Як зображувати недоступну, щоб він захотів вас сильніше

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Віктор Петрук: Урбаністичний підхід до розвитку Києва
Відеоролик: Віктор Петрук: Урбаністичний підхід до розвитку Києва

Зміст

Зображати недоступну - відмінний спосіб звернути на себе увагу хлопця і показати йому, що ви стоїте його спроб завоювати ваше серце. Але у всьому цьому потрібно дотримуватися дуже тонкий баланс. Ваше завдання - виглядати загадковою і важкодоступній, але не перестаратися, інакше хлопець вирішить, що побачення з вами для нього просто неможливо. Отже, як же вам зобразити недоступну так, щоб він захотів вас ще більше? Читайте далі і дізнаєтесь!

кроки

Частина 1 з 3: Зробіть так, щоб він захотів вас

  1. 1 Покажіть йому, що вас влаштовує самотність. Саме так. Щоб хлопець оцінив вас у всій красі, ви повинні відчувати себе комфортно в ролі самотньої жінки. Свобода - це весело: ви можете зустрічатися з безліччю нових людей, влаштовувати вибухові вечірки з подругами і відправлятися на прогулянку не знаючи, що готує для вас цей вечір. Нехай хлопець бачить, як ви смієтеся, танцюєте і радієте життя вільної дівчини, замість того щоб в розпачі озиратися по сторонах або засмучуватися, що у вас немає улюбленого.
    • Коли хлопець побачить, як ви радієте вашої самотньої (а вірніше сказати, вільної) життя, він ще сильніше захоче стати частиною вашого світу.
    • Насолоджуйтесь часом, проведеним в статусі незаміжньою дами - це не буде тривати вічно.
  2. 2 Фліртуйте з ним (трохи). Якщо ви прагнете до того, щоб хлопець захотів вас, ви повинні хоча б трохи фліртувати з ним. Якщо йому здасться, що ви - крижана королева, якій він зовсім нецікавий, хлопець швидко втратить інтерес. Тому фліртуйте з ним, трохи, при кожній зустрічі, але не занадто довго - погляд очі в очі, посмішка і обмін декількома грайливими фразами, а після скажіть, що вам пора бігти у справах. Чи не поводьтеся з ним грубо, але і надмірний ентузіазм також буде недоречний.
    • Під час розмови з ним грайтеся волоссям.
    • Смійтеся і переводите погляд в підлогу - нехай він бачить, що ви трохи стривожились.
    • Якщо ви добре знайомі з цим хлопцем, ви можете грайливо штовхнути його або поплескати по руці.
  3. 3 Фліртуйте з іншими хлопцями. Якщо ви хочете створити враження недоступною, ви не можете дозволити, щоб хлопець відчував себе єдиним об'єктом на радарі вашої уваги. Вам варто пофліртувати з декількома хлопцями, проте не слід користуватися ними; також, мотиви ваших дій не повинні бути занадто очевидні; покажіть хлопцю, що ви бажані протилежною статтю, що інші чоловіки теж хочуть вас. Це не означає, що вам потрібно робити щось неналежне або розв'язна; просто покажіть йому, що вам подобається спілкуватися і з іншими хлопцями теж.
    • Дивіться на флірт з іншими хлопцями як на спосіб тримати відкритими декілька варіантів.
  4. 4 Уразите його своєю впевненістю в собі. Хлопці люблять дівчат з певною часткою самовпевненості і впевненості в собі. Ніхто не хоче зустрічатися з невпевненою в собі дівчиною, якій постійно потрібно допомагати долати її почуття незахищеності і тривоги. Відчувати невпевненість - це нормально. Однак, чим більше ви працюєте над тим, щоб любити себе і приймати свою зовнішність і вчинки, тим привабливіше ви стаєте для хлопця.
    • Ваше завдання - показати хлопцю, що ви вже чудова людина, і що він буде доповненням до вашої приголомшливою особистості; хлопцеві не повинно здаватися, що тільки з ним ви станете цілісним гармонійним людиною.
    • Якщо ви хочете почувати себе впевнено, ви повинні і виглядати впевнено. Ідіть з високо піднятою головою і дивіться прямо перед собою - не потрібно дивитися в підлогу і зніяковіло посміхатися при кожній нагоді.
  5. 5 Будьте душею компанії. Це не означає, що ви повинні танцювати на столі або занадто голосно сміятися тільки для того, щоб привернути увагу чоловіків. Але це означає, що куди б ви не пішли і що б ви не робили, вам потрібно веселитися, робити всякі божевільні штуки і насолоджуватися кожним моментом свого життя, проживаючи його на повну. Хлопці тягнуться до дівчат, які притягують до себе веселощі, і якщо ви будете душею компанії, симпатичний вам молода людина ще сильніше захоче бути поруч з вами.
    • І якщо ви в поганому настрої або просто не відчуваєте інтересу до подій, вирушайте додому. Краще дозволити собі побути трохи сердитою, ніж змушувати себе веселитися.
  6. 6 Не давайте йому свій номер при першій зустрічі. Якщо він попросить вас номер телефону, спочатку зробіть вигляд, що ви збентежені. Не потрібно з готовністю диктувати йому цифри по першій же його команді; змусьте його попрацювати для цього. Чи не поводьтеся грубо, але не потрібно також показувати, що ви готові помчати з ним в захід, варто йому тільки попросити.
  7. 7 Не погоджуйтеся на перше його запрошення на побачення. Якщо він покличе вас на побачення в суботу, дайте відповідь, що у вас справи. Дайте йому ще одну можливість запросити вас.

