Як знайти майстра тату

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 19 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ВЫ ГОТОВЫ КАК СЛЕДУЕТ ПОВЕСЕЛИТЬСЯ?  || Крутые лайфхаки и бьюти-советы, чтобы раскачать вечеринку!
Відеоролик: ВЫ ГОТОВЫ КАК СЛЕДУЕТ ПОВЕСЕЛИТЬСЯ? || Крутые лайфхаки и бьюти-советы, чтобы раскачать вечеринку!

Зміст

Якщо ви платите за татуювання, яка залишиться з вами назавжди, ви маєте право мати справу тільки з талановитим, сумлінним і надійним майстром. Але як знайти тату-майстра, робота якого буде на висоті, і не наштовхнутися на халтурника? Наша стаття підкаже вам, що потрібно шукати і на що звернути увагу, щоб знайти «свого» майстра і не ризикувати ні зовнішністю, ні здоров'ям.

кроки

Частина 1 з 2: Пошук тату-майстра

  1. 1 Поговоріть з людьми, у яких вже є татуювання. Якщо у вас є друзі або родичі з татуюваннями, і ці татуювання вам подобаються, попросіть у їхнього власника координати майстра або хоча б загальний рада. Навіть незнайомі люди, часто будуть раді обговорити свої татуювання.
  2. 2 Перегляньте портфоліо майстрів. Відвідайте кілька тату-салонів і вивчіть каталоги з попередніми роботами майстрів. Також їх портфоліо часто можна знайти в інтернеті, наприклад на особистій сторінці салону або майстра в Instagram або «ВКонтакте» або на сторінці, присвяченій певних видів татуювань. РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Grant Lubbock


    Тату-майстер і співвласник Red Baron Ink Грант Лаббок - тату-майстер і співвласник Red Baron Ink, тату-салону в Нью-Йорку. Має більше 10 років досвіду в нанесенні татуювань, спеціалізується на неотрадіціонних, чорно-білих і кольорових татуюваннях. Головна мета салону Red Baron Ink - щоб кожна зроблена в ньому татуювання була єдиною в своєму роді і прекрасно виглядала все життя.

    Grant Lubbock
    Тату-майстер і співвласник Red Baron Ink

    Шукайте чисті лінії і переходи відтінків. Вивчаючи портфоліо майстра, звертайте увагу на чистоту і різноманітність ліній. Також варто придивитися до плавності переходу відтінків. Втім, якщо майстер добре володіє лініями, він, швидше за все, з легкістю працює з кольором і тінями, так як лінії - зазвичай найважча частина татуювання.

  3. 3 Відвідайте тату-конвенції. Зазвичай найкращі тату-майстра відвідують ці заходи. У вас буде можливість зробити тату на місці або просто промацати грунт.
  4. 4 Уникайте найдешевших варіантів. Якщо пропозиція здається занадто гарним, щоб бути правдою, швидше за все, так і є. Дешевий майстер - це майже завжди поганий майстер.
    • Пошукайте в інтернеті інформацію за середніми цінами за татуювання у вашому місті.

Частина 2 з 2: Перевірка тату-майстра

  1. 1 Пошукайте інформацію про майстра і салоні в інтернеті. Вбийте в пошуковик ім'я майстра, а також назва салону, в якому він працює. Уникайте місць з поганими відгуками, де люди скаржаться на інфекції або недотримання стерильності.
    • Не довіряйте власним сайту салону, коли справа стосується відгуків клієнтів.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Grant Lubbock


    Тату-майстер і співвласник Red Baron Ink Грант Лаббок - тату-майстер і співвласник Red Baron Ink, тату-салону в Нью-Йорку. Має більше 10 років досвіду в нанесенні татуювань, спеціалізується на неотрадіціонних, чорно-білих і кольорових татуюваннях. Головна мета салону Red Baron Ink - щоб кожна зроблена в ньому татуювання була єдиною в своєму роді і прекрасно виглядала все життя.

    Grant Lubbock
    Тату-майстер і співвласник Red Baron Ink

    Наш фахівець згоден: «Перш ніж зробити татуювання, зайдіть в інтернет і почитайте відгуки про салон. Однак вам також слід зайти в салон самому, щоб побачити, наскільки там чисто і безпечно. Перевірте, чи застосовуються в ньому належні техніки для профілактики перехресного забруднення. Наприклад, майстри не повинні їсти там же, де роблять татуювання ».


  2. 2 Поговоріть з майстром. Кращі результати зазвичай бувають з майстром, з яким ви відчуваєте себе комфортно. Він повинен уважно вас слухати і розуміти, чого ви хочете. У нього повинен бути досвід в нанесенні татуювань того типу, яку задумали зробити. Багато майстрів спеціалізуються або тільки на кольорових, або на контурних тату, а також можуть мати і більш вузьку спеціалізацію в рамках цих категорій.
  3. 3 Запитайте відповідні документи. Завжди просіть показати вам диплом або сертифікат про професійну підготовку майстра, а також уточнюйте наявність медичної книжки.
    • Документ про освіту часто висить в рамці біля робочого місця майстра або стійки адміністратора.
  4. 4 Звертайте увагу на заходи безпеки. Перераховані нижче пункти є найважливішим доказом того, що салон знає, що робить. Висококваліфіковані майстри ніколи не поводяться грубо і не ображають клієнтів, якщо звертають увагу на наступне:
    • Майстер повинен показати вам дату упаковки голки і відкрити її при вас. (Навіть багаторазові голки зберігаються в спеціальному відсіку автоклава під час процесу стерилізації).
    • Багаторазові голки повинні діставатися прямо з автоклава, який, в свою чергу, повинен бути показаний на вимогу клієнта.
    • Салон і майстер не повинні бути брудними, санітарні умови повинні бути дотримані.
  5. 5 Слухайте свою інтуїцію. Якщо щось змушує вас відчути незручність або дискомфорт, покиньте салон. «Напевно, нічого страшного» може привести до неприємної шкірної інфекції або навіть до зараження такими хворобами, як гепатит або ВІЛ.