Перенесіть музику з iPhone на комп’ютер

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
[Огляд №62] Android-x86: ваш ком’пютер зробивсь мобілою!
Відеоролик: [Огляд №62] Android-x86: ваш ком’пютер зробивсь мобілою!

Зміст

Ця wikiHow вчить вас переносити музику, придбану з вашого iPhone, на ваш комп’ютер за допомогою iTunes, і як повторно завантажувати раніше придбану музику на ваш комп’ютер.

Крок

Спосіб 1 з 2: Передача музики

  1. Переконайтеся, що ви придбали музику, яку хочете передати. Щоб перенести музику з iPhone на жорсткий диск комп’ютера, потрібно повністю завантажити відповідну музику до бібліотеки iTunes на телефоні.
  2. Підключіть iPhone до комп’ютера. Підключіть один кінець зарядного кабелю iPhone до iPhone, а другий кінець (кінець USB) - до комп'ютера.
    • Якщо ви використовуєте зарядний пристрій iPhone 7 (або раніше) з Mac, можливо, вам доведеться придбати зарядний кабель USB-C, щоб підключити його до комп’ютера.
  3. Відкрийте iTunes. Значок цього додатку нагадує різнокольорову музичну ноту з білим тлом. Вікно iTunes має з’явитися через кілька секунд.
    • Коли буде запропоновано оновити iTunes, клацніть на Завантажити і дочекайтеся оновлення iTunes. Перш ніж продовжувати, потрібно перезавантажити комп’ютер.
  4. натисніть на Архів. У верхньому лівому куті вікна iTunes (Windows) або верхньої панелі меню екрана (Mac).
  5. Виберіть Побутова техніка. Цей параметр знаходиться внизу спадного меню нижче Архів.
  6. натисніть на Передайте покупки з iPhone [Ім'я]. Замість "[Ім'я]" ви бачите назву свого iPhone. Натиснувши цю опцію, музика почне передаватися на ваш комп’ютер.
  7. Зачекайте, поки придбана музика закінчить передачу. Залежно від кількості музики, яку потрібно передати, це може зайняти від кількох секунд до декількох хвилин.
  8. натисніть на Нещодавно додані. Це вкладка в лівій частині вікна iTunes. Натиснувши це, відкриється список нещодавно доданої музики.
  9. Знайдіть придбану музику, яку хочете зберегти. Можливо, вам доведеться прокручувати вгору та вниз, щоб знайти музику, яку ви хочете завантажити на свій комп’ютер.
  10. Клацніть на Завантажити Відкрийте iTunes. Значок цього додатку нагадує різнокольорову музичну ноту з білим тлом. Якщо ви випадково видалили музику iTunes зі свого iPhone або iTunes, ви можете завантажити її ще раз, якщо ви ввійшли в обліковий запис, за допомогою якого придбали музику.
  11. Переконайтеся, що ви ввійшли до правильного облікового запису. натисніть на Рахунок у верхній частині екрана iTunes (Windows) або у верхній частині екрана, а потім перевірте свій обліковий запис, де ви ввійшли. Він повинен бути таким самим, як і на вашому iPhone.
    • Якщо обліковий запис неправильний, натисніть Вийтипотім натисніть Увійдіть і введіть свою електронну адресу та пароль Apple ID.
    • Якщо ви не ввійшли в систему, натисніть Увійдіть і введіть свою електронну адресу та пароль Apple ID.
  12. Клацніть ще раз Рахунок. З'явиться меню вибору.
  13. натисніть на Придбано. Унизу меню вибору. Це призведе до переходу на вкладку iTunes Store.
  14. Клацніть на Музика вкладку. Цей параметр знаходиться у верхньому правому куті вікна вашого iTunes.
  15. Клацніть на Не в моїй бібліотеці вкладку. Ви можете знайти це у верхній частині сторінки iTunes. Натиснувши на це, ви побачите список усіх придбаних пісень, яких більше немає у вашій бібліотеці iTunes.
  16. Клацніть на Завантажити Зображення з назвою Iphoneappstoredownloadbutton.png’ src=. У верхньому правому куті пісні або альбому, який потрібно повторно завантажити. Це завантажить пісню або альбом назад на ваш комп’ютер.
    • Ви можете знайти музику на своєму комп’ютері, вибравши пісню на Архів клацання, а потім Показати у Провіднику Windows (Windows) або Показати у Finder (Мак).