Як знайти партнера на все життя

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 24 Травень 2021
Дата Оновлення: 25 Червень 2024
Anonim
Вторая половинка: как найти свою любовь, судьбу и партнера на всю жизнь?
Відеоролик: Вторая половинка: как найти свою любовь, судьбу и партнера на всю жизнь?

Зміст

Знайти підходящого романтичного партнера вельми непросто.Знайти людину, з якою можна щасливо прожити все своє життя, здається практично неможливим. Не поспішайте, проводите час з друзями і не забувайте про себе. Зустрічайтеся, але не втрачайте голову, вдумливо вибираючи партнера. Любов не терпить поспіху.

кроки

Частина 1 з 3: Зустрічайтеся

  1. 1 Не ховайтеся від світу. Чим частіше ви будете ходити на побачення і спілкуватися з людьми, тим вище шанси зустріти приємну людину. Виходьте з будинку і почніть відвідувати вечірки і зустрічі друзів, запишіться на курси і спілкуйтеся з іншими слухачами, зареєструйтесь на сайтах і додатках для знайомств. Ведіть себе сміливо і неординарно: наприклад, спробуйте сходити на швидкі побачення.
    • Найбільш поширений спосіб знайомства з майбутнім партнером - через спільних друзів. Проводьте час з друзями і просите їх познайомити вас з цікавими людьми.
    • На другому місці знаходяться громадські місця і заходи. До них відносяться бари, вечори поезії, концерти, художні виставки, церковні збори і багато іншого.
    • Третє місце займає робота. Якщо ви працюєте з дому, то спробуйте переміститися в колективний офіс. Приходьте в контори ваших клієнтів і відвідуйте конференції. Якщо ж ви постійно бачитеся з людиною на роботі, то не поспішайте запрошувати його на побачення, оскільки це може ускладнити робочі відносини.
    • На четвертому місці розташовуються сайти і додатки для знайомств, на п'ятому - соціальні мережі. Увійдіть в популярних сервісах.
  2. 2 Запрошуйте людей на побачення. Якщо ви знайомі з людиною в реальному житті, то запропонуйте йому зустрітися. Говоріть прямо, щоб людина правильно витлумачив вашу пропозицію і дав чітку відповідь. Запитуйте про побачення під час прощання, щоб уникнути незручності. Завершивши розмову, скажіть: "Був дуже радий поговорити з тобою, але мені пора йти. Може якось пообідаємо разом?"
    • Якщо ви вкрай сором'язливі, то спробуйте подзвонити. Правда в цьому випадку доведеться дізнатися номер телефону.
    • Якщо цікава людина зустрівся вам в мережі, то відправте йому дружнє повідомлення. В такому випадку пропозиція про зустріч буде доречним тільки після обміну хоча б кількома повідомленнями.
    • Якщо ви запрошуєте подругу, то приготуйтеся до відмови. Краще запросити її на побачення до того, як можливу відмову почне здаватися нестерпним. Дійте при перших ознаках симпатії до людини.
    • Постарайтеся залишитися друзями. Цілком можливо, що один, який відмовив вам, згодом і познайомить вас з майбутнім партнером.
  3. 3 Будьте розсудливі. Якщо постійно турбуватися про те, щоб швидше знайти "єдиного" партнера, то подібна поведінка може відштовхувати. Плануйте побачення так само, як плануєте і інші зустрічі: приємне спільне проведення часу і доброзичливе спілкування. На побаченні думайте тільки про побачення.
    • Ставте відкриті питання, слухайте і давайте чесні відповіді.
    • Поводьтеся щиро і природно. Чесно відповідайте на питання. Будьте собою і не думайте про те, яку думку про вас складуть.
    • Відкладіть телефон в сторону. Приділяйте вся увага побачення!
    • Не потрібно весь вечір аналізувати, наскільки вам підходить ця людина. Перше побачення - це тільки знайомство. Зосередьтеся на бесіді і обраному занятті.
    • Чи не признавайтесь в любові і не починайте розмову про тривалі стосунки вже на перших побаченнях.
  4. 4 Будьте доброзичливі. Якщо ви ходите на побачення в пошуках партнера на все життя, тоді намагайтеся показувати свої найкращі якості. Не намагайтеся командувати і не влаштовуйте ігри розуму.
    • Висловлюючи зауваження або обговорюючи інших людей, ви лише покажете себе невпевненим або жорстокою людиною.
    • Намагайтеся отримати задоволення від вечора, навіть якщо ви відразу зрозуміли, що друге побачення вас не цікавить. Ставтеся до людини добре! Він заслуговує важливого і доброзичливого ставлення, навіть якщо ви більше ніколи не зустрінетеся.
  5. 5 Побачення повинні бути цікавими. Не обов'язково перетворювати все на банальний вечерю з вином і обміном поглядами. Вибирайте такі заняття, які вам до душі. Купуйте каву і гуляйте по парку. Сходіть на виставку або в музей. Домовтеся поїсти в ресторані швидкого обслуговування і сядьте за барну стійку.
    • Запросіть людини на вечірку або захід. Якщо ви надмірно хвилюєтеся при особистій зустрічі, то організуйте групове побачення.
    • Погоджуйтеся з чужими ідеями. Якщо вас запросили на побачення, то дозвольте людині все організувати. Не потрібно вважати, що вам не сподобається нове місце або заняття.

