Робіть собі масаж обличчя

Автор: John Pratt
Дата Створення: 9 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
МАССАЖ лица ДОМА за 15 мин/день. Мастер-класс
Відеоролик: МАССАЖ лица ДОМА за 15 мин/день. Мастер-класс

Зміст

Масаж обличчя покращує кровообіг шкіри та омолоджує обличчя. Він також може зміцнити та підняти шкіру, зменшити зморшки та набряклість. Крім того, приємний масаж обличчя добре допомагає проти стресу, змушуючи почуватися розслабленим і спокійним. Побалуйте себе масажем щодня, вранці чи ввечері перед сном.

Крок

Спосіб 1 з 3: Освіжаючий масаж

  1. Нанесіть трохи олії на обличчя. Трохи олії полегшує пересування пальцями по обличчю, щоб не тягнути шкіру. Це також гарантує, що ваше обличчя сяє та сяє, коли закінчите. Ви можете використовувати всі види олій для обличчя, а можете просто вибрати олію, яка підходить вашому типу шкіри. Мигдаль, арган та жожоба чудово підходять для масажу обличчя, оскільки не закупорюють пори.
    • Для дуже сухої шкіри вибирайте арганове або мигдальне масло.
    • Для нормальної та жирної шкіри візьміть масло жожоба або суміш жожоба та касторової олії.
    • Якщо ви не хочете наносити масло на обличчя, використовуйте зволожуючий крем.
  2. Завершіть, переглянувши все ще раз. Недовго масажуйте кожну частину обличчя, щоб закінчити масаж. Тепер ваша шкіра повинна виглядати сяючою, свіжою та омоложеною.

Спосіб 2 з 3: Ліфтинг та зміцнення масажу

  1. Нанесіть на обличчя легкий шар олії. Трохи олії полегшує пересування пальцями по обличчю, щоб не тягнути шкіру. Олія для обличчя живить шкіру та зменшує зморшки та лінії. Нанесіть на обличчя легкий шар одного з наступних масел:
    • Для сухої шкіри: кокосова або арганова олія.
    • Для нормальної шкіри: мигдальне або жожоба олія
    • Для жирної шкіри: олія жожоба або ваш улюблений зволожуючий крем.
  2. Завершіть, переглянувши все ще раз. Недовго масажуйте кожну частину обличчя, щоб закінчити масаж. Тепер ваша шкіра повинна відчувати себе міцною і молодою. Повторюйте це щодня для досягнення найкращих результатів.

Метод 3 з 3: Антистресовий масаж

  1. Завершіть, переглянувши все ще раз. Недовго масажуйте кожну частину обличчя, щоб закінчити масаж. Після цього ви повинні почуватися розслабленим і спокійним.

Поради

  • Якщо ви хочете піти ще далі, полежте з огірками скибочками або холодними пакетиками чаю близько 15 хвилин. Танін допомагає підтягнути шкіру навколо очей, роблячи її більш свіжою.