Як бити по м'ячу, як Кріштіану Роналду

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 21 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как бить, как Криштиано Роналдо/How to kick like Cristiano Ronaldo
Відеоролик: Как бить, как Криштиано Роналдо/How to kick like Cristiano Ronaldo

Зміст

CR7 - один з найбільших футболістів всіх часів. Крім його вміння грати в команді, божевільною техніки ведення м'яча і стратегічної кмітливості на поле, один з найбільш примітних моментів гри Роналду - це його удар, який він називає "knuckleball". Вивчивши цю техніку, ви зможете поповнити свій арсенал ударом Роналду. Щоб дізнатися більше, приступите до кроку 1.

кроки

Метод 1 з 2: Як робити штрафний удар

Кріштіану Роналду відомий своїми штрафними ударами і їх характерним стилем, коли м'яч летить, немов ракета.Щоб повторити штрафний удар Кріштіану Роналду, вам знадобиться навчитися при ударі закручувати м'яч дуже мало, змушуючи його різко летіти вниз, в той же час направляючи його точно в ціль з неймовірною швидкістю, через яку буде важко захистити ворота.

  1. 1 Поставте м'яч так, щоб клапан дивився на вас. Коли Роналду робить штрафний удар, він завжди стає на одну лінію з м'ячем, щоб нога вдарила по клапану. Важко дізнатися, чи дійсно впливає цей удар по клапану на траєкторію м'яча, або це всього-на-всього марновірство, але можна спробувати.
  2. 2 Зробіть кілька кроків назад вправо. Роналду зазвичай відходить на 3-5 кроків назад перед штрафним ударом. Потім він стає, опустивши руки прямо і поставивши ноги дуже широко, ширше плечей. Наближаючись до м'яча, він робить кілька невиразних кроків, які зазвичай збивають з пантелику захисників і голкіпера, і вони кидаються в сторони, так як не знають, коли саме Роналду вдарить по м'ячу.
  3. 3 Поставте ногу, якої не будете робити удар, і відхиліться тому, щоб стати під кутом, необхідним для того, щоб м'яч полетів дугою вгору.
    • При його штрафних ударах м'яч, як правило, дуже швидко злітає вгору, як ніби вибухає у ноги. Це відбувається через швидке нахилу назад прямо перед ударом. Якщо це зробити правильно, м'яч не буде обертатися, а злетить вгору дугою і швидко спрямується вниз, або полетить зигзагом, в залежності від сили удару.
  4. 4 Вдарте м'яч по центру підйомом ноги - тією частиною, де проходить кістка від великого пальця ноги до рівня щиколотки. Цільтеся потрапити в клапан м'яча, який ви направили на себе на початку.
    • Щоб запустити м'яч з ефектом ракети, вам необхідно запустити некрутящійся м'яч. Намагайтеся якомога рівніше потрапити в центр м'яча, що не закручуючи його ногою.
  5. 5 Направте м'яч ногою. Це найважливіша частина удару. Захопивши м'яч ногою, направте його туди, куди хочете, щоб він полетів, відриваючи стоїть ногу від землі. Тримайте коліно ноги, що б'є прямо вгору, а не в сторону, як при традиційному ударі.
    • Після того як ви доторкнулися до м'яча, уявіть, що ви хочете дістати коліном до підборіддя. Якщо все виконати правильно, нога, якою ви зробили удар, повинна опуститися на землю першої. Тепер відступите і споглядайте свій удар, який може принести непередбачуваний успіх.

Метод 2 з 2: Передача і ведення м'яча

Одне з приголомшливих якостей гри Роналду - це його властивість створювати і ділитися можливостями для своєї команди, підшукуючи кращі моменти для того, щоб вона забила гол. Іншими словами, його навички в довгих передачах і кутових ударах. Він також може переміщатися по всьому полю, граючи зліва, справа або прямо в центрі атаки. Його вміння блискуче і рівноцінно володіти обома ногами робить його одним з найбільших гравців усіх часів.


  1. 1 Візьміть м'яч «у коробку». На відміну від Бекхема, відомого своїми довгими, елегантними, дугоподібними, воістину англійськими передачами, Роналду робить швидше невеликі паси в баскетболі за спиною. Він заводить м'яч глибоко на територію суперника, потім підносить його в повітря через поле до гравців своєї команди, які підготувалися зловити його головою або забити в ворота.
    • Незважаючи на те, що Роналду часто грає на лівій половині поля, він змінює своє положення в залежності від обставин в грі і може піти в центр, щоб прийняти передачу.
  2. 2 Підкиньте м'яч вгору до гравця, якому ви хочете зробити передачу. Для того щоб передати м'яч в стилі Роналду, вдарте м'яч прямою ногою, поставивши другу далеко позаду за м'ячем. Зовсім німого піднесіть ногу, яка супроводжує м'яч після удару, надаючи можливість гравцеві своєї команди зловити його головою.
  3. 3 Тренуйтеся робити подачі обома ногами. Одне з найкрутіших якостей Роналду - то, що, здається, він однаково добре володіє обома ногами. Його передачі лівою ногою такі ж точні, як і правою.Тренуйте свою недомінантний ногу, виконуючи вправи на ведення м'яча обома ногами і роблячи якомога більше ударів по воротах неосновної ногою. Затреніровуйте основну техніку, поки обидві ноги не будуть однаково сильні, навіть якщо вам незручно використовувати неосновну ногу.
  4. 4 Контролюйте м'яч, використовуючи обманні фінти. Спритне маневрування Роналду дозволяє йому вчасно робити передачі, роблячи його гру непередбачуваною і захоплюючою. Якщо ви хочете вміти завести м'яч настільки далеко на половину суперника, вам знадобиться вміти ухилятися від захисників і заганяти їх до смерті.
    • Тренуйтеся виконувати обманні маневри, щоб імітувати ведення м'яча Роналду. Також пробуйте і тренуйтеся виконувати його характерний пас "рабона".
  5. 5 Спробуйте зробити фінт "dooky". Ведіть м'яч на захисника. Коли відстань між вами буде в 3 секунди, дуже швидко перейдіть м'яч однією ногою. Швидко відійдіть назад тією ж ногою.

Поради

  • Перш ніж пробувати це робити перед своїм тренером, потренуйтеся.
  • Практика веде до досконалості.
  • Робіть фізичні вправи і пробіжку, це допоможе.
  • Зупиняйтеся в середині удару.