Як бути популярною дівчинкою

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СТАТЬ САМОЙ ПОПУЛЯРНОЙ в ШКОЛЕ 👸🏼 лайфхаки для девушек
Відеоролик: КАК СТАТЬ САМОЙ ПОПУЛЯРНОЙ в ШКОЛЕ 👸🏼 лайфхаки для девушек

Зміст

Якщо у вас багато друзів, то, швидше за все, ви відчуваєте необхідну підтримку. Крім того, хороший друг здатний підняти настрій і може допомогти впоратися зі стресом. Якщо ви хочете бути популярною дівчинкою, докладете всіх зусиль, щоб стати привабливою особистістю, з якою приємно мати справу. Ви також можете отримати визнання багатьох, якщо запишіться в гуртки і клуби, де зможете займатися різними видами діяльності. Якщо ви докладете зусиль і будете вести активне соціальне життя, ви станете популярною дівчинкою.

кроки

Частина 1 з 4: Беріть участь в житті школи

  1. 1 Стати членом клубу або гуртка. Якщо ви хочете стати найпопулярнішою дівчиною, ви повинні бути на виду. Якщо ви станете членом клубу, ви зможете підвищити свій статус. Крім того, ви зможете познайомитися з новими людьми. Можливо, хтось із них стане вашим другом. Це допоможе вам утвердитися в шкільному колективі.
    • Ставши членом клубу, ви познайомитеся з людьми, які поділяють ваші інтереси. Якщо вас, наприклад, приваблює журналістика, то станьте членом шкільного клубу журналістики.
    • Якщо вас цікавить тільки популярність, то поспостерігайте, в яких клубах складаються популярні хлопчики і дівчатка. Якщо найпопулярніші дівчини в школі є членами дискусійного клубу, це може бути відмінним місцем зустрічей популярних дітей.
  2. 2 Займайтеся спортом. У багатьох школах, популярні дівчинки займаються спортом. Ви зможете познайомитися з популярними учнями, якщо приєднаєтеся до спортивної команді. Якщо ви досягнете успіху в спорті, ви теж станете популярною особистістю.
    • Якщо ви не сильні в обраному виді спорту, вам допоможуть тренування. Якщо ви, наприклад, хочете приєднатися до баскетбольної команді, ви можете тренуватися в місцевому парку, закидати м'яч в кільце.
    • Щоб стати членом спортивного клубу, швидше за все, необхідно бути в хорошій спортивній формі. Ідіть до своєї мети поступово, не перестарайтеся. Почніть з невеликих тренувань і поступово збільшуйте навантаження.
    • Не турбуйтеся, якщо вас не взяли в шкільну спортивну команду. Ви зможете спробувати в наступному році.
  3. 3 Приймайте участь в шкільних виборах. Вибирають у вашій школі або в класі президента або старосту? Якщо так, то ви можете брати участь в таких виборах. На початку року, коли проводяться вибори, докладіть максимум зусиль, щоб отримати бажану посаду.
    • Вивчіть правила шкільної ради. Вам, можливо, доведеться отримати певну кількість підписів. Крім того, швидше за все, від вас буде потрібно подати заявку до певної дати.
    • Придумайте гасло своєї передвиборної компанії, а також намалюйте плакати, які ви зможете розвісити по всій школі.
    • Складіть передвиборну промову, з якої інші зможуть дізнатися, чим ви збираєтеся займатися в ролі президента школи або старости класу.
  4. 4 Приймайте участь в шкільних заходах. Якщо ви хочете стати популярною, ви повинні відвідувати шкільні заходи, оскільки це прекрасна можливість спілкуватися з людьми. Відвідуйте шкільні заходи, в яких беруть участь популярні молоді люди. Чи не пропускайте дискотеки, спортивні заходи і вечірки.
    • Якщо ви сором'язливі по натурі, запросіть своїх друзів відвідати шкільний захід разом з вами. Однак не обмежуйтеся тільки спілкуванням зі своїми друзями. Знайомтеся з новими людьми, розширюйте своє коло спілкування. Це допоможе вам завоювати популярність.
    • Не соромтесь. Можливо, вас лякає навіть думка про знайомство з новими людьми, проте, на подібних заходах завести бесіду набагато легше. Це особливо стосується спортивних заходів, де вас може об'єднувати те, що ви вболіваєте за одну команду.

