Як боротися з пітними пахвами

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Лучшее средство от кротов.  Борьба с кротами. Кроты на участке как избавится.
Відеоролик: Лучшее средство от кротов. Борьба с кротами. Кроты на участке как избавится.

Зміст

Потовиділення - це природний механізм охолодження нашого організму. Нормальна здорова людина пітніє, коли йому жарко, коли він працює або перебуває у стресовому стані. Плями від поту на одязі не тільки виглядають непривабливо, але і мають неприємний запах! Якщо ви потієте більше, ніж інші люди, то існує значна ймовірність того, що у вас гіпергідроз. Однак існує кілька способів, що дозволяють звести до мінімуму потовиділення, вологість і запах. Прочитайте цю статтю, і ви дізнаєтеся, як боротися з пітними пахвами.

кроки

Частина 1 з 2: Зменшення кількості поту

  1. 1 Користуйтеся сильнодіючим антиперспирантом. Компоненти антиперспіранти, змішуючись з потім, закупорюють пори, запобігаючи виділення поту. Антиперспіранти можна придбати практично у всіх аптеках. Активним компонентом антиперспірантів є хлорид алюмінію. Однак кожен антиперспірант має свою спеціальну формулу. Можливо, вам доведеться перепробувати кілька варіантів, перш ніж ви знайдете ефективне для вас засіб.
    • Для досягнення найкращих результатів, наносите антиперспірант на ніч, на суху шкіру.
    • Навіть все "натуральні" антиперспіранти містять алюміній, тому вам навряд чи доведеться уникнути цього активної речовини. Проте, антиперспірант складається і з інших компонентів, тому звертайте увагу на склад обраного кошти.
    • На відміну від антиперспірантів, дезодоранти не зменшують потовиділення. Принцип дії будь-якого дезодоранту - ліквідація запаху, при цьому піт продовжує виділятися в колишньому обсязі. Дія антиперспірантів направлено на усунення надмірного потовиділення - в цьому їх основна відмінність від дезодорантів. Тому вибираючи засіб від поту, візьміть до уваги це суттєва відмінність.
  2. 2 Проконсультуйтеся з лікарем. Якщо антиперспіранти не ефективні у вашому випадку, є ряд інших варіантів лікування гіпергідрозу. Проконсультуйтеся з лікарем з цього питання.
    • Віддавайте перевагу сильнодіючим антиперспіранти.
    • Однак існує нова процедура, яка дозволяє зупинити виділення поту, шляхом видалення потових залоз, використовуючи енергію мікрохвиль.
    • З безлічі способів боротьби з гіпергідрозом виділяють уколи ботокса в пахви.
  3. 3 Уникайте продуктів, що провокують надмірне потовиділення. Іноді те, що ми їмо і п'ємо може впливати на потовиділення. Уникайте гострої їжі; кофеїн, алкоголь і оброблені продукти можуть також бути причиною гіпергідрозу. Після прийому занадто великої кількості (або навіть невеликої кількості, якщо у людини підвищена чутливість) ніацину може спостерігатися пітливість. Гарячі напої можуть підвищити температуру тіла, що в свою чергу призведе до пітливості.
    • Не виключайте воду зі свого раціону, щоб запобігти потовиділення! Ваш організм потребує води, щоб функціонувати належним чином. Вживання великої кількості води може зменшити потовиділення. Це пов'язано з охолодженням тіла. Крім того, це впливає на запах поту. Тому для нормального потовиділення пийте достатню кількість води.
  4. 4 Постарайтеся знизити рівень стресу. Якщо ви сильно потієте, коли нервуєте, швидше за все, вам слід проконсультуватися з психотерапевтом, оскільки це може бути симптомом тривожного розладу. Ви можете застосовувати поради з цієї статті, а також дотримуватись рекомендацій лікаря. На додаток до лікування симптомів пітливості, лікар може запропонувати вам медичні та / або поведінкові методи лікування, які допоможуть вам справитися з тривогою.

Частина 2 з 2: Догляд за пітними пахвами

  1. 1 Носіть захисні підкладки для пахв. Якщо у вас не виходить позбутися надмірного потовиділення, пахвові підкладки - відмінний спосіб захистити одяг від жовтих плям. Ці вбираючі прокладки поглинають зайву вологу; деякі також прибирають неприємний запах. Захисні підкладки також мають інші назви: підпахівники, вкладиші для пахв від поту, накладки на пахви і так далі. Деякі кріпляться безпосередньо до одягу або шкірі, в той час як інші прикріплюються до одягу спеціальними ременями. Бувають підкладки для одноразового і багаторазового використання.
    • Захисні підкладки для пахв можна придбати в багатьох Інтернет-магазинах. Ви також можете знайти їх в магазинах чоловічого одягу і нижньої білизни.
    • Ви навіть можете зробити підкладки своїми руками.
  2. 2 Не надягайте одяг з тканин, які не дихають. Деякі тканини, а саме шовк, поліестер, віскоза, нейлон, швидше за все, будуть посилювати вашу проблему. Віддавайте перевагу одягу з бавовни, льону, вовни.
  3. 3 Одягайте такі предмети одягу, на яких не буде видно плями від поту. Якщо ви знаєте, що у вас є така проблема, підбирайте відповідний одяг. Носіть майку під блузою або сорочкою, або надягайте одяг, що складається з декількох шарів. Завдяки цьому ви зможете приховати плями від поту. Наприклад, ви можете надіти жилет поверх сорочки, тим самим закриваючи плями поту. Одягніть легкий піджак на футболку або кофточку, і інші навряд чи помітять вашу проблему.
    • Плями від поту, як правило, більш помітні на світлому одязі, тому не надягайте світлі блузки, якщо ви схильні до пітливості.
  4. 4 Придбайте термобілизна проти пітливості. Сучасна наука пропонує на такі випадки одяг з високотехнологічного матеріалу. Термобілизна для чоловіків і жінок прекрасно вбирає зайву вологу, а також запобігає поширенню неприємного запаху. Крім того, вибираючи одяг, звертайте увагу на тканину, з якої вона виготовлена. Віддавайте перевагу тому одязі, в якій ви не будете відчувати незручність через неприємні жовтих плям.
    • Ви можете придбати термобілизну проти пітливості в магазині або замовити через Інтернет.