Повторно активуйте Instagram

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
Как Активировать WINDOWS 10 В 2022 | Активация Windows 10
Відеоролик: Как Активировать WINDOWS 10 В 2022 | Активация Windows 10

Зміст

У цій статті ви можете дізнатись, як відновити свій обліковий запис Instagram після його тимчасової деактивації. Ви також можете прочитати, як подати скаргу, якщо ваш обліковий запис деактивовано, не бажаючи цього. Якщо ваш обліковий запис було видалено, все, що ви можете зробити, - це створити новий.

Крок

Спосіб 1 з 3: Повторно активуйте свій рахунок

  1. Спочатку перевірте, чи ваш обліковий запис деактивовано досить довго. Якщо ви деактивували свій рахунок, Instagram зазвичай займає кілька годин, щоб завершити процес. Тим часом ви не можете повторно активувати свій рахунок.
    • Якщо ваш обліковий запис був неактивним більше доби, ви зможете без проблем ввійти знову.
  2. Майте на увазі, що ви не можете повторно активувати видалений обліковий запис. Якщо ви вирішите видалити свій обліковий запис в Instagram, ви не зможете відновити його після видалення.
  3. Відкрийте Instagram. Торкніться значка Instagram на своєму телефоні. Піктограма програми має форму барвистої камери.
  4. Введіть своє ім’я користувача, електронну адресу або номер телефону. Для цього використовуйте верхнє поле. Ви можете ввести будь-яку з вищезазначених деталей, якщо вони пов’язані з обліковим записом, який ви бажаєте відновити.
    • Залежно від екрану, який завантажує Instagram, спочатку потрібно натиснути кнопку Вхід або посилання, перш ніж ви побачите сторінку входу.
  5. Введіть ваш пароль. Для цього використовуйте текстове поле "Пароль".
    • Якщо ви забули свій пароль, вам доведеться скинути його.
  6. Натисніть логін. Цю кнопку можна знайти внизу екрана. Якщо ви ввели правильні дані для входу, ви можете увійти в Instagram таким чином і повторно активувати свій рахунок.
  7. Дотримуйтесь інструкцій на екрані. Залежно від того, як довго ваш обліковий запис було деактивовано, можливо, вам доведеться знову прийняти умови використання або підтвердити свій номер телефону, перш ніж ви зможете отримати доступ до свого облікового запису.
    • Ви можете повторно активувати його, увійшовши знову до свого облікового запису. Тому, увійшовши, вам не потрібно робити що-небудь ще, щоб відновити свій рахунок.

Спосіб 2 із 3: Подайте скаргу, якщо ваш рахунок деактивовано

  1. Перевірте, чи дійсно ваш рахунок деактивовано. Відкрийте Instagram і спробуйте увійти, ввівши правильну інформацію. Якщо ви бачите таке повідомлення: "Ваш рахунок деактивовано" (або щось подібне) після натискання логін Instagram деактивував ваш акаунт за порушення Умов використання.
    • Якщо ви отримуєте лише повідомлення про помилку (наприклад: "Неправильний пароль або ім'я користувача"), Instagram не деактивував ваш обліковий запис. Потім спробуйте вирішити проблему за допомогою Усунення несправностей при вході в систему.
  2. Відкрийте форму запиту в Instagram. Перейдіть на сторінку https://help.instagram.com/contact/606967319425038 у веб-браузері свого комп’ютера. Ви можете використовувати цю форму, щоб попросити Instagram дозволу відновити доступ до свого облікового запису.
  3. Введіть ім'я. У поле «Повне ім’я» майже вгорі сторінки введіть ім’я та прізвище, яке ви зареєстрували у своєму обліковому записі Instagram.
  4. Введіть своє ім'я користувача. У полі "Ваше ім'я користувача" введіть своє ім'я користувача Instagram.
  5. Введіть адресу електронної пошти та номер телефону. Скористайтеся полем "Ваша електронна адреса" та полем "Ваш номер телефону".
  6. Подайте свій запит. В останнє поле на сторінці введіть коротке повідомлення, що пояснює, чому ви вважаєте, що ваш рахунок не повинен бути деактивований. Під час написання запиту пам’ятайте про такі вказівки:
    • Поясніть, що ваш обліковий запис деактивовано, і ви вважаєте помилку.
    • Не намагайтеся просити вибачення, тому що це створить враження, що ви самі щось зробили не так.
    • Підтримуйте доброзичливий тон голосу та уникайте різких і неввічливих висловлювань.
    • Закрийте свій запит від щирого серця "Дякую!"
  7. натисніть на Надіслати. Це синя кнопка внизу сторінки. Ось як ви надсилаєте свій запит в Instagram; якщо Instagram вирішить повторно активувати ваш рахунок, ви отримаєте повідомлення, а потім зможете знову увійти у свій обліковий запис.
    • Поки Instagram ще не прийняв рішення, ви можете повторювати процес запиту кілька разів на день.

