Як косплеєм Ікарі Шінджі

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 11 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Pathetic-СИНДЗИ(перезалив удалённого трека)
Відеоролик: Pathetic-СИНДЗИ(перезалив удалённого трека)

Зміст

Ви коли-небудь хотіли зробити косплей на Ікарі Шінджі, головного героя аніме і манги «Євангеліон»? Якщо ви любите музику, любите носити шкільну форму і глибоко співчуваєте іншим людям, то ви вже на півдорозі. Для того щоб навчитися наслідувати задуманому Шінджі, дотримуйтесь простих порад з цієї статті.

кроки

Частина 1 з 2: Підготовка до наслідування

  1. 1 Подивіться серіал і фільми кілька разів. Спостерігайте за поведінкою героя, навчитеся розуміти його страхи, думки і бажання. Ви можете також прочитати мангу, але майте на увазі, що Йосіюкі Садамото, автор манги і дизайнер персонажів першого аніме-серіалу «Євангеліон», представляє Шінджі не так, як Хідеакі Анно, головний сценарист і режисер аніме.
  2. 2 Носіть японську шкільну форму. На відміну від багатьох костюмів для косплея, цей наряд не буде занадто виділятися в повсякденному житті. Все просто: біла сорочка на ґудзиках з коротким рукавом, чорна майка і чорні брюки. Завершіть образ чорним шкіряним ременем і закритими високими білими кросівками.
    • Обов'язково вибирайте сорочку з щільної тканини, щоб чорна майка не просвічує.В іншому випадку ви не тільки віддалитеся від образу героя, але і будете виглядати неохайно.
  3. 3 Пофарбуйте волосся і зробіть стрижку, як у Шінджі. На щастя, одяг і зачіска Шінджі досить прості і непомітні. Рівне і коротко підстрижіть волосся, але не машинкою. Чубчик повинна бути трохи нерівною і ледь доходити до брів. Зробіть проділ посередині. Пофарбуйте волосся в темно-каштановий колір, якщо це необхідно.
    • Якщо ви не хочете нічого робити з волоссям і просто готуєте косплей для аніме-фестивалю, надіньте перуку.
  4. 4 Носіть навушники-вкладиші і часто слухайте музику. У Шінджі плеєр вигаданої марки SDAT, який схожий на переносний касетний плеєр. Незважаючи на те що касетні плеєри вже застаріли, їх не так важко знайти. Замість цього можна використовувати звичний MP3-плеєр.
    • Щоб по-справжньому вжитися в образ, слухайте класичну музику, переважно Баха (Сюїта № 1 для віолончелі, прелюдія).
    • В одному з епізодів Шінджі носить футболку з написом «XTC» (британська рок-група), яка означає, що, швидше за все, йому також подобається музика нової хвилі. Ось кілька груп і виконавців, схожих за жанром на XTC: Shriekback, Gang of Four, Talking Heads, The The і Елвіс Костелло.
  5. 5 Вчиться грати на віолончелі або іншому музичному інструменті. Шінджі соромиться, що нібито недостатньо хороший в цьому, але насправді він вже дипломований віолончеліст. Його сором'язлива манера гри на віолончелі стала рисою, яка є вже в оригінальному аніме-серіалі. В останньому фільмі «Євангеліон 3.33: Ти (не) виправиш» він також вчиться грати на піаніно.