Частина 2 з 3: Зберігайте загадковість

  1. 1 Не будьте нав'язливою. І без слів ясно, що ні за яких умов ви не повинні вести себе нав'язливо, якщо намагаєтеся виглядати недоступною. Звичайно, третє побачення могло вийти просто фантастичним, але це не означає, що ви повинні тепер писати або дзвонити йому щогодини і з'ясовувати, де він, і коли ви знову зможете поспілкуватися. Якщо ви знаєте, що хлопець зацікавився вами, зберігайте дистанцію і почекайте з відкритим вираженням прихильності - нехай хлопець знає, що ви є самостійною людиною зі своїми власними інтересами і розпорядком дня.
    • Як тільки ви почнете проводити з ним 24 години на добу 7 днів на тиждень, він відразу ж перегляне ваш перший контакт.
    • Ваші дзвінки йому повинні бути про щось конкретне, - не дзвоніть просто для того, щоб дізнатися як у нього справи, і що він робить. Телефонуйте для того, щоб скласти план або обговорити щось істотне, так, ви не будете здаватися зневіреної.
    • Не забудьте дати йому трохи того, чого він хоче. Якщо він хоче бачитися з вами 24 години на добу 7 днів на тиждень, постарайтеся зустрічатися хоча б раз-два в тиждень. Нехай побоювання здатися нав'язливою не утримують вас від спілкування з ним повністю.
  2. 2 Не будьте занадто доступною. Якщо ви хочете залишатися загадковою, то не потрібно погоджуватися на зустріч кожен раз, коли хлопець цього захоче. Якщо у вівторок або середу він запитує вас про плани на ці вихідні, дайте відповідь, що ви зайняті, але вільні на наступних. Якщо він раптово пише вам і пропонує зустрітися через кілька годин, скажіть, що у вас справи. Не можна, щоб він думав, ніби ви готові приїхати до нього на першу ж його покликом.
    • Постарайтеся знайти баланс. Не вдавайте, що занадто зайняті і взагалі не можете зустрітися. Просто зробіть так, щоб ваш розпорядок дня не виглядав для нього занадто вже відкритим.
  3. 3 Залишайте його бажати більшого. Якщо ви дійсно хочете виглядати недоступною, то не повинні відразу викладати всі карти на стіл. Ви повинні гуляти з ним, спати або робити все, що захочете, але йти в момент, коли вам обом все ще весело і приємно спілкуватися один з одним.Це не означає, що ви повинні залишати хлопця в самий розпал романтичний ласк, але все ж, ви повинні піти, поки ще між вами є іскра, замість того, щоб затягувати побачення, через що вам обом просто стане нудно.
    • Якщо ви залишаєтеся на ніч, покиньте хлопця після хвилинки ранкових обіймів або після сніданку; не потрібно проводити з ним весь день до самого вечора.
    • Само собою зрозуміло: ви не повинні відразу стрибати до нього в ліжко. Якщо ви тільки почали зустрічатися, вам не потрібно, щоб хлопець вважав вас на все згодної в будь-який момент, де завгодно і коли завгодно.
  4. 4 Не поспішайте. Не починайте відносини в поспіху, якщо хочете, щоб вони тривали якомога довше. Якщо ви почнете розповідати хлопцю про те, скільки дітей хочете мати, або покваптеся познайомити його зі своїми батьками або п'ятдесятьма найближчими друзями, то зовсім скоро його п'яти блиснуть у напрямку до горизонту. Замість цього почніть з одного побачення в тиждень і не поспішайте писати або дзвонити, поки для цього не буде конкретного приводу. Зрозуміло, відкладіть компліменти і вираження прихильності до тих пір, поки не дізнаєтеся один одного краще.
