Як знайти GPS координати адреси, використовуючи Google Maps

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 19 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как легче вводить координаты в googl maps
Відеоролик: Как легче вводить координаты в googl maps

Зміст

У вас було таке, що, при введенні адреси в навігаційну систему GPS, вона повідомляла, що адреса не може бути знайдений? Якщо ви рідко оновлюєте GPS, система не буде знати про змінених назвах вулиць і адрес. Оновлення може дорого коштувати, тому можна використовувати Google Maps, щоб знайти GPS координати адреси і використовувати їх як кінцеву точку маршруту. Читайте далі, щоб дізнатися, як це зробити.

кроки

  1. 1 Знайдіть адресу в Google Maps. Відкрийте сайт Google Maps і введіть повну адресу в поле пошуку. Карта повинна сфокусуватися на зазначеному вами адресі.
  2. 2 Клацніть правою кнопкою миші на цьому місці. Правою кнопкою миші на зазначеному адресі. З'явиться меню з декількома варіантами.
  3. 3 Виберіть "Що тут?". Зліва відобразиться список прилеглих підприємств. Координати будуть відображатися в поле пошуку у верхній частині сторінки.
    • Ви можете виконати цю дію без пошуку адреси. Ви можете натиснути правою кнопкою миші в будь-якому місці карти, щоб знайти координати того місця.
  4. 4 Скопіюйте координати. Ви можете скопіювати координати в вікні пошуку і ввести їх в будь-яку навігаційну систему GPS.
  5. 5 Знайдіть координати, використовуючи New Google Maps Preview. Клацніть кнопкою миші на карті в будь-якому місці, і у вікні під рядком пошуку ви побачите координати. Можливо, вам доведеться клацнути два рази, якщо перед цим ви вибрали будь-яке інше місце. Перше клацання скине попередній вибір, а наступний покаже нові координати.
    • Якщо ви клацніть на зазначеній ділянці, то не побачите координат. Замість цього вам покажуть інформацію про бізнес або місці, яке ви вибрали. Щоб знайти координати, необхідно скасувати попередній вибір і клацнути поряд з ним.
    • Якщо ви хочете повернутися до класичних Google Maps, натисніть кнопку "?" в правому нижньому кутку вікна і виберіть пункт "Повернути класичні Google Maps".

попередження

  • Якщо ваші карти навігаційної системи сильно застаріли, система не зможе правильно показати вам дорогу, особливо при наближенні до об'єкту. На вашу карту все може виглядати так, ніби ви в поле. Не турбуйтеся, навігаційна система все-таки буде правильно вказувати вам напрямок.

додаткові статті

Какконвертіровать веб сторінку в PDF Какустановіть конкретну країну в браузері Tor Какотключіть блокувальник реклами Какізменіть мовні налаштування вашого браузера Какподключіться до проксі-сервера Каквключіть вбудований VPN в Opera Какувелічіть масштаб сторінки браузера Каксделать Google пошуковою системою за замовчуванням Какпрінудітельно оновити сторінку в браузері Какочістіть кеш браузера Какізменіть домашню сторінку в Safari Каксохраніть flash анімацію з сайту Какскривать Панель інструментів в браузерах Какізменіть домашню сторінку в Microsoft Edge