Як знайти друзів на YouTube

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК НАЙТИ ДРУЗЕЙ? если тебе одиноко, смотри это видео ♡
Відеоролик: КАК НАЙТИ ДРУЗЕЙ? если тебе одиноко, смотри это видео ♡

Зміст

Незважаючи на відсутність можливості імпортувати контакти в YouTube, найпростіше інтернет-розслідування дозволить вам відшукати канали своїх друзів. Якщо хто-небудь з ваших друзів створив свій канал на YouTube до літа 2015 року, то він, швидше за все, буде прив'язаний до профілю Google+. Якщо ваш друг вказав своє повне ім'я в своєму профілі на YouTube, ви без зусиль знайдете його за допомогою вбудованого пошуку на YouTube. Завдяки новій функції в мобільному додатку YouTube (яка ще не вийшла офіційно) під назвою «Загальні відеоролики», деякі користувачі можуть додавати друзів в якості контактів.

кроки

Метод 1 з 3: Через YouTube Пошук

  1. 1 Введіть ім'я свого друга в пошукове поле на YouTube. Якщо ваш друг вказав справжнє ім'я в свого облікового запису YouTube, пошук його знайде. Запустіть пошук на сайті YouTube або в мобільному додатку.
    • Якщо вам відомо ім'я користувача друга, введіть його.
    • Щоб запустити пошук в мобільному додатку, натисніть на значок лупи, щоб відкрити вікно пошуку.
  2. 2 Натисніть або торкніться іконки пошуку у вигляді лупи. Після закінчення пошуку на екрані відобразиться список результатів.
  3. 3 Фільтрувати результати пошуку по каналах. Каналом на YouTube називають домашню сторінку користувача. Якщо ваш друг завантажив будь-якої контент, залишив коментар чи створив плейлист, у нього точно є канал. Натисніть на «Фільтр» у верхній частині результатів пошуку і виберіть «Канал» під розділом «Тип».
    • У додатку натисніть на іконку в правому верхньому куті (три горизонтальні лінії з вертикальними рисками), виберіть «Канали» в списку «Тип контенту».
  4. 4 Знайдіть канал свого друга. Якщо у вашого друга поширене ім'я, в результатах пошуку можуть з'явитися кілька каналів. Перевірте кожен канал, натиснувши на фото профілю праворуч від назви.
  5. 5 Підпишіться на канал свого друга. Коли знайдете свого друга, підпишіться на його канал, натиснувши на червону кнопку «Підписатися». Ця кнопка знаходиться у верхній частині каналу користувача.

Метод 2 з 3: Через профіль Google+

  1. 1 Відкрийте сайт Google+ в браузері. Незважаючи на неможливість імпорту контактів Google в YouTube, часто своїх друзів можна знайти на YouTube, переглянувши їх профілі на Google+. Якщо обліковий запис вашого друга на YouTube був створений до літа 2015 року, в його профілі Google+ повинна бути посилання на нього.
    • Вам знадобиться обліковий запис Google, щоб скористатися цим методом.
  2. 2 Увійдіть до свого облікового запису Google. Натисніть «Увійти» в правому верхньому кутку екрану і введіть свої облікові дані.
    • Якщо ви вже увійшли в систему, в правому верхньому куті Google+ буде знаходитися ваше фото профілю в Google.
  3. 3 Натисніть на меню, що випадає «Стрічка», щоб розкрити його.
  4. 4 Виберіть «Люди». Тут можна побачити список передбачуваних знайомих, а також меню в лівій частині екрана.
  5. 5 Виберіть «Контакти Gmail» в меню зліва. Якщо у вас є контакти в Gmail, так ви зможете знайти їх профілі Google+. Після цього з'явиться список контактів Gmail з посиланнями на їхні профілі Google+.
    • Якщо ви коли-небудь були активні в Google+, відкрийте розділ «Передплати» або «Передплатники» у верхній частині сторінки. Обидва варіанти відобразять список профілів користувачів.
    • Якщо ви шукаєте конкретного одного, спробуйте ввести його ім'я в пошукове поле у ​​верхній частині сторінки. Іноді буває корисно додати місто, в якому проживає людина, наприклад: «Сергій Шнуров, Ленінград».
  6. 6 Натисніть на ім'я одного, щоб переглянути його профіль. Вгорі сторінки профілю розташована величезна шапка, в лівій частині якої знаходиться фото профілю.
  7. 7 Натисніть «YouTube» в рядку меню трохи нижче шапки. Якщо ця людина розміщував загальнодоступні ролики на YouTube, вони з'являться під заголовком. Зверніть увагу на рядок «Записи користувача [ім'я одного]» поруч з червоним символом YouTube під заголовком.
    • Якщо під зображенням немає посилання на YouTube, то цей метод не допоможе вам знайти YouTube канал цього користувача.
  8. 8 Натисніть «Канал YouTube» під «Записи користувача [ім'я одного]». Так ви потрапите на сторінку профілю свого друга в YouTube.
  9. 9 Натисніть «Підписатися», щоб стежити за каналом одного. Це червона кнопка в правому верхньому кутку сторінки.

Метод 3 з 3: Через Загальні відеоролики на YouTube

  1. 1 Відкрийте додаток YouTube на мобільному пристрої. На YouTube є нова функція «Загальні відеоролики», яка дозволяє користувачам мобільного додатка ділитися відеороликами і листуватися з YouTube Контактами. Android Police стверджує, що ця функція поки доступна не для всіх користувачів, але може раптово з'явитися в вашому додатку.
  2. 2 Натисніть на іконку «Поділитися». Якщо на головній панелі присутній іконка текстового хмари зі стрілкою вправо, цей метод може вам стати в нагоді.
  3. 3 Натисніть «Контакти». Перш ніж ви зможете листуватися з друзями (і відправляти їм відеоролики) на YouTube, необхідно додати цього одного в список контактів YouTube.
  4. 4 Відкрийте розділ «Можливо, ви знайомі». Цей список користувачів YouTube складений з ваших контактів в Google та інших людей, з якими ви вели переписку.
  5. 5 Натисніть «Запросити», щоб запросити друга. Іконка «Запросити» виглядає як силует людини з плюсом і знаходиться під ім'ям контакту.
    • Перш ніж ви зможете поділитися з цією людиною відеороликом, він повинен буде спочатку схвалити ваш запит. Для цього на їх мобільному пристрої теж має бути встановлено мобільний додаток YouTube.
    • Термін дії запрошення закінчиться через 72 години.
  6. 6 Натисніть «+ Додати контакти», щоб знайти інших друзів. Якщо людина, з яким ви хочете поділитися, відсутній в списку «Можливо, ви знайомі», створіть запрошення, доступне всім. Коли з'явиться URL-адресу, натисніть «Надіслати запрошення», потім виберіть програму, через яке збираєтеся відправити посилання.
  7. 7 Перегляньте канали своїх контактів. Коли контакти будуть додані (і схвалять ваше запрошення), перегляньте їх YouTube канали, перейшовши на вкладку «Загальні», а потім вибравши «Контакти».
    • Щоб поділитися відеороликом з контактами, натисніть «Поділитися» під будь-яким відео на YouTube, а потім виберіть один зі своїх контактів на YouTube.

Поради

  • Щоб керувати підписками на YouTube, натисніть на «Передплати» на головній сторінці YouTube або на іконку «Передплати» (папка з символом «Запуск») в мобільному додатку.
  • Якщо один з користувачів на YouTube вам нададуть, заблокуйте його. Відкрийте його канал у браузері і натисніть «Про канал». Потім натисніть на значок прапора в правому верхньому куті опису каналу і виберіть «Заблокувати користувача».