Як робити зачіски з крученим валиком

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 11 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
24 часа на БАТУТЕ Настя придумала Челлендж играем с питомцами 24 hour Challenge
Відеоролик: 24 часа на БАТУТЕ Настя придумала Челлендж играем с питомцами 24 hour Challenge

Зміст

У сучасному світі, в якому немає місця повільності і стабільності, чиряк вириваються швидкі і затяті люди. Те ж саме стосується світу моди і краси, який стрімко зазнає змін. Для сучасної жінки, у якої немає в розпорядженні великої кількості вільного часу, але яка при цьому прагне звертати на себе увагу оточуючих, на допомогу прийдуть зачіски зі скрученим з волосся валиком. Прийшла пора відпочити від класичних кінських хвостів і пучків і внести свіже віяння в свій стиль укладання волосся, не витрачаючи при цьому зайвих коштів і цінного часу. У даній статті наводиться п'ять простих зачісок з елементом з крученого валика, які при цьому несуть в собі прекрасний баланс між витонченістю і комфортом.

кроки

Метод 1 з 5: Кінський хвіст з крученим валиком з волосся

  1. 1 розчешіть волосся. Обережно розчешіть волосся, щоб розплутати всі сплутані ділянки. При цьому ви можете виділити проділ на волоссі як зазвичай. Запам'ятайте, чим краще будуть зачесане волосся, тим охайніше вийде підсумковий зовнішній вигляд зачіски.
  2. 2 Скрутіть невелику передню секцію волосся. Виділіть одну зовсім невелику передню секцію волосся близько чола. Перекрутіть її кілька разів. При цьому відведіть скручувати волосся назад у напрямку до потилиці.
    • Якщо у вас не дуже об'ємні волосся, то просто виділіть для скручування трохи більше волосся. Зробіть начісування на волоссі плоскою гребінцем і обробіть лаком для волосся. Обережно перекрутити волосся і зафіксуйте отриманий валик невидимкою.
  3. 3 Надайте кручені валика виразніший обсяг, трохи зсунувши його вперед. Щоб валик підвівся вгору на 2,5-5 см, посуньте скорочення волосся трохи вперед. Зафіксуйте їх невидимкою в області верхівки.
  4. 4 Зауважте кінський хвіст. З решти волосся зберіть кінський хвіст і зав'яжіть його гумкою біля основи шиї.
  5. 5 Замаскуйте гумку на волоссі окремої пасмом (не обов'язково). Візьміть пасмо волосся з нижньої сторони хвоста і обмотайте нею гумку. Зафіксуйте невидимкою. Оформлений таким чином кінський хвіст дуже добре виглядає в поєднанні з крученим валиком з волосся в передній частині голови.
    • Дана зачіска найбільш ефектна при високо розташованому кінському хвості.
  6. 6 Обробіть валик з скручених волосся лаком. Щоб валик не розсипалась, обробіть його лаком для волосся. Тепер ви можете в повній мірі насолодитися носінням нової об'ємної зачіски.

Метод 2 з 5: Витончений бічний пучок з крученим валиком

  1. 1 Розчешіть волосся. Для створення даної зачіски вам необхідно подбати про те, щоб ваші волосся не були скуйовдженим.
  2. 2 Зробіть на голові валик з скручених волосся. Візьміть в руки невелику секцію волосся у лоба. Перекрутіть її три рази. Відведіть волосся назад до потилиці і трохи висуньте вперед для додання валика обсягу. Зафіксуйте волосся на потилиці за допомогою невидимок.
  3. 3 Зауважте бічний кінський хвіст. Зберіть решту волосся і зав'яжіть гумкою низький бічний кінський хвіст.
  4. 4 Скрутіть кінський хвіст, щоб сформувати з нього пучок. Візьміть кінський хвіст і туго скрутіть його, формуючи при цьому бічний пучок. Зафіксуйте пучок великою кількістю шпильок.
  5. 5 Обробіть зачіску лаком для волосся. Для додаткової фіксації обробіть пучок і валик лаком для волосся.

Метод 3 з 5: Коса з крученим валиком з волосся

  1. 1 Зачешіть волосся назад. Зберіть все волосся ззаду і розчешіть їх.
  2. 2 Перекрутіть передню секцію волосся. Як і в інших зачісках, почніть з виділення невеликої секції волосся у лоба. Перекрутіть її три рази, трохи висуньте вперед для додання обсягу і заколіть невидимкою у потилиці.
  3. 3 заплетіть волосся. Заплетіть решту волосся класичним французьким дракончиком і зафіксуйте косу гумкою. Коли закінчите, обробіть валик лаком для волосся.

Метод 4 з 5: Звичайний пучок з крученим валиком

  1. 1 Розчешіть волосся, не виділяючи при цьому проділ. Вам необхідно повністю розплутати волосся, зачесати їх назад без формування проділу. Це додасть зачісці ідеально охайний вигляд.
  2. 2 Сформуйте кручений валик. Для освіти валика перекрутити передню секцію волосся три рази. Витягніть її трохи вперед і зафіксуйте невидимкою.
  3. 3 Зауважте волосся в кінський хвіст середньої висоти. Зберіть решту волосся в кінський хвіст середньої висоти і зав'яжіть його гумкою.
  4. 4 Скрутіть кінський хвіст для формування пучка. Для освіти пучка намотайте кінський хвіст навколо свого заснування. Закріпіть його шпильками.
    • Щоб зачіска довше зберігала первісний вигляд, обробіть валик і пучок лаком для волосся.

Метод 5 з 5: Кручений валик з ефектом наполовину зібраних і наполовину розпущеного волосся

  1. 1 Зробіть кручений валик. Після розчісування волосся і виділення звичного вам проділу візьміть невелику секцію волосся, розташовану у лоба. Перекрутіть її три рази, висуньте вперед для додання обсягу і приколіть невидимкою на маківці.
  2. 2 Створіть ефект наполовину зібраних і наполовину розпущеного волосся. Візьміть невелике пасмо волосся справа, накладіть її на розташований по центру валик і приколіть невидимкою. Візьміть ще одну пасмо волосся зліва, накладіть її поверх правої пасма і також приколіть.
  3. 3 Зафіксуйте валик лаком для волосся. Це не дасть йому втратити свою форму.

Що вам знадобиться

  • Резинка для волосся
  • Невидимки / шпильки
  • Щітка / плоска гребінець
  • Лак для волосся

Поради

  • Якщо у вас не виходить створити об'ємний валик, попередньо зробіть начісування на волоссі. Після цього перекрутити волосся один-два рази і зафіксуйте невидимкою.
  • Доповніть зачіску цікавими аксесуарами на кшталт гумок з бантиками (для кінського хвоста і коси) і шпильок (для пучків).
  • Якщо у вас густе волосся, то для фіксації зачіски вам може знадобитися велика кількість невидимок (і лаку для волосся).

додаткові статті

Каксделать просту і красиву зачіску Каксделать недбалий пучок Каквибрать зачіску для школи Какполностью поголити зону бікіні Какправільно голити волосся в інтимній зоні Какзавіть волосся чоловікові Какотрастіть довге волосся хлопцю Какосветліть волосся за допомогою перекису водню Какотрастіть волосся за тиждень Какудаліть волосся в області пахв яксамостійної підстригти довге волосся Какбистрее висушити волосся без фена Какуменьшіть обсяг волосся Каксделать волосся природно хвилястими