Частина 2 з 3: Налаштуйтеся на успіх

  1. 1 Освіта. Багато пар знайомляться в університетах і на курсах. У таких місцях зустрічаються люди зі спільними інтересами та поглядами, які проводять разом багато часу, а також можуть здружитися або зблизитися. Якщо ви вже закінчили навчання, то запишіться на курси з цікавить вас: кулінарія, іноземні мови, танці або комерція.
    • Крім зустрічі з потенційним партнером ви отримаєте освіту і навички, які можуть продовжити майбутні відносини. Пари з вищою освітою розлучаються рідше, ніж менш освічені партнери.
  2. 2 Здоров'я. Психічне і фізичне здоров'я впливає на переваги при виборі партнерів і на тривалість відносин. Регулярно займайтеся фізкультурою і спите необхідну кількість часу щоночі. Раціон повинен бути корисним і збалансованим. Краще відмовитися від газованих напоїв і рафінованого цукру. Регулярно відвідуйте лікаря.
    • Не забувайте піклуватися про психічне здоров'я. Якщо ви сором'язливі, пригнічені, стривожені або нервуєте на побаченнях, то зверніться до психотерапевта.
  3. 3 Зовнішній вигляд. Намагайтеся мати гарний вигляд, щоб залучити партнера. Пам'ятайте про гігієну. Приймайте душ часто, але використовуйте гель і шампунь не частіше трьох разів на тиждень. Регулярно чистите зуби, а після їжі використовуйте зубну нитку, щоб дихання залишалося свіжим, а зуби мали здоровий вигляд.
    • Вибирайте відповідний одяг. Вибір одягу дуже залежить від індивідуальних смаків, але в цілому слід носити чисту і акуратну одяг, яка добре на вас сидить.
    • Кольори повинні підкреслювати вашу зовнішність. Якщо визначитися не виходить, то вибирайте чорний та інші нейтральні відтінки.
  4. 4 Полюбіть себе. Важкою знайти людину, яка полюбить вас, якщо ви самі себе не любите. Не бійтеся слідувати своїм бажанням: вибирайте роботу до душі, приємних друзів, цікаві хобі і гарне спілкування з близькими. Забезпечуйте собі емоційне, фізичні і фінансове благополуччя.
    • Добре ставлення до себе свідчить про емоційної стійкості. Така якість дуже подобається багатьом людям.
  5. 5 Будьте хорошим і надійним другом. Швидше за все, що саме друзі познайомлять вас з майбутнім партнером. Також ви завжди зможете покластися на них у важкій ситуації і отримати підтримку в моменти самотності. Важкою знайти партнера, якщо ні з ким не спілкуватися, а також важко виглядати впевненим і привабливим чоловіком, якщо ви самотні і вкрай потребуєте дружньому спілкуванні.
    • Добре ставитеся до своїх друзів. Не потрібно перетворюватися в світську левицю. Пам'ятайте про всіх друзів, проявляйте відповідну турботу і нагадуйте друзям, за що ви їх цінуєте.