Частина 2 з 2: Як вести себе як Шінджі в повсякденному житті

  1. 1 Ведіть себе скромно. Шінджі - інтроверт і вважає за краще проводити час наодинці або в невеликій компанії. Він також дуже стриманий і ранимий. Однак він починає трохи відкриватися іншим пілотам по ходу серіалу.
  2. 2 Передвигайтесь на метро якомога частіше. Шінджі найчастіше їздить на електричці. Він також іноді їде на поїзді, щоб уникнути відповідальності. До того ж, в оригінальному серіалі поїзда і електрички - один з основних лейтмотивів.
  3. 3 намагайтеся заслужити любов і схвалення. Шінджі хоче, щоб його всі любили, особливо батько, який сильно відсторонився. Шінджі дуже переживає щодо того, що думають інші люди.
    • Будьте обережні з цим моментом. Вважається, що у людини, яка шукає визнання і схвалення, низька самооцінка і він не впевнений в собі. У Шінджі, звичайно, є з цим проблеми, але ви не повинні ризикувати своїм душевним рівновагою і занадто вживатися в роль.
    • Хороший і здоровий спосіб отримати схвалення інших - активно співпереживати почуттів оточуючих. Запитуйте оточуючих людей про їхні потреби і не будьте егоїстичними
  4. 4 Робіть те, що вам говорять. Через те що Шінджі потребує схвалення ззовні, він часто робить те, чого вимагає якоїсь авторитетний для нього людина. Він надзвичайно пасивний.
    • Займайтеся тим, чим повинні (домашня робота, обов'язки по дому), коли вас просять. Виконуючи ці справи, уявіть, що ви рятуєте людство, як Шінджі.
    • Як і попередній крок, не беріть ці дії занадто близько до серця. Може, Шінджі і керував гігантським роботом, але ви не повинні наражатися на небезпеку.
  5. 5 часто вибачайтеся. Одна з поганих рис Шінджі в тому, що він постійно не впевнений в собі і часто звинувачує себе за речі, які відбуваються не з його вини. Не давайте грі зайти надто далеко. Замість цього вибачайтеся тільки тоді, коли ви дійсно в чомусь винні, або в неоднозначних ситуаціях (наприклад, коли хтось врізається в вас, якщо у вас з друзями виникло непорозуміння і так далі).
    • Загалом, дуже часто вибачатися - не дуже гарна ідея. Якщо ви не зробили нічого поганого, то, вибачившись, ви можете втратити впевненість у собі.
  6. 6 Не реагуйте на образи і не наражаються на неприємності. Будьте ласкаві і ввічливі по відношенню до інших. В душі Шінджі дуже співчуває іншим.Незважаючи на те, що він зобов'язаний битися, щоб захищати людство, він дуже негативно ставиться до насильства. Крім того, він настільки пасивний, то не може реагувати відкрито на образи, навіть якщо глибоко зачеплений.
    • Повторювані образи і погрози можна охарактеризувати як цькування (буллінг). Якщо ви піддаєтеся Буллінг, поговоріть з учителем (якщо це відбувається в школі) або керуючим (якщо це відбувається на роботі). Якщо ви неповнолітній, поговоріть з батьками. Якщо ви відчуваєте, що вам що-небудь серйозно загрожує, зателефонуйте в поліцію.
  7. 7 Розмовляйте самі із собою практично про все, що робите. Шінджі дуже занурений в себе і часто обмірковує все, що з ним відбувається. Самоаналіз може бути корисною звичкою. Усвідомлення того, що відбувається, коли ви розумієте все, що відчуваєте зараз, призводить до більш щасливою і позитивної життя. Здорова саморефлексія після стресових подій також може допомогти вам краще справлятися зі схожими ситуаціями в майбутньому.
    • Пам'ятайте, що Шінджі іноді переживає через свій самотності і думає, що не гідний життя, але в кінці усвідомлює, що його люблять, і бере на себе відповідальність за своє життя.
    • Незважаючи на це відкриття, Шінджі все ще страждає від ненависті до себе. Це ще один момент, в якому ви не повинні наслідувати Шінджі; пам'ятайте, що ви завжди повинні любити і приймати себе.
    • Психологи називають нездорові нав'язливі думки про біль і травми румінацією. Щоб бути ментально здоровими, не доводьте себе до румінаціі. Якщо ви виявили, що не можете це контролювати, поговоріть з фахівцем.

Поради

  • Шінджі зображується по-іншому в офіційній манзі і навіть в інших спін-оффах манги типу «Євангеліон: Ангельські дні». Через ці відмінностей вам не вдасться вести себе одночасно як все втілення героя.
  • Пам'ятайте, що це всього лише гра, так що не сприймайте все надто серйозно. Не починайте ненавидіти свого батька або зневажати себе, тільки щоб стати як Шінджі. Ваша власна життя варте того, щоб проживати саме її, чи перебуваєте ви в образі Шінджі чи ні.

попередження

  • Деякі дійсно вважають, що Шінджі просто неженка, особливо у фільмі «Кінець Евангеліона». Не звертайте на них уваги, але будьте готові до глузуванням.
  • У Шінджі є багато рис характеру, яким не варто наслідувати. Цей персонаж переживає багато травматичних подій в «Євангеліон». Він також страждає від важкої депресії і социофобии. Чи не вживається в роль, щоб побути на його місці.