Як наносити СС-крем

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
4 способа наносить корейские сс-кремы.
Відеоролик: 4 способа наносить корейские сс-кремы.

Зміст

СС-крем, або color control cream, «крем для корекції кольору», - легке засіб для макіяжу, яке можна використовувати замість тональної основи або в якості праймера. CC-крем допомагає приховати такі недоліки, як почервоніння або пігментні плями, і також захищає шкіру від впливу сонця і прибирає запалення, дрібні зморшки і вікові плями. Його легко наносити: вам будуть потрібні тільки пальці або кисть для макіяжу.

кроки

Метод 1 з 2: Як використовувати СС-крем

  1. 1 Очистіть, нанесіть тонізуючий засіб і зволожите шкіру. CC-крем потрібно наносити на чисту шкіру. Вмийтеся вашим улюбленим засобом, що очищає для особи і м'яко промокніть шкіру насухо.Потім ватним диском нанесіть тонік, якщо у вас жирний тип шкіри. Якщо у вас суха шкіра, акуратно нанесіть зволожуючий засіб.
  2. 2 Нанесіть СС-крем маленькими точками по всьому обличчю. Видавіть невелику кількість СС-крему на палець. Якщо ви хочете використовувати засіб на все обличчя, поставте одну точку крему на лоб, одну на ніс, одну на підборіддя і по одній на кожну щоку. Або поставте по одній точці крему в ті зони, де потрібно створити покриття: наприклад, на крилах носа або близько прищиків.
  3. 3 Растушуйте крем пензлем для макіяжу або чистими пальцями. СС-крем можна наносити тим способом, який вам більше подобається: пальцями або пензлем. Рухами розподіліть крем по обличчю, але не втирайте його, інакше можна викликати роздратування шкіри. Якщо ви віддаєте перевагу користуватися пензлем, короткими, легкими рухами розтушуйте крем по обличчю, від центру назовні.
    • Ретельно вимийте руки, щоб змити бруд, мікроби і шкірне сало, якщо використовуєте пальці для нанесення крему.
    • Аналогічно, якщо ви використовуєте кисть, то промивайте її щотижня.
  4. 4 За бажанням додайте більше крему на проблемні зони. Якщо потрібно більш ретельно перекрити запалення, можна накласти СС-крем в кілька шарів. Просто додайте ще одну маленьку точку на проблемну зону (наприклад, темні кола під очима). Растушуйте разом з іншою частиною крему, щоб отримати рівний колір обличчя.
    • Якщо ви завдасте додатковий шар крему, результат буде краще, ніж якщо ви просто завдасте одночасно велику кількість засобу.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Daniel Vann


    Ліцензований естетист Деніел Венн - креативний директор Daredevil Cosmetics, студії макіяжу в Сіетлі. Працює в косметичної індустрії більше 15 років. В даний час є ліцензованим естетист і навчає мистецтву макіяжу.

    Daniel Vann
    ліцензований естетист

    CC-крем найкраще підходить для проблемних ділянок. Деніел Венн, ліцензований естетист, каже: «Креми для корекції кольору найкраще підходять для крайніх випадків, Коли тональна основа і консилер не допомагають. Тональна основа теж має властивість корекції кольору, Так що повинна справлятися з тими ж завданнями, що й CC-крем. Намагайтеся не завдавати занадто багато продуктів на обличчя і майте на увазі, що багато продуктів вже самі по собі коригують колір ».

  5. 5 «Відполіруйте» шкіру пензлем для макіяжу. Чи використовуєте ви СС-крем як самостійний засіб або хочете нанести на нього тональну основу, для рівномірного розподілу крему «відполіруйте» шкіру великою круглою кистю для макіяжу. Почніть з маленьких кругових рухів уздовж лоба і закінчите на підборідді.
  6. 6 Якщо потрібно,нанесіть тональний крем. СС-крем вирівнює тон шкіри і маскує недоліки. Можна використовувати СС-крем окремо або в якості праймера під тональну основу. Якщо ви хочете використовувати крем в якості праймера, то після нього нанесіть невелику кількість тонального крему чистими пальцями або пензлем для макіяжу. Ретельно розтушуйте, приділяючи особливу увагу лінії росту волосся і уздовж підборіддя.

Метод 2 з 2: Виберіть відповідний крем

  1. 1 Переконайтеся, що колір максимально відповідає тону вашої шкіри. Якщо можливо, візьміть пробники декількох різних марок СС-кремів і нанесіть їх уздовж підборіддя, щоб вибрати найбільш підходящий вам. Колір крему повинен легко зливатися з тоном вашої шкіри, а покриття не повинно виглядати на обличчі, як крейда або маска.
  2. 2 Виберіть СС-крем, який розроблений для вашого типу шкіри. В даному випадку засіб не є універсальним і відповідним всім. Вивчіть упаковку, щоб визначити який продукт розроблений спеціально для вашого типу шкіри.
    • Наприклад, якщо у вас суха шкіра, виберіть СС-крем, який буде зволожувати шкіру. Наприклад, купіть крем з гіалуроновою кислотою.
    • Якщо шкіра жирна, то вам підійде СС-крем без масел, з матуючим ефектом.
    • Якщо у вас чутлива шкіра, краще за все підібрати Некомедогенний СС-крем без ароматизаторів.
  3. 3 Виберіть крем, який вирішує проблеми шкіри. У різних СС-кремів рекламуються різні переваги: ​​від захисту від сонця і звуження пор до зменшення акне і освітлення пігментних плям. Подумайте про проблеми, які хочете вирішити, і виберіть відповідне для цього засіб.
    • Наприклад, засіб зі стовбуровими клітинами допоможе зменшити мімічні лінії і зморшки.
    • Або виберіть крем з антиоксидантами, щоб зменшити кількість висипань на шкірі.
  4. 4 Визначте бажану щільність покриття. Деякі СС-креми схожі на тонуючий зволожуючий крем, а інші створюють більш щільне покриття, як у тонального крему. Якщо потрібно більш щільне покриття, використовуйте непрозоре засіб з більш щільною текстурою. Якщо ви віддаєте перевагу мінімальне покриття, виберіть напівпрозорий крем з легкою текстурою.