Частина 3 з 3: Знайдіть підходящого партнера

  1. 1 Визначте свої бажання. Подумайте, що для вас важливо в житті: дружні стосунки, діти, фінансова стабільність, почуття приналежності до групи, творчий успіх, дотримання всіх принципів, радість кожному дню. Уявіть, якою бачиться вам життя через три, п'ять, тридцять і п'ятдесят років. Думайте не про те "Який мені потрібен партнер?", А "Чого я хочу від життя?".
    • Оцініть, наскільки ваші нинішні відносини узгоджуються з життєвими цілями. Якщо погано, то подумайте, чи готові ви відмовитися від своїх прагнень заради цієї людини.
    • Пристосовуйтеся до партнера. Багато людей просто не знають, чого вони хочуть.Якщо ви знайшли людину, яка підтримує ваші устремління і розширює горизонти, який доріг вам і заради якого ви готові змінюватися, то можливо, що це партнер на все життя.
  2. 2 Стати кращими друзями. Романтичні почуття - не найнадійніший показник міцності і тривалості відносин. Для того, щоб прожити з людиною життя, потрібно поважати його, радіти його компанії і дбати про партнера. Не поспішайте зв'язувати себе зобов'язаннями до кінця життя, якщо ви ще не стали друзями.
    • У двох людей має збігатися почуття гумору, вони повинні вміти знаходити причини для сміху навіть в побуті або скрутних положеннях.
    • Поважайте образ думок партнера. Якщо вам не до душі його ідеї і погляди, то навряд чи вам буде приємно провести з ним все життя.
    • Шукайте загальні інтереси. Не обов'язково всім займатися тільки разом, але важливо знайти такі переваги і заняття, які будуть зближувати вас.
    • Сприймайте один одного як рівних. Відносини, в яких один партнер пригнічує іншого, зазвичай стають нещасливими. Якщо партнер вимагає від вас того, чого не робить сам, тоді ваші відносини приречені.
    • Вчіться довіряти, підтримувати і поважати один одного. На цих трьох китах будуються міцні відносини.
  3. 3 Сваріться, але обережно. На ранніх етапах відносини дуже крихкі. Після першої сварки потрібно оцінити, наскільки ви б хотіли все припинити. Іноді сварки сприймаються як кінець світу, але вони абсолютно природні для будь-яких здорових відносин. Сваріться правильно. Говоріть від першої особи. Висловлюйте свої почуття, а не звинувачуйте партнера.
    • Вмійте розрядити обстановку. Якщо суперечка перетворюється в гнівну сварку, то краще стримати запал і помиритися з партнером. Припиніть сперечатися, почніть слухати, шукати компроміси. Якщо в момент напруги вам комфортні фізичні дотики, то візьміться за руки або обійміться. Задіюйте гумор. Запропонуйте змінити обстановку.
    • Наприклад, якщо ви посварилися під час побачення, то запросіть партнера на іншого побачення. Змініть обстановку або пересядьте на інші місці і знову привітайтеся ніби при новій зустрічі.
    • Не бійтеся висловлювати свої думки або обговорювати спірні питання з страху розриву. Краще взяти себе в руки і запропонувати партнеру зробити те ж саме.
    • Якщо у вас немає потреби в конкретній зміні, то намагайтеся не піднімати спірні теми, які вже ставали причиною розбіжностей. Так ви лише втомити партнера, а не переконаєте у відповідності зі своїми поглядами. Бути щасливим важливіше, ніж довести свою правоту.
    • Наприклад, якщо ви посварилися через вашу близької подруги, яка не подобається партнеру, то обговоріть, чи дійсно партнер готовий зустрічатися з вами.
    • При цьому не сперечайтеся, якщо партнер вважає подругу набридливої. Якщо вона і правда дратує партнера, то суперечка лише посилить роздратування.
  4. 4 Висловлюйте свої почуття поступово. Після декількох побачення виникає потреба сказати, що ви очікуєте від таких відносин. Можливо, ви хочете дізнатися про почуття партнера, наскільки вони серйозні. Не вимагайте невідкладних відповідей і покажіть партнеру, що вам подобається його компанія.
    • Після побачення скажіть, що ви відмінно провели час.
    • Після кількох побачень повідомте, що вам приємна компанія людини.
    • Утвердившись у своїх намірах, поговоріть про це з людиною. Скажіть, що ви хотіли б зустрічатися і стати постійними партнерами.
    • Якщо він ще не готовий, то почекайте. Люди приймають рішення з різною швидкістю.
    • Чи не признавайтесь в любові на перших побаченнях. Якщо ви впевнені в своїх почуттях, то спочатку просто радійте цьому прекрасному станом перші пару місяців.
    • Якщо людина вам подобається, але зізнається в любові до того, як у вас з'явилися відповідні почуття, то скажіть, що ви ще не готові сказати те ж саме, але хочете продовжити відносини, так як відчуваєте сильну симпатію.
  5. 5 Не поспішайте. Шлюби в ранньому віці частіше закінчуються розлученням.Така ж статистика і по шлюбів відразу після початку відносин. Якщо вам важко терпіти самотність, то частіше спілкуйтеся з друзями. Погоджуйтеся на побачення, поважайте людини і приємно проводите час, але не чекайте, що саме ці відносини триватимуть все життя.
    • Перш, ніж зробити дівчині пропозицію, краще зустрітися з нею хоча б три роки. Міцність відносин залежить від ступеня близькості, а для близькості потрібен час.