    • Коли відносини розвиваються дійсно добре, з'являється бажання трохи прискорити події. Але якщо ви хочете зберегти інтерес, вам варто тримати хлопця на дистанції, по крайней мере, до певного моменту.
  5. 5 Не нехтуйте своїми власними захопленнями та інтересами. Якщо ви хочете зберігати загадковість, вам варто продовжувати займатися речами, які приносять вам радість, окремо від хлопця. Це покаже вас як людину незалежну, впевненого в собі, який знає, чого хоче і не боїться піти за цим. Не потрібно кидати ваші щотижневі заняття з йоги або малювання лише через те, що вони не збігаються з розкладом вашого хлопця; насправді, навіть краще, якщо ви скажіть йому, що будете зайняті своїми справами, - так ви сподобаєтеся йому ще більше.
    • У вас повинен бути досить щільний розпорядок дня, щоб мати можливість займатися улюбленими справами, але не настільки щільний, щоб зустрічатися з хлопцем лише раз в три тижні.
    • Не бійтеся говорити з хлопцем про те, що любите, як би далеко це не було від поточних модних тенденцій. Це лише підвищить його інтерес до вас.
  6. 6 Розважайтеся з подругами. Продовжуйте підтримувати образ недоступною і регулярно проводите вечора в компанії своїх подруг, розважаючись з ними в місті. Не потрібно кидати всіх своїх самотніх друзів і проводити весь свій час з хлопцем. Ходіть на танці, снідайте або займайтеся чимось іще, що вам подобається, разом з подругами. Вирушаючи веселитися з подругами, повідомте про це своєму хлопцеві. Так, ви викличете у нього крапельку ревнощів, змусивши гадати, чим ви там з подругами займалися.
    • Навіть якщо ви просто безневинно веселилися, крапля ревнощів покаже йому, як сильно він вас любить.
    • Підтримуючи зв'язок з подругами, ви завжди будете мати грунт під ногами і забезпечите себе від можливих обсесивних (болісно нав'язливих) відносин.
  7. 7 Зберігайте ваш режим дня потай від нього. Це не означає, що ви повинні брехати або повністю мовчати про плани на вихідні. Але, стривайте, якщо ви зайняті в наступну суботу тому, що їдете на вісімдесятиріччя бабусі Каті, просто скажіть хлопцю, що у вас плани, - нехай ворожить, чому ж ви будете займатися; це ж не брехня, вірно? Якщо ви відкриєте всі свої карти і дозволите йому знати про все, чим ви займаєтеся, він вирішить, що ви у нього в кишені.
    • Якщо у вас намічається зайнята тиждень, не потрібно давати йому список всіх своїх справ. Йому досить знати, що у вас справи.
  8. 8 Дайте йому зрозуміти, що він вам цікавий, але так, щоб це не було для нього ударом або вантажем. Навіть коли ви зберігаєте загадковість, ви повинні бути впевнені в тому, що хлопець знає про ваші почуття до нього. Робіть йому компліменти, питайте, як у нього справи, і в цілому демонструйте, що він вам небайдужий.Якщо ви хочете утримати його, вам необхідно докласти певних зусиль.
    • Навіть один простий комплімент може означати дуже багато. Намагайтеся хвалити його хоча б раз при кожній зустрічі.