Частина 2 з 4: Заведіть нових друзів

  1. 1 Поставте перед собою мету. Це може здатися дивним, але постановка мети може допомогти вам завести нових друзів. Ця порада особливо актуальне, якщо ви за вдачею сором'язливі. Ставте невеликі цілі, які дозволять вам поступово «вийти зі своєї оболонки» і підвищити свою популярність.
    • Перш за все, ставте перед собою невеликі цілі. Наприклад, ви можете поставити перед собою мету заводити невелику бесіду з хлопчиком або дівчинкою перед уроками кожен понеділок, середу і п'ятницю.
    • Як тільки ви почнете відчувати себе більш комфортно в спілкуванні з іншими людьми, ви можете поставити перед собою велику мету. Наприклад, ви можете поставити мету відвідати вечірку з нагоди дня народження, на яку вас запросили, і спробувати поговорити, по крайней мере, з трьома новими людьми.
    • Якщо ви зможете домогтися поставлених цілей, з часом ви будете почувати себе більш вільно, спілкуючись з людьми. Завдяки цьому ви зможете познайомитися з новими людьми, які можуть стати вашими друзями.
  2. 2 Запросіть вашого нового знайомого або знайому зайнятися чимось разом. Якщо ви хочете, щоб у вас було багато друзів, ваше спілкування не повинно обмежуватися тільки межами класної кімнати. Познайомившись з кимось в школі, ви можете запросити вашого нового знайомого провести час разом з вами. Наприклад, ви можете разом сходити в кіно або попити кави. Крім того, ви можете весело провести час в компанії нових друзів, наприклад, разом пройтися по магазинах.
    • Запропонуйте дівчинці, яка користується популярністю в класі, провести час разом, якщо у вас вже склалися досить близькі відносини. Якщо у вас хороші стосунки з кимось з однокласників, то, швидше за все, ви можете запропонувати цій людині провести час разом.
  3. 3 Не приймайте відмову на власний рахунок. Багато людей не поспішають заводити друзів, так як бояться бути відкинутими. Проте, відмовити можуть кожному. Однак якщо людина відмовилася сходити з вами в кінотеатр в п'ятницю, це зовсім не означає, що він не зацікавлений у вашій дружбі.
    • У кожної людини багато обов'язків.Якщо дівчинка, яка користується популярністю, відмовляється від вашого запрошення, наприклад, випити разом чашечку кави, можливо, вона зайнята. Не варто через відмову знову ховатися в свою шкаралупу.
    • Пам'ятайте про те, що ви можете багато чого не знати про людину. У нього дійсного може бути багато обов'язків або серйозних проблем. Якщо вам відмовили, то, можливо, ця людина дуже зайнятий або сором'язливий.
    • Поставтеся до цього як до невеликої невдачі. Можна спробувати ще раз запросити людину через кілька тижнів, якщо перший раз він відмовив вам.
  4. 4 Беріть активну участь в соціальних мережах. Це допоможе вам стати популярною, особливо якщо ви учениця середньої школи. Багато підлітків зареєстровані в таких соціальних мережах, як Facebook, Instagram і Twitter. Завдяки цьому вони можуть спілкуватися зі своїми друзями і запрошувати їх на спільні заходи.
    • Дізнайтеся, в яких соціальних мережах зареєстровані учні вашої школи. Якщо популярні дівчинки користуються мобільним додатком обміну повідомленнями Snapchat, ви можете теж створити свій обліковий запис. Поговоріть з батьками, перш ніж реєструватися в тій чи іншій соціальній мережі. Дізнайтеся їхню думку про це.
    • Зосередьтеся на спілкуванні онлайн. Люди, як правило, краще реагують на особисті повідомлення, ніж на розпливчасті поновлення статусу. Привітайте дівчинку, яка користується популярністю у вашій школі, з перемогою в конкурсі або в іншому важливому заході.
    • Пам'ятайте, віртуальні друзі не можуть замінити реальних друзів. У той час як спілкування в інтернеті може зміцнити існуючі відносини, уникайте спілкування з незнайомими людьми. Мало того, що це не вплине на вашу популярність, це також може бути небезпечно.
  5. 5 Ставтеся до друзів так, як хочете, щоб вони ставилися до вас. Якщо ви хочете мати більше друзів, то ви повинні дотримати свого слова. Не забувайте «золоте правило», коли намагаєтеся побудувати нові дружні стосунки. Нас більше привертають добрі і ввічливі люди. Ставтеся до інших так, як хочете, щоб вони ставилися до вас.

