Як намалювати міський пейзаж

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 25 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ЗАНЯТИЕ 10 ГОРОДСКОЙ ПЕЙЗАЖ
Відеоролик: ЗАНЯТИЕ 10 ГОРОДСКОЙ ПЕЙЗАЖ

Зміст

Здається, намалювати повноцінний міський пейзаж досить складно, так? Насправді це дуже просто! Дотримуйтесь вирішення описаної у статті і зможете намалювати реалістичний міський пейзаж самостійно.

кроки

  1. 1 Намалюйте лінію, окреслює силует будівель. Малюйте тільки прямі лінії, які йдуть вгору або вниз, щоб вийшли будівлі самих різних розмірів. Постарайтеся, щоб на вашому малюнку будівлі були дійсно різноманітними, інакше міський пейзаж вийде нудним.
  2. 2 Додайте другий ряд будівель, які будуть розташовуватися перед першим рядом. Це додасть глибину і перспективу в ваш малюнок, тільки виконуйте пропорції і, якщо помилитеся, періть лінії дуже акуратно, щоб не розмазати все інше в ряду.
  3. 3 Задній ряд будівель зафарбуйте світлим відтінком сірого кольору, а небо розфарбуйте так, щоб вийшов захід. Якщо у вас багато рядів будівель, пам'ятайте, що чим далі вони знаходяться від глядача, тим світліше вони повинні бути (вам потрібно буде використовувати більш світлий відтінок сірого для кожного наступного ряду).
  4. 4 Додайте деталі, наприклад, світло в деяких вікнах будівель. Вікна покажіть за допомогою квадратів і прямокутників. У більших будівлях малюйте групи вікон, щоб здавалося, що за ними знаходяться житлові квартири, а на складських та інших нежитлових будинків не малюйте світяться вікна взагалі.

Поради

  • Не тисніть сильно на олівець, поки малюєте малюнок - так ви зможете потім з легкістю стерти зайві лінії.
  • Якщо додати кілька зірок або сузір'їв, малюнок буде виглядати ще більш реалістично!
  • Щоб пейзаж був більш реалістичним, обов'язково додайте хмари і сонце.
  • Будинки фарбуйте різними відтінками обраного кольору.