Як витягти файл APK з усіх програм на Андроїд телефоні

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 17 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как извлечь APK файл из любого Android приложения?
Відеоролик: Как извлечь APK файл из любого Android приложения?

Зміст

З даної статті ви дізнаєтеся, як витягти APK-файл, щоб встановити додаток на іншому Android-пристрої без використання Google Play. Це стане в нагоді в тому випадку, коли необхідно встановити старий додаток на новий телефон, або встановити додаток, яке підтримує меншу роздільну здатність екрана.

кроки

Частина 1 з 3: APK Extractor

  1. 1 Відкрийте APK Extractor. Значок цього додатка має вигляд білого логотипу Android (робота) на зеленому тлі. Додаток APK Extractor дозволить зберегти APK-файл в пам'яті смартфона, після чого файл можна скопіювати на інший Android-пристрій.
    • Якщо на пристрої немає APK Extractor, скачайте цю програму в Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ext.ui
  2. 2 Знайдіть додаток, APK-файл якого потрібно витягти. Зазвичай це програми, яку потрібно перенести на інший телефон або планшет.
    • Не виймайте APK-файли платних додатків, так як це вважається «піратством».
  3. 3 клацніть по . Цей значок знаходиться праворуч від імені програми. Вам буде запропоновано створити резервну копію програми на SD-карті, а потім відкриється меню.
    • На Google-пристрої (наприклад, Nexus або Pixel) значок буде замінений значком у вигляді стрілки, спрямованої вниз.
  4. 4 клацніть по Share (Поділитися). Ця опція знаходиться у верхній частині меню.
  5. 5 Виберіть метод, за допомогою якого ви поділіться файлом. У більшості випадків розмір APK-файлу перевищує максимально допустимий розмір файлу, який можна надіслати електронною поштою, тому скопіюйте файл в хмарне сховище (наприклад, на Google Диск).
    • Наприклад, якщо ви хочете відправити APK-файл в Dropbox і на пристрої встановлено додаток Dropbox, натисніть «Dropbox»> «Add» (Додати).
  6. 6 Скачайте APK-файл. Після того як ви завантажили APK-файл в хмарне сховище, файл можна завантажити на інший пристрій (читайте про це в останньому розділі цієї статті).

Частина 2 з 3: Solid Explorer File Manager

  1. 1 Відкрийте Solid Explorer File Manager. Значок цього додатка має вигляд блакитний папки. Додаток Solid Explorer File Manager дозволить зберегти APK-файл в пам'яті смартфона, після чого файл можна скопіювати на інший Android-пристрій.
    • Якщо на пристрої немає Solid Explorer File Manager, скачайте цю програму в Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer2&hl=en
    • Додаток коштує $ 1.99 (120 рублів), але їм можна користуватися безкоштовно протягом 14 днів.
  2. 2 Проведіть по екрану зліва направо. Відкриється меню.
  3. 3 клацніть по Applications (Додатки). Ця опція знаходиться посередині меню.
  4. 4 клацніть User Apps (Призначені для користувача додатки). З'являться додатки, які були встановлені користувачем.
    • Або натисніть «System Apps» (Системні додатки), щоб витягти APK-файл встановленого додатка.
  5. 5 Натисніть і потримайте програму, APK-файл якого потрібно витягти. У верхній частині екрану відобразяться кілька значків.
  6. 6 клацніть по . Цей значок знаходиться в правому верхньому куті екрану.
  7. 7 клацніть по (Поділитися). Цей значок знаходиться в правому верхньому куті екрану.
  8. 8 Виберіть метод, за допомогою якого ви поділіться файлом. У більшості випадків розмір APK-файлу перевищує максимально допустимий розмір файлу, який можна надіслати електронною поштою, тому скопіюйте файл в хмарне сховище (наприклад, на Google Диск).
    • Наприклад, якщо ви хочете відправити APK-файл в Dropbox і на пристрої встановлено додаток Dropbox, натисніть «Dropbox»> «Add» (Додати).
  9. 9 Скачайте APK-файл. Після того як ви завантажили APK-файл в хмарне сховище, файл можна завантажити на інший пристрій (читайте про це в останньому розділі цієї статті).

Частина 3 з 3: Як перенести APK-файл на інше Android-пристрій

  1. 1 На іншому Android-пристрої, відкрийте додаток, за допомогою якого ви скачаєте APK-файл. Тобто запустіть додаток того сервісу, на який ви завантажили APK-файл.
    • Наприклад, якщо ви завантажили файл у сховищі Dropbox, на іншому Android-пристрої, відкрийте додаток «Dropbox».
  2. 2 Виберіть APK-файл. Цей крок залежить від використовуваного сервісу і у відповідній програмі, але, як правило, потрібно просто клацнути по APK-файлу.
    • У деяких випадках потрібно натиснути «Download» (Завантажити) після того, як ви клацніть на ім'я APK-файлу.
  3. 3 клацніть по встановити. Ця опція відображається в правому нижньому кутку екрану.
  4. 4 клацніть по відкрити. Ця опція відображається в правому нижньому кутку екрану після того, як APK-файл буде встановлено. Коли ви натиснете «Відкрити», буде запущено відповідну програму, тобто це означає, що воно успішно встановлено на Android-пристрої.

Поради

  • Використовуйте APK-файл, щоб встановити додаток, призначене для смартфонів, на планшеті, або встановити стару версію програми на новому пристрої.

попередження

  • APK-файл не буде працювати в iOS і будь-який інший мобільного системі, тому що такий тип файлів підтримується виключно Android.