінчення бою.
  • Переконайтесь, що ви правильно завдали удару по скроні, бо якщо ви зробите це неправильно, це може бути смертельним!
  • Дізнайтеся про механіку свого тіла та гойдалки. Це допомагає розвинути набагато більше сили!
  • Завжди використовуйте комбінації для своїх атак.
  • Якщо ваш опонент піде, залиште його в спокої і негайно залиште це місце.
  • Удар в горло дуже небезпечний і болючий; використовуйте це лише у ситуаціях життя / смерті. Будьте готові нести відповідальність за свої дії.

Попередження

  • Імпульсом удару є відверта фізика. Йдеться про співвідношення між масою та швидкістю. Якщо у вас недостатньо маси, компенсуйте це зі швидкістю. Звичайно, мати обидва - теж дуже приємно.
  • Боріться лише тоді, коли у вас немає вибору.
  • Використовуйте метод 3 лише в тому випадку, якщо ви фізично не можете зробити нічого іншого. Потрібно мало фізичної сили.
  • Майте на увазі, що ви зіткнетеся з наслідками своїх дій, якими б вони не були.
  • Робіть це лише в тому випадку, якщо іншого виходу немає.