Як робити трюки з мовою

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ОБУЧЕНИЕ ЛЕГКОМУ ФРИСТАЙЛ ТРЮКУ - КЛИППЕР + АПГРЕЙД И РЕКОРД | ФУТБОЛ
Відеоролик: ОБУЧЕНИЕ ЛЕГКОМУ ФРИСТАЙЛ ТРЮКУ - КЛИППЕР + АПГРЕЙД И РЕКОРД | ФУТБОЛ

Зміст

Трюки з мовою - це веселий спосіб справити враження на своїх друзів. Деякі з них досить прості, в той час як інші вимагають більше м'язового контролю. Трохи практики - і ви зможете освоїти кілька крутих трюків з мовою.

кроки

Частина 1 з 2: Навчіться простим трюкам з мовою

  1. 1 Поверніть мову в трубочку. Згортання мови в трубочку - це один з найпоширеніших трюків з мовою. Щоб зробити це, загорніть зовнішні краї мови вгору і навколо, щоб вони торкалися один до одного. Просуньте мову через губи, щоб створити форму трубочки.
    • Щоб кінчики мови зійшлися, протолкніте краю пальцями вгору. Складіть губи літерою «О» і тримайте язик в цій формі. Повторюйте, поки не зможете згортати мову в трубочку без допомоги пальців.
    • Інший спосіб надати мові таку форму - це потягнути середину м'язи язика вниз. Так краю мови повинні піднятися вгору. Постарайтеся захопити краю мови уздовж країв неба. Потім просуньте мову між губами, утримуючи форму.
    • Даний спосіб також називають петлею або кільцем мови.
    • 65-81% людей можуть згорнути мову таким чином; жінки більш схильні до цього, ніж чоловіки. Недавні дослідження поклали початок розвінчанню міфу, що згортання мови в трубочку - це генетична риса. Кілька досліджень за участю дітей показали, що скручування мови можна навчитися.
  2. 2 Потягніть мову вниз і в бік. Для цього трюку ви, власне, складаєте мову навпіл. Спочатку кінчик язика повинен бути за вашими задніми зубами. Протолкніте мову вперед, утримуючи кінчик язика на місці. Він повинен скластися навпіл.
    • По завершенні відкрийте рот ширше. Це допоможе побачити, як склався ваш язик.
  3. 3 Переверніть мову на 180 градусів. Переверніть язик у роті. Можете повертати його за годинниковою стрілкою або проти, в залежності від того, що для вас зручніше. Притисніть мову до нижніх зубів, в той же час допомагаючи собі передніми зубами тримати язик рівно. Висуньте кінчик язика з рота. Ви повинні побачити нижню частину мови.
    • Щоб натренувати свою мову на такі дії, допомагайте собі пальцями. Візьміть мову і переверніть його. Утримуйте його в такому положенні. Відпустіть і постарайтеся тримати язик таким чином без зовнішньої допомоги.
  4. 4 Доторкніться до носа мовою. Цей трюк може виявитися досить важким - все залежить від довжини вашого мови і довжини носа. Для початку висуньте мову. Кінчик язика повинен дивитися вгору. Витягніть язик якомога далі у напрямку до носа.
    • Деяким людям може допомогти витягування верхньої губи над зубами. Для інших краще розтягувати верхню губу якомога ближче до зубів над зубами біля пришеечной частини ясен. Так вашому мови не доведеться здійснювати занадто довге «подорож».
    • Постарайтеся вирівняти мову, коли будете витягати його вгору. Так у вас краще вийде витягування, ніж якби ви тримали його клином.
    • Коли будете працювати над витягуванням мови, щоб доторкнутися до носа, направте його пальцем у напрямку до носа.
  5. 5 Навчіться робити ложку. У цьому простому трюку потрібно лише прогнути мову. Відкрийте рот, мова повинна лежати рівно. Потягніть середину мови вниз, в той же час згинаючи краю вгору. Загніть кінчик язика всередину.Так краю мови будуть виглядати округлими, нагадуючи ложку.
    • Коли закінчите з цим трюком, ваш язик буде висовуватися з рота. Задня частина мови буде притиснута до нижньої губи.
    • Якщо у вас виникли проблеми з округлою формою, спочатку спробуйте згорнути мову трубочкою. Потім підніміть кінчик язика. Або спробуйте допомогти собі пальцем, щоб опустити середню частину мови.
  6. 6 Зробіть космічний корабель. Такий простий трюк заснований на розташуванні губ. Верхні і нижні зуби повинні бути прикриті губами. Притисніть мову до неба якомога рівніше. Край мови повинен виднітися через губи. Космічний корабель виходить за допомогою округлого краю мови і тонкої лінії шкіри нижче.
    • Якщо у вас ніяк не виходить зробити космічний корабель, притисніть мову до неба до того, як рухати губами.
    • Пальцем допоможіть собі просунути мову в потрібне положення, якщо у вас не виходить притиснути його до неба.

Частина 2 з 2: Освойте більш складні трюки з мовою

  1. 1 Зробіть конюшини листочок. Лист конюшини заснований на положенні мови, згорнутого в трубочку. Поверніть мову в трубочку. Потім витягніть кінчик язика назад. Простягаючи його назад, притисніть задню частину язика до внутрішній стороні нижньої губи.
    • Для завершення вам може знадобитися широко розтягнути губи. Для початку трохи загорніть їх, створюючи більше напруги, щоб притиснути губи знову. Це також дасть вам достатньо простору для огляду мови.
    • Користуйтеся пальцями, поки вчіться. Поверніть мову в трубочку. Помістіть пальці під язик приблизно на відстані сантиметра. Стягніть кінчик язика. Це допоможе вашому мови освоїти форму конюшини.
  2. 2 Спробуйте зробити роздвоєний язик. Цей трюк створює ілюзію, що у вас два окремих кінчика язика. Спочатку мова повинна лежати рівно і трохи виглядати з губ. Засуньте мову в рот і розташуйте кінчик язика за зубами. Простягніть середину мови вниз, щоб виднілися його краю. Стисніть губи навколо мови, щоб єдиним, що б показувалося з сторін, був ваш язик.
    • Пальцем протолкніте середину мови, якщо вона постійно визирає. Фокус в тому, щоб було видно тільки дві сторони.
    • Також можна досягти подібного ефекту, якщо скрутити мову. Поверніть мову в трубочку. Протолкніте краю мови якомога ближче до губ і через них. Форма трубочки допоможе тримати решту мови поза увагою.
  3. 3 Вивчіть зворотне Т. Деякі руху, які використовуються в цьому трюку, такі ж, як при виконанні конюшини. Спочатку кінчик язика потрібно помістити за задні зуби. Протолкніте середину мови вниз, в той же час проштовхуючи його вперед. Уздовж мови, прямо над вашими зубами, повинна утворитися складка. Разом з лінією по центру вашого мови така складка утворює перевернуту букву Т.

Поради

  • Допомагайте собі пальцями, «укладаючи» мову в правильну форму.
  • Продовжуйте тренуватися. Багато зі згаданих трюків можна освоїти з часом і практикою.