Частина 3 з 3: Побудуйте тривалі відносини

  1. 1 Не забувайте говорити вашому хлопцю про свої почуття. Промовляння своїх почуттів може бути справою непростою, але як тільки ви навчитеся, все піде як по маслу. Хоча ваша мета і може полягати в тому, щоб створити враження недоступною і загадковою, в кінцевому підсумку, якщо ви хочете утримати хлопця, ви повинні щиро розповісти йому про свої почуття. Немає потреби голосно і урочисто визнаватися йому в любові або перераховувати його кращі 50 якостей, але все ж, якщо вам подобається хлопець, трохи відвертості не зашкодить. Скажіть йому, що ви весело провели з ним час, що ви обожнюєте ваші побачення, що любите його тонке почуття гумору або щось ще. Якщо хлопця не підстьобнути, він втратить інтерес, і дуже скоро.
    • І, до речі, не шліть йому подвійних послань. Якщо сьогодні ви говорите йому, що він красень, а завтра будете триматися відсторонено, цим ви лише зіб'єте його з пантелику, але вже точно не підігрієте інтерес.
  2. 2 Пам'ятайте про те, що полювання ніколи не закінчується. Навіть якщо ви говорите "Я люблю тебе" і готові сказати "Я згодна", ви також можете продовжувати грати в недоступну. Це означає, що в будь-яких успішних довгострокових відносинах залицяння ніколи не закінчується: і хлопець і дівчина продовжують доставляти один одному радість, підтримуючи те, що відбувається хвилюючим, цікавим і вільним. Чи не переставайте фліртувати, зображати сором'язливість і заохочувати вашого чоловіка підкорювати вас, за умови, що він робить те ж саме.
    • Не дивлячись на те, що полювання ніколи не закінчується, опинившись в визнаних вами обома відносинах, ви не повинні зображати недоступну постійно. Підтримуючи інтерес чоловіка до вас, постарайтеся звести до мінімуму "ігри розуму".
  3. 3 Підтримуйте свою незалежність. Якщо ви почали грати в недоступність на початку відносин з хлопцем, то не можна потім все це просто кинути і дозволити йому вважати, що заради нього ви готові відмовитися від будь-яких своїх інтересів. Безумовно, вам слід підлаштувати свій розпорядок дня, щоб звільнити місце для любові, але ви повинні продовжувати приділяти час своїм інтересам, спілкуватися з подругами, ходити на тренування або займатися чимось іншим, що ви любили робити до того, як зустріли цього хлопця.
    • Якщо ви будете продовжувати проводити час порізно, займаючись своїми власними справами, вам вдасться підтримувати інтерес один до одного. Після деякої розлуки зустрічі будуть більш хвилюючими і збудливими.
  4. 4 Знайдіть баланс між грою в недоступну і демонстрацією відкритості для любові. Якщо ви дійсно готові для серйозних стосунків, вам потрібно перестати бути занадто загадковою. Ваш хлопець повинен як і раніше бачити, що ви бажані іншими чоловіками, що ви - цікава людина з завантаженим розкладом; тим не менш, у нього не повинно бути почуття, що ви можете мріяти про інших хлопців або, що серцем ви не з ним.
    • Зрештою, вам потрібно буде відкритися і стати для нього більш доступною, якщо ви хочете, щоб ваша любов тривала довго. Однак, якщо ви до цього не готові і просто хочете розважитися - продовжуйте грати.

Поради

  • Якщо ви в школі, не уникайте його, але й не женіться за своїми. Просто переміщайтеся по школі, як зазвичай.
  • На вечірці більшу частину часу проводите зі своїми друзями, але почекайте його, щоб у нього була можливість підійти до вас. Якщо ви проходите мимо нього, подаруйте йому неспішну, сексуальну посмішку і підіть геть. Якщо хлопець підійшов до вас, просто почніть з ним спілкуватися і подивіться, куди зайде розмова. Звичайним тоном скажіть що-небудь, на зразок "Ми з друзями збираємося погуляти. Якщо хочеш, приєднуйся".
  • Наїжачує побіжно волосся, дивіться в порожнечу або слухайте викладача так, ніби його тут немає.
  • Під час побачення спілкуйтеся з хлопцем як зазвичай, проте, дайте йому зрозуміти, що ви хочете перевести відносини на наступний рівень. Фліртуйте з ним, але розмовляйте про звичайні речі на зразок школи або друзів. Якщо ви відчуваєте, що момент підходящий, зробіть крок назустріч.

попередження

  • Не погоджуйтеся з кожним його словом - у вас повинна бути своя думка! Хлопці не люблять дівчат, які ведуть себе як роботи!
  • Намагаючись змусити його ревнувати за допомогою спілкування з іншими хлопцями, не перестарайтеся - він вирішить, що ви втратили до нього інтерес.
  • Робіть те, що здається вам природним. Якщо ви хочете заговорити з ним або пофліртувати, зробіть це. Якщо ви відчуєте, що перебір, зупиніться і дайте йому завоювати вас. Немає конкретної формули; вам потрібно керуватися і серцем і головою, щоб робити те, що відчуваєте правильним в кожен окремо взятий момент.
  • Чи не поводьтеся надмірно поступливо або так, ніби зневірилися, - це відштовхує.
  • Розповідайте про хлопця тільки тим друзям, які заслуговують на довіру. А краще - просто розкажіть про це одному-двом найближчим друзям. Якщо багато людей буде в курсі вашої симпатії до хлопця, це рано чи пізно дійде і до нього, після чого він просто втратить до вас інтерес.
  • Ніколи не признавайтесь йому безпосередньо, що він вам симпатичний - хлопець може втратити інтерес. Хоча, якщо він запитає вас, скажіть йому "Ага, подобаєшся" - подивіться в його прекрасні глибокі очі, посміхніться очима, закусите губу, нахиліть голову в сторону і просто скажіть йому правду.
  • Чи не поводьтеся нерозумно в його присутності! Ви можете веселитися, але хлопці люблять зрілих дівчат, так що не потрібно вести себе нарочито навіжено або нерозумно.