Метод 3 із 3: Вирішення проблем із входом

  1. Спробуйте увійти, ввівши електронну адресу або номер телефону. Якщо ви не можете увійти за допомогою свого імені користувача, спробуйте спочатку використати свою адресу електронної пошти або номер телефону.
    • Якщо ви зазвичай використовуєте свою електронну адресу або номер телефону для входу, можливо, ви захочете спробувати з вашим іменем користувача.
    • Ви повинні ввести правильний пароль, незалежно від того, які інші дані ви використовуєте для входу.
  2. Скинути пароль. Якщо ви точно не пам’ятаєте свій пароль в Instagram, ви можете скинути його зі свого смартфона або комп’ютера.
  3. Вимкніть Wi-Fi на телефоні під час входу. Проблемою можуть бути не ваші облікові дані, а сам додаток Instagram. У цьому випадку іноді можна вирішити проблеми з входом, використовуючи Інтернет-дані телефону замість з’єднання Wi-Fi.
  4. Спробуйте увійти з іншого браузера або з іншого пристрою. У вашому телефоні чи на комп’ютері може зберігатися деяка інформація, яка блокує доступ до вашого облікового запису. Якщо так, спробуйте з іншого телефону чи комп’ютера, або через інший браузер; часто це працює так.
  5. Видаліть та переінсталюйте програму Instagram. Іноді ви можете вирішити проблеми з входом, спричинені програмою, перевстановивши програму.
    • Якщо ваш додаток Instagram застарілий, його перевстановлення також дозволить негайно завантажити останню версію.
  6. Перевірте, чи не порушили Ви Умови використання Instagram. Якщо ви отримали повідомлення про те, що ваш акаунт не існує, Instagram, можливо, видалив ваш акаунт через порушення Умов використання.
    • Поширені порушення включають розміщення оголених фотографій, знущання над іншими користувачами, рекламу шкідливих продуктів та шахрайство.
    • Якщо ви порушите умови використання, велика ймовірність того, що Instagram деактивує або видалить ваш обліковий запис без попереднього повідомлення.

Поради

  • Іноді в Instagram розвивається вірус, який може перешкодити вам увійти у свій обліковий запис, навіть якщо ви введете правильну інформацію. Ось чому вам не доведеться панікувати, якщо ви не отримаєте доступ до свого облікового запису відразу. Зачекайте день, а потім спробуйте ще раз.
  • Якщо ви використовуєте сервіс, який має доступ до API Instagram (наприклад, додаток, який публікує від вашого імені, сервіс, який повідомляє, хто перестав слідкувати за вами тощо), ви майже завжди можете бути впевнені, що ваш акаунт буде деактивовано.
  • Створіть резервну копію своїх фотографій в Instagram, щоб не втратити їх, якщо ваш обліковий запис буде видалено.

Попередження

  • Якщо ви порушите умови використання, Instagram може назавжди видалити ваш обліковий запис без попередження.