Частина 3 з 4: Майте правильне ставлення

  1. 1 Створіть новий імідж. Звичайно, зовнішній вигляд - це не єдине, що може зробити вас популярною. Якщо ви хочете бути популярною, вам не обійтися без впевненості в собі. Зробіть нову зачіску і макіяж, поміняйте гардероб. Завдяки цьому ви будете відчувати себе більш впевнено. Ви зможете показати себе з кращого боку, що допоможе вам знайти нових друзів і стати більш популярною.
    • Носіть одяг, яка вам подобається. Якщо ви носите одяг, який не викликає у вас приємних емоцій, ви навряд чи будете відчувати себе впевнено в ній. Крім того, у вас не буде бажання спілкуватися з іншими людьми. Якщо вам не подобається носити лосини, не слід цього робити тільки тому, що це модно. Якщо дівчинки, які користуються популярністю, носять черевики, і ви теж в захваті від своїх чорних черевиків на шнурівці, ви можете слідувати моді.
    • Можливо, ви захочете зробити нову зачіску і макіяж. Ви можете відвідати місцевий салон краси і попросити стиліста підібрати вам зачіску і макіяж. Завдяки цьому ви будете відчувати себе більш впевнено і зможете стати популярною.
  2. 2 Посміхайтеся. Незважаючи на те, що посмішка незначно змінить ваш образ, ви все ж будете виглядати більш позитивно і доступно. Якщо ви будете посміхатися, ви зможете завоювати більше друзів і стати більш популярною. Потренуйтеся посміхатися перед дзеркалом, щоб підібрати таку посмішку, з якою ви виглядали б найкраще. Йдучи по коридору школи, посміхайтеся повз йде учням.
    • Коли ви спілкуєтеся з людиною, не забувайте посміхатися під час розмови.
    • Посміхайтеся, коли по шляху зустрічаєтеся очима з іншими людьми.
    • При знайомстві з новими людьми, посміхайтеся під час рукостискання.
  3. 3 Будьте доброзичливою. Якщо ви доброзичливий чоловік, люди будуть тягнутися до вас. Завдяки цьому у вас буде багато друзів, і ви станете популярною.Працюйте над тим, щоб стати більш дружелюбною, і ви неодмінно завоюєте популярність у вашій школі.
    • Покажіть людині, що ви раді бачити його. При зустрічі в громадському місці обійміть одного або поплескайте його по плечу.
    • Проявляйте щирий інтерес, спілкуючись з іншими людьми. Посміхайтеся і смійтеся під час розмови.
    • Будьте відкриті, коли спілкуєтеся з новими людьми. Заводите бесіди на перервах. Спробуйте сідати за різні столики в їдальні під час обіду. Назвіться, будь коли знайомитеся з новою людиною. Робіть це в дружній манері. Можливо, він стане вашим другом.
  4. 4 Цікавтеся співрозмовником. Люди тягнуться до тих, хто проявляє інтерес до їх життя. Під час бесіди з іншими людьми, задавайте питання. Давайте людям можливість розповідати про себе і про свої інтереси.
    • Задавайте питання, щоб краще пізнати людину. Ви можете дізнатися у людини про його інтереси та захоплення. Запитайте його: "Яке твоє найраніше спогад?" або "Чим ти любиш займатися на вихідних?"
    • Знайомтеся з людьми на вечірках. У вас буде достатньо часу для бесіди. Задавайте питання і уважно вислухайте. Люди люблять говорити про себе. Ставлячи питання, ви дізнаєтеся людини краще.
  5. 5 Слухайте. Якщо ви будете хорошим слухачем, ви неодмінно станете популярною. Щиро слухайте інших. Якщо ви чогось не розумієте, задайте співрозмовнику питання, який покаже йому, що ви стежите за ходом розмови. Виявляючи щирий інтерес до свого співрозмовника, ви зможете стати популярною дівчиною.
    • Давайте можливість вашому співрозмовнику доказати свою думку до кінця. Коли ваш співрозмовник закінчує фразу, почекайте 5-10 секунд, щоб він міг завершити свою думку.
    • Слухайте вдвічі більше, ніж говорите.
  6. 6 Будьте готові допомогти. Якщо ви хочете стати популярною, допомагайте іншим. Слухайте, коли ваш друг потребує цього. Якщо комусь потрібна допомога з виконанням домашнього завдання, будьте готові допомогти. Люди тягнуться до тих, хто може допомогти їм і підтримати їх у важку хвилину. Якщо ви хочете стати популярною, допомагайте іншим.
    • Однак не допускайте, щоб інші користувалися вами. Звичайно, допомагати іншим дуже важливо, однак пам'ятайте про розумних межах. Якщо хтось постійно просить вас про послугу, подумайте про те, щоб встановити межі в спілкуванні з цією людиною.
    • Якщо вам знадобиться допомога друзів, чи готові вони будуть надати вам її? Якщо вони не готові зробити це, повірте, вони - не справжні друзі.
  7. 7 Будьте собою. Це допоможе вам завоювати друзів. Багато хто вважає, що їм потрібно змінитися, щоб стати популярними, проте, насправді, люди тягнуться до тих, хто залишається самим собою. Не бійтеся, ділитися своїми інтересами і мріями, якщо вам випаде така можливість. Співрозмовник повинен бачити ваші неповторні якості і почуття гумору під час бесіди з вами.

