Як здійснити передачу повноважень в офісі

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 24 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сделать перевод Western Union. Перевод денег в другую страну
Відеоролик: Как сделать перевод Western Union. Перевод денег в другую страну

Зміст

Передача повноважень - це важливе заняття. Важливо правильно передати повноваження, так як це може вплинути на вашу кар'єру.

кроки

  1. 1 Зробіть повний список обов'язків, які ви повинні передати іншому.
  2. 2 Надішліть це своєму керівнику. Отримайте схвалення по електронній пошті. Також точно треба запитати у нього, кому саме, і які обов'язки ви повинні передати.
  3. 3 Організуйте діяльність відповідно до пріоритетів і почніть передачу з пріоритетних напрямків діяльності.
  4. 4 Надішліть листа кожному, кому ви повинні передати обов'язки. Чітко позначте наступні пункти: а. обов'язки: кратне опис. Б. приблизний час, яке це має зайняти. В. Ключові моменти і виключення, пов'язані з цією діяльністю.
  5. 5 Домовтеся про відповідному часу.
  6. 6 Зробіть безпрограшну ситуацію - зробіть детальну передачу обов'язків. Створіть безпрограшну ситуацію і наберіть досвіду для двох. Постарайтеся завершити всі відкладені справи. Якщо є речі, які залишилися недоробленими, переконайтеся, що ви чітко згадали про них, і надайте деталі для легкого завершення цих заходів.
  7. 7 Візьміть лист-підтвердження про те, що передача пройшла правильно, і відправте це своєму керівнику.
  8. 8 Переконайтеся, що все правильно задокументовано. Довіряючи словесним підтвердженням, кожен може ризикувати час від часу.
  9. 9 На завершення, відправте повний звіт про передачу повноважень своєму керівнику. Це повинно включати в себе: а. список обов'язків. Б. кому була здійснена передача. В. Коли передача була закінчена. Г. Винятки / незакінчені заходи. Д. примітки / позначки, якщо такі є.

Поради

  • Запишіть будь-які імена та паролі, які ви використовуєте для роботи (переконайтеся, що серед них немає ваших особистих).
  • Важливо добре порозумітися з тією людиною, якій ви передаєте обов'язки.
  • Іноді допомагає провести бесіду не на роботі, в кав'ярні, наприклад.

попередження

  • Переконайтеся, що всі добре задокументовано, і немає місце ніякої двозначності.