Як довше залишатися в ліжку з партнеркою природним шляхом

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як довше залишатися в ліжку з партнеркою природним шляхом - Суспільство
Як довше залишатися в ліжку з партнеркою природним шляхом - Суспільство

Зміст

Згідно з опублікованими в Journal of Sexual Medicine результатами досліджень, передчасне сім'явиверження трапляється у кожного третього чоловіка. Дану проблему можна виправити застосуванням медикаментозних препаратів, проте, існують і природні способи, вдавшись до яких, ви зможете поліпшити своє сексуальне життя без жодних ліків. Щоб привчити своє тіло до більш тривалим любовних ігор слід внести розмаїтість у сексуальне життя, не забувати про прелюдію перед сексом, а також намагатися розслабитися.

кроки

  1. 1 Почніть користуватися інтимним мастилом. Дослідження показали, що у користуються презервативами і мастилом чоловіків статевий акт триває довше, ніж у тих, хто ними не користується. Щоб при цьому не знижувати захисні властивості презервативів, обов'язково користуйтеся мастилом на водній основі.
  2. 2 Влаштовуйте прелюдію перед сексом. Прелюдія дозволить вам розтягнути власне задоволення і подовжити час, що проводиться в ліжку з партнеркою. Коли під час сексу ви відчуєте близькість настання оргазму, пригальмуєте і на деякий час перемкніть всю свою увагу на задоволення партнерки оральними ласками або руками.
  3. 3 Найчастіше мастурбуйте. Мастурбація здатна натренувати ваше тіло і збільшити тривалість статевого акту, крім того, з її допомогою ви зможете краще вивчити свої власні сексуальні реакції. Для поступового підвищення сексуальної витривалості під час мастурбації користуйтеся методом періодичного початку і зупинки. Наприклад, якщо ви відчуваєте наростання оргазму, призупинитеся, щоб трохи заспокоїтися і тільки після цього продовжити мастурбувати.
  4. 4 Припиніть переживати про свої навички в сексі. За даними сексологів, переживання і стрес можуть позначатися на якості сексу і вести до передчасного сім'явиверження. Перш ніж приступати до любовних ігор, подбайте про те, щоб розслабитися, вдавшись до медитації або глибокого дихання для зняття стресу і тривожності.
  5. 5 Внесіть різноманітність в сексуальне життя. У деяких випадках, коли людина день з дня веде одноманітну сексуальне життя, його мозок і тіло просто стають запрограмованими на виникнення оргазму в конкретний момент статевого акту. Постарайтеся кожен раз використовувати для сексу різноманітні пози, різну швидкість і завжди поводитися по-різному, щоб стимулювати тіло на більш тривалі сексуальні ігри.
  6. 6 Практикуйте техніку "сім і дев'ять". Згідно з даними сексологів застосування техніки "сім і дев'ять" дозволяє страждають від передчасної еякуляції чоловікам довше протриматися в ліжку. Щоб скористатися даним прийомом, на протязі всього статевого акту постійно чергуйте по сім швидких і по дев'ять повільних рухів.
  7. 7 Користуйтеся презервативами з анестезуючою мастилом. У таких презервативах використовується невелика кількість мастила з бензокаїном або лідокаїном, які є місцевими анестетиками і дозволяють знизити чутливість пеніса, що допомагає чоловікові довше протриматися в ліжку природним шляхом.

Поради

  • Якщо ви відчуваєте, що передчасне сім'явиверження відбувається через вашу квапливості під час статевого акту, попередньо сконцентруйтеся на задоволенні партнерки руками або оральними ласками, перш ніж переходити безпосередньо до сексу. У більшості випадків подібна поведінка допомагає вам самим розслабитися, що покращує якість подальшого сексу і в цілому дозволяє виправдати очікування вашої партнерки.
  • Перш ніж переходити до сексу, необхідно зробити так, щоб вам і вашій партнерці цього дійсно хотілося, інакше ви не протримається довго.