Частина 4 з 4: Уникайте тиску з боку однолітків

  1. 1 Довіряйте своїм інстинктам. Бути популярної - це добре, однак, ніколи не ставте себе в незручну ситуацію, тільки заради того, щоб догодити іншим. Якщо вам некомфортно, довіртеся своїм інстинктам. Можливо, це допоможе вам розпізнати небезпечну ситуацію.
    • Якщо ви відчуваєте себе некомфортно, знайдіть спосіб піти. Якщо ви хочете залишити вечірку або інший захід, можливо, ви будете переживати з цього приводу. Проте, постарайтеся знайти переконливу причину свого відходу.
    • Якщо ви не хочете вступати в конфлікт, спробуйте піти, згадавши причину свого відходу. Наприклад, ви можете сказати: "Вибачте, але я повинен йти. У мене сильний головний біль".
  2. 2 Не займайтеся незаконною діяльністю. Якщо ви прийшли на вечірку, на якій хлопчики і дівчатка вживають наркотики або алкоголь, то, як можна швидше покиньте місце проведення вечірки. Навіщо ризикувати своєю безпекою заради популярності? Вживання алкогольних напоїв і наркотиків неповнолітніми може мати правові наслідки. Якщо вас змушують робити щось протиправне, підіть якомога швидше.
    • Якщо ви збираєтеся на вечірку, і ви знаєте, що там буде алкоголь або наркотики, продумайте заздалегідь, що ви будете робити, якщо вас почнуть примушувати приймати наркотики або алкоголь. Вам може допомогти друг, якому ви зможете зателефонувати, якщо ситуація вийде з-під контролю.
  3. 3 Чи не знущайтеся над іншими дітьми. Тиск з боку однолітків може спонукати вас знущатися над іншими дітьми. Це є частою проблемою в середніх класах. Пам'ятайте, що знущання можуть мати серйозні емоційні наслідки для людини. Чи не брешуть про інших і не проявляйте агресію і жорстокість.
    • Протистояти негативному тиску з боку однолітків не так просто, проте, пам'ятайте про користь, яку ви отримаєте. Ви будете краще себе почувати, а також своєю поведінкою можете вплинути на своїх однокласників, які пліткують і поводяться жорстоко.
  4. 4 Зосередьтеся на позитивний вплив ваших однокласників. Тиск не завжди може бути негативним. Іноді ваші друзі можуть підштовхувати вас йти на виправданий ризик. Наприклад, вони можуть спонукати вас виставити свої вірші на конкурс або запросити хлопця, який вам подобається, на побачення. Крім того, друзі можуть радити вам зайнятися чимось новим і цікавим, наприклад, вони можуть запропонувати вам стати учасницею музичного гурту або почати писати вірші. Чи не піддаючись негативному тиску однолітків, зосередьтеся на позитивному. Завдяки вашим друзям ви можете навчитися чогось нового. Можна добре проводити час, в той же час рости як особистість.

