Як визначити двостороннє дзеркало

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ЯЗЫК — зеркало ОРГАНИЗМА! Узнай о ПРОБЛЕМАХ, чтобы избежать последствий
Відеоролик: ЯЗЫК — зеркало ОРГАНИЗМА! Узнай о ПРОБЛЕМАХ, чтобы избежать последствий

Зміст

У вас коли-небудь виникало відчуття, що хтось спостерігає за вами на робочому місці, або в кімнаті для переодягання, готелі або інших місцях, де по ідеї у вас повинно бути особистий простір? Якщо в цьому приміщенні є дзеркало, то воно може бути двостороннім - дзеркало, яке відображає з одного боку (в яку ви дивитеся), і прозоре - з іншого боку (з боку спостерігача). Це викликає огидне відчуття, коли ви розумієте, що можливо хтось підглядає за вами, але про це досить легко говорити, якщо ваше відображення - це вид кого-небудь іншого. Перевірка дзеркала проста і полягає в дотику до нього і спостереженні за точкою контакту.

кроки

  1. 1 Спробуйте тест нігтем. Коли ви торкаєтеся нігтем дзеркала, зазвичай ви бачите зазор між зовнішнім прозорим склом і дзеркальним внутрішнім. Дзеркала першої поверхні (на яких ви не побачите зазору), дуже дорогі у виробництві, тому більшість дзеркал мають поверхню, що відбиває під шаром скла (дзеркала другий поверхні).
    • Якщо ви побачите зазор, ви можете бути впевнені, що особистий простір не порушено.
    • Якщо ви не побачили зазор, не хвилюйтеся - поки. Тест нігтем може залежати від освітлення, розміру дзеркала, і вашого власного сприйняття. Однак якщо немає зазору, то щоб переконатися, можна виконати додатковий тест.
  2. 2 Розгляньте, як встановлено дзеркало. Нормальне дзеркало висить на стіні, а прозоре вставлено в стіну. Якщо за дзеркалом є стіна, можна бути впевненим, що це не більше ніж звичайне дзеркало.
  3. 3 Посвітити на нього. Якщо ви до цих пір сумніваєтеся, вимкніть світло, потім призначте ліхтарик до дзеркала (це навіть може бути «ліхтарик» на вашому смартфоні). Якщо це двостороннє дзеркало, то кімната з іншого боку буде висвітлюватися.
  4. 4 Переконайтеся в цьому самі. Притисніть своє обличчя до дзеркала і прикрийте його руками, утворюючи темний тунель, щоб перекрити якомога більше світла. При цьому якщо світло в спостережної кімнаті з іншого боку в цілому яскравіше, ніж світло на вашому боці дзеркала, ви повинні будете побачити щось більше, ніж скло.
  5. 5 Перевірте на звук. Постукайте по поверхні дзеркала кулаком; нормальне дзеркало буде видавати глухий, плоский звук, тому що воно розміщене безпосередньо на стіні. Дзеркало для спостереження, між тим, буде видавати відкритий, порожній і віддає луною звук, тому що за ним є відкритий простір.

Поради

  • У багатьох місцях, наприклад на заправних станціях, встановлюють односторонні металеві дзеркала, тому що скляні дзеркала можуть розбити відвідувачі. Якщо під питанням стоїть дзеркало з металу, то це не двостороннє дзеркало.

попередження

  • Жоден із тестів на двостороннє дзеркало не є захистом і гарантією. Потрібно всього лише невеликий отвір в стіні для прихованої камери з об'єктивом типу "риб'яче око", і не буде ніяких підказок у вигляді освітлення з іншого боку, чи будь-якого порожнього звуку, і нічого не буде видно, якщо ви припаде до дзеркала зі своїми долонями. Навіть якщо дзеркало звичайнісіньке, існує безліч інших місць, де можна приховати пристрої спостереження. Також майте на увазі, що у більшості людей немає бажання проходити через ризик, неприємності і труднощі, для того щоб шпигувати. Виняток становлять власники точок роздрібної торгівлі - хто часто використовує технології спостереження, щоб перешкоджати розкраданню персоналу, а також крадіжок в магазинах, і різні урядові установи.