Як написати книгу у формі щоденника

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ТОП 50 Идеи для ЛД ❤️ Мой ЛД
Відеоролик: ТОП 50 Идеи для ЛД ❤️ Мой ЛД

Зміст

В якості найбільш відомих прикладів книг, написаних у формі щоденника, можна привести "Квіти для Елджернона", "Щоденник Бріджит Джонс" і "Колекціонер". Напишіть бестселер про своє повсякденне життя в формі щоденника!

кроки

  1. 1 Визначте тему. Ваша книга буде про життя хлопця чи дівчини? Підлітка або дитини? Дорослого або літньої людини? Можливо, ви хочете написати про себе? Придумайте, де живуть ваші персонажі, як їх звуть, чим вони захоплюються. Продумайте інтереси і особливості своїх героїв, опрацювати характери.
  2. 2 Придумайте інших персонажів. Найважливіша роль в житті людей відводиться родичами і друзям. Другорядні персонажі дозволяють зробити сюжетну лінію цікавою. Вирішіть, з ким будуть спілкуватися і взаємодіяти ваші герої. Напишіть про батьків і друзів, ворогів і родичів.
  3. 3 Введіть основну сюжетну лінію. Якщо ви хочете просто описувати життя, то зійде і така історія, але незабаром може виявитися, що вам нема про що писати, а сюжет стає нудним. Краще придумати, навколо чого обертається життя головного героя (вихованець, родич, навчання, друзі), а потім створити цілу історію. Всебічно обдумайте свій задум і почніть записувати ідеї, що стосуються життя персонажів (пізніше можна буде внести зміни).
  4. 4 Придумайте назву і обкладинку. Намалюйте обкладинку або зробіть фотографію. Важливо пам'ятати, що ви створюєте книгу у формі щоденника, тому використовуйте шарж або деталь з життя героя. Також обкладинка книги може виглядати як обкладинка щоденника. Якщо необхідно, то продумайте ілюстрації для книги.
  5. 5 Почніть писати! Не забувайте нумерувати дні і починати кожен запис з нової сторінки. Також визначте описуваний часовий проміжок - рік, десятиліття або наскільки вистачить сторінок.
    • Не забувайте про формат книги. Не використовуйте глави і розділи, щоб текст виглядав як щоденник. Спробуйте вести особистий щоденник, щоб у всьому розібратися.
  6. 6 Опублікуйте книгу! Додаткову інформацію можна знайти в нашій статті.

Поради

  • Читайте інші книги в форматі щоденника на кшталт "Щоденник Анни Франк" або "Щоденник Бріджит Джонс", але не потрібно сліпо повторювати за авторами.
  • Не намагайтеся наслідувати інших книг. Напишіть унікальний текст!
  • Зверніться до одного за допомогою, адже працювати удвох веселіше (необов'язково).
  • Додайте ілюстрації, щоб книга виглядала більш яскравою.

попередження

  • Не використовуйте в якості обкладинки зображення з інтернету, якщо вони захищені авторським правом.

Що вам знадобиться

  • олівець
  • Зошит або блокнот
  • свіжі ідеї