Поради

  • Уникайте уїдливості. Ви не станете популярною, якщо будете ображати інших дівчаток. Насправді, ви станете об'єктом пліток і насмішок. Навіть якщо вам хтось не подобається, не варто пліткувати про нього.
  • Якщо ви комусь не подобаєтеся, не переживайте, неможливо подобатися всім. Проявляйте доброзичливість до таких людей. Завдяки цьому вони зрозуміють, хто ви є насправді.
  • Пристосовуватися і змінювати себе - це дві різні речі. Якщо ви будете намагатися бути тим, ким не є насправді, ваші друзі дуже скоро викриють вас в обмані. Тому будьте такою, якою ви є. Популярним може стати кожна людина, не варто намагатися змінити себе.
  • Будьте готові до того, що знадобиться час, щоб стати найпопулярнішою дівчиною. Можливо, вам доведеться чекати місяць, а то і більше. Це не станеться відразу. Поставте перед собою мету і робіть все можливе, щоб досягти її.
  • Не залишайтеся вдома у вихідні дні. Весело проводите час самі або з друзями. Чим частіше ви будете спілкуватися з людьми, тим краще вони будуть до вас ставитися. Згідно з дослідженнями, знайомі обличчя викликають більш приємні емоції. Тому ви навряд чи станете популярною, якщо просто будете сидіти вдома.
  • Дивіться популярні телевізійні шоу. Завдяки цьому у вас будуть цікаві теми для розмови з подругами.
  • Не будьте занадто самовпевненою. Звичайно, бути впевненим у собі людиною дуже важливо, однак уникайте самовпевненості. Чи не поводьтеся так, як ніби ви найкрутіша дівчинка в школі. Крім того, коли ви розмовляєте з співрозмовником, не варто робити вигляд, що вам дуже нудно. Мало кому подобається спілкуватися з зухвалими і самовдоволеними людьми.
  • Ви можете придивлятися до популярних дівчатам, однак не ставте перед собою мету бути такою ж, як вони.

попередження

  • Якщо ви подружилися з іншими популярними людьми, не відмовляйтеся від своїх старих друзів! Познайомте своїх старих друзів з новими, і ви зможете спілкуватися однією великою компанією!
  • Золоте правило: Не будьте людиною, чиє ставлення до людей залежить від їх положення в суспільстві, а також уникайте скупості. У фільмах часто малюють образ популярних дівчаток, які ведуть себе грубо, зарозуміло і хваляться своїм багатством. В реальності ніхто не захоче спілкуватися з грубим людиною, для якого важливі тільки гроші і положення в суспільстві. Ви зможете стати популярною, навіть не маючи дорогий дизайнерського одягу або великої кількості грошей.Популярні дівчинки - це милі дівчатка, які подобаються іншим, і у яких багато друзів.

Схожі статті

  • Як завоювати популярність в середній школі
  • Як бути популярним і при цьому не бути грубим
  • Як подружитися з найпопулярнішою дівчиною (для дівчаток)
  • Як стати популярним